- 22 Eylül 2008
- 1.037
- 1
- 158
dkh bittikten 3 gün sonra adet oldum ben
canım yarın doktoramı gidicen yumoşlara bakmak için gonal f kaç kullanıyon hani 75 var 125 falan doz sanırım anla işte canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dkh bittikten 3 gün sonra adet oldum ben
ben 150 ile başladım şimdi 225 e çıktık bakalım yarın gitcem ne dicek
sizi gidi muhabbet kuşları çok güzel olmuş canım
ben şimdi ananas suyu içiyorum inşallah işe yarar yarın görcez duyduğum kadarıyla çok iyiymiş sende iç dadı kötü ama çok işe yarıyor
kinder doruk tebrikler arkadaşlar Allah tamamına erdirsin
elif bende bugün ikizlerimin olacağını öğrendim darısı sizlere inşallah :)))
arkadaşlar bide bişey sorcam gonal f i kullanalı 8. gün yumoşlar 10 mm olmuştu acaba 11. gün 18 mm olurlarmı çok merak ettim yoksa ilaçlarım yetmicekte ondan kafama takıldı deneyimli arkadaşlar yardım lütfen
Cherry ve doruk tebrikleeeeer..mart listesi mutlu haberlerle doluyor yaşasııın...
Cherry senin de Anatoliada'ydı değil mi? sen bana çok büyük umut oldun, Allah tamamına erdirsin... ben de 3 ay sonra hamileyiiiiiim demek istiyorum kızlar yaaaaa...
buarada hem kandiliniz mübarek olsun hem de kadınlar gününüz kutlu olsun kızlaar
kinder doruk tebrikler arkadaşlar Allah tamamına erdirsin
elif bende bugün ikizlerimin olacağını öğrendim darısı sizlere inşallah :)))
ben niye okadar çok yapıyorum acaba
bide lucrin ne işe yarıyomuş sen sordunmu doktora niye vuruluyomuşsun
elifcim son çatlatma iğnesini vurunca son olgunluğa ulaşıyo yumurtalar merak etme herşey yolunda gideceka.s.