Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar tahlil sonucunu hemen alırmıyım...heyecandan dokuz doğurucam delikafadulden
valla ağlamaktan içim çıktı ama toparlanacam bunuda biliyorum.hayırlısı.Canım inşallah iyi haberi senden bekliyorum ben...merhaba nevra lütfen kendini bırakma daha koskoca 2 gün var ümitsiz olma keske 2 gün daha sabretseydin şimdi boşuna kendini üzüyosun...allah nasip ettiyse olacaktır...:1hug:
canım ne bileyim ya kafam çok karışık genelde 10.günde çıkıyo amanevracım çok erken değilmi bende senin gibi yapmıştım ve o an içimdekilere zarar verebilirdim lütfeenn bak herşeyden önce sen lazımsın hayata kendi sağlığın çok önemlii hakkında hayırlısı olsun duacıyız :teselli: :teselli:![]()
bu acayip bi haber:teselli: bundan hiiç haberim yoktu ama ben kendimi hazırladım artık..İnşallah hayırlısı ne ise o olsun sağol canım...canımm baska bir forumda okumustum 10.gün 0 çıkıp 12.gün 65 sonuç alan bir arkadasımız vardı.bilenler vardır.bence 12.gün tekrar yaptır.belki geç tutunma olmustur.insallah öyledirr.
dervis canım çokj haklısın. sonucu aldığım anda buraya yazdım.Şahsen tanışmıyoruz ama siz benim can arkadaşlarımsınız.kimse ile paylaşamadığım dert ortaklarımsınız..İYİKİ VARSINIZ HEPİNİZ....a.s.a.s.Nevracım
ben transfer olamadığımda çok üzülmüştüm biliyorsun ama burda sizler bana destek oldunuz, bak burdaki tecrübeli bütün arkadaşlar 10. gün erken, biraz daha bekle diyor, lütfen kendini üzme, beni listeden çıkar demişsin elife, öyle demek de yok, liste hepimize eninde sonunda uğur getirecek canım..
herşeyin hayırlısı Allahtan, hep hakkımızda hayırlısını istiyoruz.. senin için de hepimiz için de en iyisini en güzelini en hayırlısını Allah bilir, lütfen kendini üzme hemen, bekle bakalım ne olacak sonuç? acele etme.. buarada da ağlama nolur..belki orbiss'in dediği gibidir canım.. inşallah.. iyi haberlerini bekliyoruz..
Elifcim sen bilirsin sağol canım iyi yüreğin ve nezaketin için..a.s.nevracın 12. günü beklemeden negatif işaretlemek istemiyorum sen bize inşallah güzel sonuç verirsin
kinder canım inş pozitif dönersin :Saruboceq:kızlar ya benim bugün 5. günüm bu sabah karnım ve belim ağrıdı moralim bozuldu :çok üzgünüm:şimdide biraz ağrıyo yinemi olmadı ne üffffff yaa kafam karışıyo
aysun canım transfer tarihim 27 şubat test ise 11 mart..dolayısı ile bugün 10.gün...nevra canım eğer transfer 28 şubatsa senin daha 9. günün neden bu kadar acele ettin daha her şey bitmedi. ama eğer kendini daha iyi hissedeceksen sen kendini kötüye hazırla iyi çıkarsa hep beraber seviniriz
kızlar sonucum 1231.00 yani HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM:CüvCüv::teytey::teytey::teytey:
kızlar sonucum 1231.00 yani HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM:CüvCüv::teytey::teytey::teytey:
canım daha çooookkk erken ayrıca bu ağrılar normaldir bendede oldu kasık ağrısı karın ağrısı bel ağrısı ilk günler olmadı olmıyacak gibi düşünmemek lazım aklından çıkar kafanı başka şeylere ver ..:teselli: :teselli: daha önunde kocaa bir hafta var sonuç için bu anların tasını çıkar içinde olduklarını biliyorsun
kinder canım inş pozitif dönersin :Saruboceq:kızlar ya benim bugün 5. günüm bu sabah karnım ve belim ağrıdı moralim bozuldu :çok üzgünüm:şimdide biraz ağrıyo yinemi olmadı ne üffffff yaa kafam karışıyo
kızlar sonucum 1231.00 yani HAMıLEYıMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM:CüvCüv::teytey::teytey::teytey: