• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 anne adayları

kızlar bugün transfer oluyormuş merak etmeyin dua edin tamam ben çıktım şimdi bugün bidaha girmem kadınlar kulübüne

o kadar söyledim pazartesine aldıramadın transferi şimdi nerden bilcez 1. kalita oldumu olmadımı diye ya içerde gelişimi dursa ne olcak ikinci gün transferine hiç güvenmiyorum doktor açıklama yapcakmış bakalım ne dicek

o kadar söyledim pazartesine aldıramadın transferi şimdi nerden bilcez 1. kalita oldumu olmadımı diye ya içerde gelişimi dursa ne olcak ikinci gün transferine hiç güvenmiyorum doktor açıklama yapcakmış bakalım ne dicek

elifcim yüreğini ferah tut..doktor böyle bişeyi riske atmaz bence eğer bugün transfer olabilir dediyse bi bildiği vardır..senin rahat olman gerek..senin için dua ediyorumm herşey yolunda gidecek inşallah..:Saruboceq::1hug:

elifciğim transferin hayırlı olsun 2. gün diye kafana takma benimde 2. gün olmuştu. ben de senin gibi neden diye çok sordum ama 2-3 -5 farketmiyor tutunacaksa tutunuyor canım

kızlar bugün transfer oluyormuş merak etmeyin dua edin tamam ben çıktım şimdi bugün bidaha girmem kadınlar kulübüne

elıfcım benımde 2cı gun oldu transferım sen dua et ve dualarımız senınle kafana bırsey takma bol bol dınlen stres yapma rabbım yuzunu guldursun ınsallah

arkadaşlar 4. gün transfer olan var mı ??? hastaneden aradılar şimdi pazartesi ya da salı transfer önerdiler pazartesi 4. gün. şaşırdım daha önce 4. gün transfer duymamıştım. bi sorun çıkar mı ? ?? oyy çok heyecanlandım yineee:1shok:

arkadaşlar 4. gün transfer olan var mı ??? hastaneden aradılar şimdi pazartesi ya da salı transfer önerdiler pazartesi 4. gün. şaşırdım daha önce 4. gün transfer duymamıştım. bi sorun çıkar mı ? ?? oyy çok heyecanlandım yineee:1shok:

canım kafana takma doktorunun ve embryoloğun bir bildiği vardır mutlaka

Hayırlı olsun Elifçim İnşallah herşey umduğun gibi olur.Benim tedavimde son anda bi aksaklık çıktı perşembe günü kontrolüm vardı herşey harika dedi doktor ama kan testimde yumurtaların çatlamış olduğu anlaşıldı yıkıldım..Yine de çatlamamış olanlar varsa bir ihtimal var dediler ama ben ümidi kesmiştim zaten yani kontrol dışı,çatlatma iğnesi yapılmadan çatlamış benimkiler...Dün yumurta toplama yaptılar 2 tane çıkmıştı bu sabah aradılar olumsuz maalesef..Beni listeden çıkar canım bi daha düşünmüyorum tüp bebek zaten bi sorun da yok Allah'ın takdiri.Forumdaki tüm arkadaşlara Allah gönlünün muradını versin,hamişlere sağlıklı sıhhatli hamilelikler,bebişler versin..Hepinizi çok seviyorum..

cnm ben bir dr la görüşmüştüm kendisi bana en iyi yumurtanın 5. güne kadar gelebilen olduğunu söyledi yani bu çok iyi bir durum sevinmelisin:)hihoyyyt

kadrish28 canım çok üzüldüm, nasıl olur kendi kendine çatlar ya baskılayıcı iğne yapılmadımı sana önceden çatlamasını önlemek için, okadar emek ver ve sonunda böyle sorunla karşılaş,kısmetmi desem ne bilemiyorum, inş seninde kendiliğinden olur canım üzme kendini,madem bi sorunun yokmuş kendiliğinden olmuş bakarsın,allah hepimizin yardımcısı olsun,benimde bugün onuncu günüm her an adet olcakmışım gibi bişeyler var artık kısmet diyelim,olmadımı olmuyo..

sefdacım 2 gün kalmış bak, panik yapma bekle nolur, kan toplanmıyoooooooodur diyorum hamilelik sesi o, 2 gün sonra iyi haberlerini bekliyorum canım
kadrish, umudumuzu hiç kaybetmemeliyiz ki güçlü olalım, biz güçlü olunca da bebişlerimiz gelecek canım, madem bir sorun yokmuş, belki kendiliğinden olur, son ana kadar gelip de yarı yolda kalmak ne demek çok iyi biliyorum, ne hissettiğini anlayabiliyorum, ama herşey Allahtan, ve hakkımızda hep hayırlısı olsun canım..

Eliiif sanırım şu an transferin olmuştur, şimdiden hayırlı olsun transferin canım, içime sanki hep senin ikizlerin olacak gibi doğuyor hayırlısı, 2. günü kafana takma bence, doktorun bir bildiği vardır canım.. geçmiş olsun ve hayırlı olsun, bence bu 2-3 gün bilgisayar falan açma da rahat rahat yat dinlen, bebişleri daha ilk andan bilgisayarla tanıştırma, teyzeleriyle 5-10 gün sonra tanışsalar da olur:)

kızlar kanamam devam ediyor ve adet kanaması gibi.sanırım olmadı 1i tüp bebek denememiz...doktoru aradım coraspini bırak o kanı sulandırır dedi.test yap bana faksla dedi.içimden gelmiyor hiç bir şey...öyle şaşkın şakın bakıyoruz etrafa eşimle...

kızlar kanamam devam ediyor ve adet kanaması gibi.sanırım olmadı 1. tüp bebek denememiz...doktoru aradım coraspini bırak o kanı sulandırır dedi.test yap bana faksla dedi.içimden gelmiyor hiç bir şey...öyle şaşkın şakın bakıyoruz etrafa eşimle...

elif canım hayırlı olsun transferin artık bebişlerin seninle güvende olacaklar.rabbim yüzünü güldürecek.dualarım seninle arkadaşım ben bile çok heyecanlandım sende stres yapma bol bol dinlen.

kızlar kanamam devam ediyor ve adet kanaması gibi.sanırım olmadı 1. tüp bebek denememiz...doktoru aradım coraspini bırak o kanı sulandırır dedi.test yap bana faksla dedi.içimden gelmiyor hiç bir şey...öyle şaşkın şakın bakıyoruz etrafa eşimle...

canım üzülme umarım kötü bir şey yoktur.

kızlar ya ben bu jelden dertliyim ya cok aksıntı yapıyo bana bide yanma oluyı idrarımı yaparken sizden de gelirken kaahverengimi geliyo bu jel geri

sefdacım 2 gün kalmış bak, panik yapma bekle nolur, kan toplanmıyoooooooodur diyorum hamilelik sesi o, 2 gün sonra iyi haberlerini bekliyorum canım
kadrish, umudumuzu hiç kaybetmemeliyiz ki güçlü olalım, biz güçlü olunca da bebişlerimiz gelecek canım, madem bir sorun yokmuş, belki kendiliğinden olur, son ana kadar gelip de yarı yolda kalmak ne demek çok iyi biliyorum, ne hissettiğini anlayabiliyorum, ama herşey Allahtan, ve hakkımızda hep hayırlısı olsun canım..

canım benim inş öyledir güzel dileklerin için sağol moral oluyosun insana,allah hepimizin yüzünü güldürsün

mona rosa dr un kimdi bende memorialde tedaviye başlıcam bugün yarın ve senin dr unu tavsiye edermisin bu arada üzülme cnm herşey kader kısmet hayırlısı neyse o olsun hepimiz için

canım ya test yaptırdınmı sonuc ne cok merak ettim allahım hakkıında hayırlııs neyse o olsun sakın üzülme

Back
X