• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 anne adayları

zaten sabah gördüğümden beri dua ediyom acayip içime doğuyo sanki pozitif gibi içimden geçiyo inşallah halay çekeriz burda

kinder canım dularımız seninle inşallah güzel hayırlı sonuç alırsın saat 3 ü sabırsızlıkla bekliyoruz

merhaba nevra lütfen kendini bırakma daha koskoca 2 gün var ümitsiz olma keske 2 gün daha sabretseydin şimdi boşuna kendini üzüyosun...allah nasip ettiyse olacaktır...:1hug:
valla ağlamaktan içim çıktı ama toparlanacam bunuda biliyorum.hayırlısı.Canım inşallah iyi haberi senden bekliyorum ben...:nazar:

nevracım çok erken değilmi bende senin gibi yapmıştım ve o an içimdekilere zarar verebilirdim lütfeenn bak herşeyden önce sen lazımsın hayata kendi sağlığın çok önemlii hakkında hayırlısı olsun duacıyız :teselli: :teselli: :nazar:
canım ne bileyim ya kafam çok karışık genelde 10.günde çıkıyo ama

canımm baska bir forumda okumustum 10.gün 0 çıkıp 12.gün 65 sonuç alan bir arkadasımız vardı.bilenler vardır.bence 12.gün tekrar yaptır.belki geç tutunma olmustur.insallah öyledirr.
bu acayip bi haber:teselli: bundan hiiç haberim yoktu ama ben kendimi hazırladım artık..İnşallah hayırlısı ne ise o olsun sağol canım...

Nevracım
ben transfer olamadığımda çok üzülmüştüm biliyorsun ama burda sizler bana destek oldunuz, bak burdaki tecrübeli bütün arkadaşlar 10. gün erken, biraz daha bekle diyor, lütfen kendini üzme, beni listeden çıkar demişsin elife, öyle demek de yok, liste hepimize eninde sonunda uğur getirecek canım..
herşeyin hayırlısı Allahtan, hep hakkımızda hayırlısını istiyoruz.. senin için de hepimiz için de en iyisini en güzelini en hayırlısını Allah bilir, lütfen kendini üzme hemen, bekle bakalım ne olacak sonuç? acele etme.. buarada da ağlama nolur..belki orbiss'in dediği gibidir canım.. inşallah.. iyi haberlerini bekliyoruz..
dervis canım çokj haklısın. sonucu aldığım anda buraya yazdım.Şahsen tanışmıyoruz ama siz benim can arkadaşlarımsınız.kimse ile paylaşamadığım dert ortaklarımsınız..İYİKİ VARSINIZ HEPİNİZ....a.s.a.s.
nevracın 12. günü beklemeden negatif işaretlemek istemiyorum sen bize inşallah güzel sonuç verirsin
Elifcim sen bilirsin sağol canım iyi yüreğin ve nezaketin için..a.s.

hepiniz sağolun kızlar...haydi Kinder merak ve heyecanla bekliyoruz seniii:Saruboceq:

kinder canım inş pozitif dönersin :Saruboceq:kızlar ya benim bugün 5. günüm bu sabah karnım ve belim ağrıdı moralim bozuldu :çok üzgünüm:şimdide biraz ağrıyo yinemi olmadı ne üffffff yaa kafam karışıyo

nevra canım eğer transfer 28 şubatsa senin daha 9. günün neden bu kadar acele ettin daha her şey bitmedi. ama eğer kendini daha iyi hissedeceksen sen kendini kötüye hazırla iyi çıkarsa hep beraber seviniriz

kinder canım inş pozitif dönersin :Saruboceq:kızlar ya benim bugün 5. günüm bu sabah karnım ve belim ağrıdı moralim bozuldu :çok üzgünüm:şimdide biraz ağrıyo yinemi olmadı ne üffffff yaa kafam karışıyo

canım daha çooookkk erken ayrıca bu ağrılar normaldir bendede oldu kasık ağrısı karın ağrısı bel ağrısı ilk günler olmadı olmıyacak gibi düşünmemek lazım aklından çıkar kafanı başka şeylere ver ..:teselli: :teselli: daha önunde kocaa bir hafta var sonuç için bu anların tasını çıkar içinde olduklarını biliyorsun

nevra canım eğer transfer 28 şubatsa senin daha 9. günün neden bu kadar acele ettin daha her şey bitmedi. ama eğer kendini daha iyi hissedeceksen sen kendini kötüye hazırla iyi çıkarsa hep beraber seviniriz
aysun canım transfer tarihim 27 şubat test ise 11 mart..dolayısı ile bugün 10.gün...
valla benim pek umudum kalmadı ama sağol canım inşallah hayırlısı olsun.hep hayırlısını diledim Allahtan...

elifcim benim listede düzeltme yapalım mı? aysun yazınca farkettim transfer 27 şubat test 11 mart. sorun: eşimde morfoloji bozukluğu vardı adet vs normaldi ama. dr. illa tedavi yapmalıyız veya micro vs. demedi. kendinizde deneyebilirsiniz dedi fakat şansınız normale göre biraz daha düşük dedi ben microyu kendim istemiştim..artık sorun var mı yok mu sen karar ver yani....laelaelaelaelae

kızlar sonucum 1231.00 yani HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM:CüvCüv::teytey::teytey::teytey:

kızlar sonucum 1231.00 yani HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM:CüvCüv::teytey::teytey::teytey:

kınder canım çok sevındım

sızler guzel haberlerı verence cok sevınıyorum allahım tamamını erdırsın kucağınada almak nasip etsın canımmm

gözün aydın canım allah saglıcakla bebısını kucagına almayı nasıp etsın dıger kardeslerımızde guzel haberlerle doner ınsallah aramıza

canım daha çooookkk erken ayrıca bu ağrılar normaldir bendede oldu kasık ağrısı karın ağrısı bel ağrısı ilk günler olmadı olmıyacak gibi düşünmemek lazım aklından çıkar kafanı başka şeylere ver ..:teselli: :teselli: daha önunde kocaa bir hafta var sonuç için bu anların tasını çıkar içinde olduklarını biliyorsun

canım sağol iyi moral oldun, kinder senide tebrik ediyorum inş sağlıklı büyür bebişlerin ...:CüvCüv:

kındercim günün en mutlu anı canıım çook sevindim....kaydirigubbakcemile3:emir_bebek:
Allah tamamına erdirsin canım sağlıkla geçir hamilelik dönemini inşallah....:nazar::nazar:
Haydi gözün aydın :CüvCüv:

canım bak sayfanın başların da şimdinin hamişleri neler yazmış hepsi belim ağrıdı karnım ağrıdı acep olmadımı diye boşuna üzdü kendini dun bi okuyordun güldüm kendi kendime ne heycan yaşamışız beraber ama boşuna hepsi hamile çıktı

kızlar sonucum 1231.00 yani HAMıLEYıMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM:CüvCüv::teytey::teytey::teytey:

canım zaten nerdeyse emindim ben acayip içime doğuyordu hep aklıma hamile diye geldin canım inşallah sağlıcakla kucağına alırsın inşallah darısıda bizim başımıza

:nazar: ORBİSS.................transfer=17 şubat............ test tarihi= 4 mart............... dondurulmuşlarla.............bahçeci..............eş kaynaklı..........................6.deneme.......sonuç= :CüvCüv: :teytey: :teytey: :teytey:

:nazar: AYSUN76..............transfer=20 şubat.............test tarihi= 4 mart.................uzun protokolle...............centrum ............ sebepsiz infertilite................2.deneme.......sonuç= :CüvCüv: :teytey: :teytey: :teytey:

:nazar: XXNİLXX.................transfer=21 şubat.............test tarihi= 6 mart.................uzun protokolle..............ege üniverstesi......hipogongizm..azosperm......1. deneme.......sonuç= :CüvCüv: :teytey: :teytey: :teytey:

:nazar: CHERRY09............transfer=25 şubat.............test tarihi= 8 mart.................uzun protokolle...............anatolia...............sağtüp ve spem hareket.....1. deneme......sonuç= :CüvCüv: :teytey: :teytey: :teytey:

:nazar: KİNDER.................transfer=25 şubat.............test tarihi=9 mart..................kısa protokolle...............anadolusağlık.......sebebsiz infertilite...............1.deneme.........sonuç= :CüvCüv: :teytey: :teytey: :teytey:

:nazar: DORUK...................transfer=26 şubat..............test tarihi=10 mart................kısa protokolle...............istanbul TBM.............sebepsiz infertilite........1.deneme.........sonuç= :CüvCüv: :teytey: :teytey: :teytey:

:nazar: NEVRA73..............transfer=27 şubat..............test tarihi=11 mart................kısa protokolle...............anadolu sağlik.........morfoloji bozukluğu.......1.deneme..........sonuç=?

:nazar: SEVİNÇ1985..........transfer=2 mart.................test tarihi=15 mart...............uzun protokolle...............umut TBM..................................................2.deneme..........sonuç=?

:nazar: SEFDA..................transfer=5 mart.................test tarihi=17 mart............... kısa protokolle................istanbul TBM........sebepsiz infertilite..........2.deneme............sonuç=?

:nazar: MONA ROSE........transfer=7 mart..................test tarihi=19 mart...............kısa protokolle...............memoriel..................eş kaynaklı..................1.deneme...........sonuç=?

:nazar: ELİF23...................transfer=14 mart........... ...test tarihi=26 mart................uzun protokolle...............smyrna art...........polikistik over.................1.deneme............sonuç=?

:nazar: WİLLYDİ................??????????????............. ????????????????...............uzun protokolle...............cebeci tıp......................???.....................1.deneme............sonuç=?

:nazar: İREMNAZ...............??????????????.............? ???????????????.............. kısa protokolle................ege inüvestesi......eş kaynaklı....................2. deneme...........sonuç=?

:nazar: MULTİTEL..............??????????????.............? ??? ???????????............... uzun protokolle................9 eylül................eş kaynaklı....................1. deneme...........sonuç=?

:nazar: ESHA84.................??????????????............. .???????????????................uzun protokolle....... .......?????????..........polikistik over..................1.deneme...........sonuç=?

:nazar: KADRİSH87............??????????????.............?? ?????????????................uzun protokolle...............adana B.K.Ü........sebepsiz infertilite...........1.deneme............sonuç=?

:nazar: SEDA YILDIZ..........??????????????..............????????????????...............dondurulmuşla.................kıbrıs T.B.M.............................................5.deneme............sonuç=?

:nazar: ZEYNEP26.............??????????????..............????????????????.............. uzun protokolle...............smyrna art.............eş kaynaklı...................2.deneme...........sonuç=?

:nazar: EBRU1987.............??????????????..............? ??????????????................aşılamayla.......... ...........?????????.........................................................................sonuç=?

:nazar: NDK......................??????????????........... ...???????????????................aşılamayla...... ...............?????????.........................................................................sonuç=?

:nazar: ORFETA................??????????????.............. ???????????????...............kısa protokolle................istanbul TBM..........azosperm...................2.deneme..............sonuç=?

:nazar: SERİFE80..............??????????????.............. ???????????????...............?????????????....... ........acıbadem..........................................................................sonuç=?

:nazar: DR GUNAY.............??????????????...............???????????????...............kısa protokolle................alman hastanesi.............polikistik over.........1. deneme.........sonuç=?

:nazar: DERVİŞ.................??????????????............. ????????????????...............uzun protokolle.............. anatolia.......................sebepsiz infertilite......2.deneme.........sonuç=?

Son düzenleme:
Back
X