• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 anne adayları

KIZLAR ÇOK TEŞEKKÜR EDERıM DıLEKLERıNıZ ıÇıN BU HABER BıZıM ıÇıN BıR MUCıZE OLDU ÇÜNKÜ 9 SENELıK EVLıYıM BEN GERÇı YASIM DAHA KÜÇÜK (28)AMA 8 SENEDıR COCUK ıSTıYORDUM ALLAH NASıP ETTı AZ ÖNCEDE DOKTORUM LA KONUŞTUM BU DEĞERıN BUYUK ıHTıMALLE ıKıZ OLDUĞUNU SÖYLEDı BUDA BıZE 2. ŞOK HABER OLDU YÜCE RABBıM HEPıMıZE ANNE OLMAYI NASıP ETSıN SıZLERı GERÇEKTEN ÇOK SEVıYORUM BUNU HEP SÖYLÜYORUM ıYıKı VARSINIZ DUALARIM SıZıNLE KIZLAR...:Saruboceq:

canım benim ikinci mujdeli haber valla çok sevindim sakın bizi terk etme dualarına bizimde ihtiyacımız var olurmu

elif maşallah liste güzel gidiyo inşalalh bizde böyle güzel haberler alırız canım

amin canım inşallah şu çift çizgiyi bizde görürüz valla içimde kaldı her seferinde nasılda umutla bekliyordum 10 dk bekliyordum yok biraz daha bekleyeyim şimdi çıkar derken saatler geçiyordu bişey yok valla bu sefer bi hamile kalayım birsürü test yapıp saklıcam

:nazar: ORBıSS.................transfer=17 şubat............ test tarihi= 4 mart............... dondurulmuşlarla.............bahçeci..............eş kaynaklı..........................6.deneme.......sonuç= :CüvCüv: :teytey: :teytey: :teytey:

:nazar: AYSUN76..............transfer=20 şubat.............test tarihi= 4 mart.................uzun protokolle...............centrum ............ sebepsiz infertilite................2.deneme.......sonuç= :CüvCüv: :teytey: :teytey: :teytey:

:nazar: XXNıLXX.................transfer=21 şubat.............test tarihi= 6 mart.................uzun protokolle..............ege üniverstesi......hipogongizm..azosperm......1. deneme.......sonuç= :CüvCüv: :teytey: :teytey: :teytey:

:nazar: CHERRY09............transfer=25 şubat.............test tarihi= 8 mart.................uzun protokolle...............anatolia...............sağtüp ve spem hareket.....1. deneme......sonuç= :CüvCüv: :teytey: :teytey: :teytey:

:nazar: KıNDER.................transfer=25 şubat.............test tarihi=9 mart..................kısa protokolle...............anadolusağlık.......sebebsiz infertilite...............1.deneme.........sonuç= :CüvCüv: :teytey: :teytey: :teytey:

:nazar: DORUK...................transfer=26 şubat..............test tarihi=10 mart................kısa protokolle...............istanbul TBM.............sebepsiz infertilite........1.deneme.........sonuç= :CüvCüv: :teytey: :teytey: :teytey:

:nazar: NEVRA73..............transfer=27 şubat..............test tarihi=11 mart................kısa protokolle...............anadolu sağlik.........morfoloji bozukluğu.......1.deneme..........sonuç=?

:nazar: SEVıNÇ1985..........transfer=2 mart.................test tarihi=15 mart...............uzun protokolle...............umut TBM..................................................2.deneme..........sonuç=?

:nazar: SEFDA..................transfer=5 mart.................test tarihi=17 mart............... kısa protokolle................istanbul TBM........sebepsiz infertilite..........2.deneme............sonuç=?

:nazar: MONA ROSE........transfer=7 mart..................test tarihi=19 mart...............kısa protokolle...............memoriel..................eş kaynaklı..................1.deneme...........sonuç=?

:nazar: ELıF23...................transfer=14 mart........... ...test tarihi=26 mart................uzun protokolle...............smyrna art...........polikistikover.................1.deneme............sonuç=?

:nazar: DOĞA87...............??????????????...............???????????????.................uzun protokolle..............acıbadem.............polikistikover..................2.deneme...........sonuç=?

:nazar: WıLLYDı................??????????????............. ????????????????...............uzun protokolle...............cebeci tıp......................???.....................1.deneme............sonuç=?

:nazar: ıREMNAZ...............??????????????.............? ???????????????.............. kısa protokolle................ege inüvestesi......eş kaynaklı....................2. deneme...........sonuç=?

:nazar: MULTıTEL..............??????????????.............? ??? ???????????............... uzun protokolle................9 eylül................eş kaynaklı....................1. deneme...........sonuç=?

:nazar: ESHA84.................??????????????............. .???????????????................uzun protokolle....... .......?????????..........polikistik over..................1.deneme...........sonuç=?

:nazar: KADRıSH87............??????????????.............?? ?????????????................uzun protokolle...............adana B.K.Ü........sebepsiz infertilite...........1.deneme............sonuç=?

:nazar: SEDA YILDIZ..........??????????????..............????????????????...............dondurulmuşla.................kıbrıs T.B.M.............................................5.deneme............sonuç=?

:nazar: ZEYNEP26.............??????????????..............????????????????.............. uzun protokolle...............smyrna art.............eş kaynaklı...................2.deneme...........sonuç=?

:nazar: EBRU1987.............??????????????..............? ??????????????................aşılamayla.......... ...........?????????.........................................................................sonuç=?

:nazar: NDK......................??????????????........... ...???????????????................aşılamayla...... ...............?????????.........................................................................sonuç=?

:nazar: ORFETA................??????????????.............. ???????????????...............kısa protokolle................istanbul TBM..........azosperm...................2.deneme..............sonuç=?

:nazar: SERıFE80..............??????????????.............. ???????????????...............?????????????....... ........acıbadem..........................................................................sonuç=?

:nazar: DR GUNAY.............??????????????...............???????????????...............kısa protokolle................alman hastanesi.............polikistik over.........1. deneme.........sonuç=?

:nazar: DERVıŞ.................??????????????............. ????????????????...............uzun protokolle.............. anatolia.......................sebepsiz infertilite......2.deneme.........sonuç=?

Son düzenleme:
kızlar hakikaten liste çok güzel gidiyo sırada nevra var inşallah ondanda güzel haberler alıcaz.umarım mart ayı listesinde hep halay çekicez.

arkadaşlar bide bişey sorcam gonal f i kullanalı 8. gün yumoşlar 10 mm olmuştu acaba 11. gün 18 mm olurlarmı çok merak ettim yoksa ilaçlarım yetmicekte ondan kafama takıldı deneyimli arkadaşlar yardım lütfen

kızlar hakikaten liste çok güzel gidiyo sırada nevra var inşallah ondanda güzel haberler alıcaz.umarım mart ayı listesinde hep halay çekicez.

canım nevranın mart listesinde olmasa bile inşallah nisan listesinde sonuç pozitif olcak

sadece şaşırdı benden gebelik beklediğini söylemişti embriyoların genetik yapısının bozuk olabileceğini söyledi

Back
X