• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 anne adayları

mehaba kızlarrrr yenı anne adaylarını tebrık edıyorum ve liste ınsallah boyle guzel haberlerle devam eder

elif meraba canım transferıe az kalmışşş nasıl gıdıyor ığneler filan hakkında hayırlısı olsun canım ınsallah sende hamıleyım bızlere haber verıceksın ınanıyorum buna

ayrıca subat lıstesı ban uğur getirmiştı ama bebeğim geişiminı malesef durdurdu bugün dr kontrolum var ara verömeden hemen tedaıye başlıyorum canım bebişim belkı kardeşlerını göndermeye gitmştr dıyorum dr donunce yazarım belkı mart lıstesınde yer alabilirim canım benım dondurulmuşlar hazırda beklıyor

kızlar çok kötüyüm...sabah dayanamadım kan testi verdim 10.gün ve sonuç 0.994 yani negatif...
Allahım bana güç ver...HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLAYARAK YAZIYORUM...

merhaba nevra lütfen kendini bırakma daha koskoca 2 gün var ümitsiz olma keske 2 gün daha sabretseydin şimdi boşuna kendini üzüyosun...allah nasip ettiyse olacaktır...:1hug:

mehaba kızlarrrr yenı anne adaylarını tebrık edıyorum ve liste ınsallah boyle guzel haberlerle devam eder

elif meraba canım transferıe az kalmışşş nasıl gıdıyor ığneler filan hakkında hayırlısı olsun canım ınsallah sende hamıleyım bızlere haber verıceksın ınanıyorum buna

ayrıca subat lıstesı ban uğur getirmiştı ama bebeğim geişiminı malesef durdurdu bugün dr kontrolum var ara verömeden hemen tedaıye başlıyorum canım bebişim belkı kardeşlerını göndermeye gitmştr dıyorum dr donunce yazarım belkı mart lıstesınde yer alabilirim canım benım dondurulmuşlar hazırda beklıyor

canım benim inan ne kadar üzüldüm ama herşeyde bi hayır vardır demek lazım belkide çok sağlıksızdı bebeğin o yüzden allahım yanına aldı nolur çok güçlü ol ama tedavin için ama ne bilim ara vermeden bünyen kaldırıcakmı bana aşılam çok basit olduğu halde 2 ay bekletiyodu aralarda

Sedacım inşallah pozitifsin hep böyle devam et ALLAH İNŞALLAH SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE KUCAĞINA ALMAYI NASP EDER BEKLEYEN BEBİŞLERİNİ:1hug: :nazar:

kızlar çok kötüyüm...sabah dayanamadım kan testi verdim 10.gün ve sonuç 0.994 yani negatif...

nevracım çok erken değilmi bende senin gibi yapmıştım ve o an içimdekilere zarar verebilirdim lütfeenn bak herşeyden önce sen lazımsın hayata kendi sağlığın çok önemlii hakkında hayırlısı olsun duacıyız :teselli: :teselli: :nazar:

xxnilxx nasılsın gozun aydın allah bebısını hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın dualarımız senınle dualaınızı esırgemeyın bu yolda emek verenlerden

canımm baska bir forumda okumustum 10.gün 0 çıkıp 12.gün 65 sonuç alan bir arkadasımız vardı.bilenler vardır.bence 12.gün tekrar yaptır.belki geç tutunma olmustur.insallah öyledirr.

Nevracım
ben transfer olamadığımda çok üzülmüştüm biliyorsun ama burda sizler bana destek oldunuz, bak burdaki tecrübeli bütün arkadaşlar 10. gün erken, biraz daha bekle diyor, lütfen kendini üzme, beni listeden çıkar demişsin elife, öyle demek de yok, liste hepimize eninde sonunda uğur getirecek canım..
herşeyin hayırlısı Allahtan, hep hakkımızda hayırlısını istiyoruz.. senin için de hepimiz için de en iyisini en güzelini en hayırlısını Allah bilir, lütfen kendini üzme hemen, bekle bakalım ne olacak sonuç? acele etme.. buarada da ağlama nolur..belki orbiss'in dediği gibidir canım.. inşallah.. iyi haberlerini bekliyoruz..

rrose ve xxnixx kızlar sağolun bende bu sefer başaracağıma ınanıyorum benım dr umun ara vermek ıstememesı vicudum ilk defa annelıgı yaşadı 5. tüp bebek denememde o yuzden ara vermek ıstemıyor

Sedacım sen bize güçlü olmanın anlamını öğretiyorsun, inşallah bu kez başarılı olacaksın, sana bol bol dua ediyorum canım.. hepimiz için hayırlısı..

Sedacım sen bize güçlü olmanın anlamını öğretiyorsun, inşallah bu kez başarılı olacaksın, sana bol bol dua ediyorum canım.. hepimiz için hayırlısı..

canım sağol duanıza ıhtıyacım var yannız benım bu 6. denemem 20 kere denemem lazımsa yıne denerdım hep pozitif olmaya çalışıyorum bazı şeylere zorluklardan geçmeden sahıp olamıyoruz bızımde sahp olamasığımız sey bebeğimiz allah başka hastalık vermesın

canım üzülme 12. gün test yap bide canım kendini yıpratma hakkımızda hayırlısı inşallah hepimiz anneliği dadacağız

canım inşallah bu sefer olcak canım dualarım seninle kendine iyi bak gelişmeleri bildir bak merak ederim sonra

kinder cim senin sonucuda sabırsızlıkla bekliyorum canım inşallah pozitif sonuçla gelirsin halay çekeriz beraber

:nazar: ORBıSS.................transfer=17 şubat............ test tarihi= 4 mart............... dondurulmuşlarla.............bahçeci..............eş kaynaklı..........................6.deneme.......sonuç=:CüvCüv: :teytey: :teytey: :teytey:

:nazar: AYSUN76..............transfer=20 şubat.............test tarihi= 4 mart.................uzun protokolle...............centrum ............ sebepsiz infertilite................2.deneme.......sonuç= :CüvCüv: :teytey: :teytey: :teytey:

:nazar: XXNıLXX.................transfer=21 şubat.............test tarihi= 6 mart.................uzun protokolle..............ege üniverstesi......hipogongizm..azosperm......1. deneme.......sonuç= :CüvCüv: :teytey: :teytey: :teytey:

:nazar: CHERRY09............transfer=25 şubat.............test tarihi= 8 mart.................uzun protokolle...............anatolia...............sağtüp ve spem hareket.....1. deneme......sonuç= :CüvCüv: :teytey: :teytey: :teytey:

:nazar: KıNDER.................transfer=25 şubat.............test tarihi=9 mart..................kısa protokolle...............anadolusağlık.......sebebsiz infertilite...............1.deneme.........sonuç=?

:nazar: DORUK...................transfer=26 şubat..............test tarihi=10 mart................kısa protokolle...............istanbul TBM.............sebepsiz infertilite........1.deneme.........sonuç= :CüvCüv: :teytey: :teytey: :teytey:

:nazar: NEVRA73..............transfer=28 şubat..............test tarihi=11 mart................kısa protokolle...............anadolu sağlik...........morfoloji bozukluğu..........1.deneme.........sonuç=?

:nazar: SEVıNÇ1985..........transfer=2 mart.................test tarihi=15 mart...............uzun protokolle...............umut TBM..................................................2.deneme..........sonuç=?

:nazar: SEFDA..................transfer=5 mart.................test tarihi=17 mart............... kısa protokolle................istanbul TBM........sebepsiz infertilite..........2.deneme............sonuç=?

:nazar: MONA ROSE........transfer=7 mart..................test tarihi=19 mart...............kısa protokolle...............memoriel..................eş kaynaklı..................1.deneme...........sonuç=?

:nazar: ELıF23...................transfer=14 mart........... ...test tarihi=26 mart................uzun protokolle...............smyrna art...........polikistik over.................1.deneme............sonuç=?

:nazar: WıLLYDı................??????????????............. ????????????????...............uzun protokolle...............cebeci tıp......................???.....................1.deneme............sonuç=?

:nazar: ıREMNAZ...............??????????????.............? ???????????????.............. kısa protokolle................ege inüvestesi......eş kaynaklı....................2. deneme...........sonuç=?

:nazar: MULTıTEL..............??????????????.............? ??? ???????????............... uzun protokolle................9 eylül................eş kaynaklı....................1. deneme...........sonuç=?

:nazar: ESHA84.................??????????????............. .???????????????................uzun protokolle....... .......?????????..........polikistik over..................1.deneme...........sonuç=?

:nazar: KADRıSH87............??????????????.............?? ?????????????................uzun protokolle...............adana B.K.Ü........sebepsiz infertilite...........1.deneme............sonuç=?

:nazar: SEDA YILDIZ..........??????????????..............????????????????...............dondurulmuşla.................kıbrıs T.B.M.............................................5.deneme............sonuç=?

:nazar: ZEYNEP26.............??????????????..............????????????????.............. uzun protokolle...............smyrna art.............eş kaynaklı...................2.deneme...........sonuç=?

:nazar: EBRU1987.............??????????????..............? ??????????????................aşılamayla.......... ...........?????????.........................................................................sonuç=?

:nazar: NDK......................??????????????........... ...???????????????................aşılamayla...... ...............?????????.........................................................................sonuç=?

:nazar: ORFETA................??????????????.............. ???????????????...............kısa protokolle................istanbul TBM..........azosperm...................2.deneme..............sonuç=?

:nazar: SERıFE80..............??????????????.............. ???????????????...............?????????????....... ........acıbadem..........................................................................sonuç=?

:nazar: DR GUNAY.............??????????????...............???????????????...............kısa protokolle................alman hastanesi.............polikistik over.........1. deneme.........sonuç=?

:nazar: DERVıŞ.................??????????????............. ????????????????...............uzun protokolle.............. anatolia.......................sebepsiz infertilite......2.deneme.........sonuç=?

Son düzenleme:
nevracın 12. günü beklemeden negatif işaretlemek istemiyorum sen bize inşallah güzel sonuç verirsin

kinder hadi halay çekcez bekliyorum güzel haberleri çok merak ettim sonuç daha çıkmadımı sabırsızlandim içime pozitif diye doğuyor canım inşalllah pozitifdir

Back
X