• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 anne adayları

ben 150 ile başladım şimdi 225 e çıktık bakalım yarın gitcem ne dicek

elif çizelgem nasıl olmuş yaptım sonundakaydirigubbakcemile3

elif canım sen yumurta artırıcı karışım vardı zencefilli falan ondan kullanmadınmı ben kullanmayı düşünüyom yumurtaların kalitesini artırıyomuş benim yengemin oluşmuyodu onu kullandı oluşmaya başladı yumoşlarısositososito

sizi gidi muhabbet kuşları çok güzel olmuş canım
ben şimdi ananas suyu içiyorum inşallah işe yarar yarın görcez duyduğum kadarıyla çok iyiymiş sende iç dadı kötü ama çok işe yarıyor

bide normalde şimdiye benim yumoşlar 150 ünite ilaçla 10. gün 21 mm olmuştu heralde bu lucrınden dolayı yavaş gelişiyor yarı 11. gün bakalım kaç mm olcak yazarım

sizi gidi muhabbet kuşları çok güzel olmuş canım
ben şimdi ananas suyu içiyorum inşallah işe yarar yarın görcez duyduğum kadarıyla çok iyiymiş sende iç dadı kötü ama çok işe yarıyor

ananas suyunu kendinmi sıkıyon yoksa hazır meyve suyumu içiyon canım
bende duymuştum iyimiş afiyet olsun şifa olsun canımsırnaşık şey

şimdi bende iğne vuruyorum ya gonalla başladığım zaman bunu yine vurmaya devammı etcem ozaman günde 2 tane iğne vyrmuş olcam offfff ya ne zaman bitcek bu iğneler hayırlısıyla

ben insilün enjektörüne 50 cc çekiyom onu vuruyom sen demi aynı yapıyon elif

% 100 olan hazır ananas suyu alıyorum ama 7 kutu almıştım bitsin meyvasını alcam transferden sonrada kullancam tutunmayı kolaylaştırıyormuş

canım benimkinin adı başkaya bende inisülin iğnesine çekiyom ama benimki 10 du gonal f e başlayınca yarıya düşürdük 5 ünite yapıyorum

kinder doruk tebrikler arkadaşlar Allah tamamına erdirsin

elif bende bugün ikizlerimin olacağını öğrendim darısı sizlere inşallah :)))

ben niye okadar çok yapıyorum acaba
bide lucrin ne işe yarıyomuş sen sordunmu doktora niye vuruluyomuşsun

Sedacımm üzme hiç kendini hayırlısı diyceksin güçlü olucaksın çevresmizde o kadar örnek var ki yılmayıp devam eden ve sonunda muradına kavuşan...herşeyin ilk önce hayırlısı:Saruboceq:

ay canım ne güzel maşallah:nazar: ikiz annesi olucan allah kucağına almayı kokularını koklamanı nasip etsiin :Saruboceq:
darısı bizlerin başına:teytey:

arkadaşlar bide bişey sorcam gonal f i kullanalı 8. gün yumoşlar 10 mm olmuştu acaba 11. gün 18 mm olurlarmı çok merak ettim yoksa ilaçlarım yetmicekte ondan kafama takıldı deneyimli arkadaşlar yardım lütfen

elifcim son çatlatma iğnesini vurunca son olgunluğa ulaşıyo yumurtalar merak etme herşey yolunda gidecek:nazar:a.s.

Cherry ve doruk tebrikleeeeer..mart listesi mutlu haberlerle doluyor yaşasııın...
Cherry senin de Anatoliada'ydı değil mi? sen bana çok büyük umut oldun, Allah tamamına erdirsin... ben de 3 ay sonra hamileyiiiiiim demek istiyorum kızlar yaaaaa...
buarada hem kandiliniz mübarek olsun hem de kadınlar gününüz kutlu olsun kızlaar

evet canım anatoliadaydı Hakan Yaralı idi doktorum ..rahat ol kendini sıkma ne kadar rahat olursan okadar iyi...inşallah senin de ii haberlerini alırız...hihoyyyt:nazar:

çok sevin dim canım bu gün haberler çok güzel herkesin çifter çifter gelsin melekleri inşallah sağlıcakla kucağına alırsın

ben niye okadar çok yapıyorum acaba
bide lucrin ne işe yarıyomuş sen sordunmu doktora niye vuruluyomuşsun

senin iğneyle benim lucrin aynı sadece ismi farklı hem sen çok vurulmuyon seninki farklı olduğu için öyle mesela beni 5 ünite ama gonal f in iğnesiyle ölçtün 37.5 oluyo anladınmı

elifcim son çatlatma iğnesini vurunca son olgunluğa ulaşıyo yumurtalar merak etme herşey yolunda gidecek:nazar:a.s.

çok sağol canım zaten çok sıkıştık bide ilaçlar yetmezse yumoşları dondurmaya bile para kalmıyor neyse hayırlısı inşallah

Back
X