2009 anne adayları

Kabızlığa karşı etkili olması, bağışıklık sistemini güçlendirmesi avokadonun faydalarından bazıları. Ayrıca iyi bir antioksidan ve hücre yenileyicidir. ıçinde potasyum, kalsiyum, demir, B6 ve A vitaminleri var. Kemik gelişimi, kalp, böbrek, göz ve kas sağlığı içinde faydalı.

Avokadonun Faydaları:
Vücut dokularının ve cildin yenilenmesine yardımcı olur. Yaraların iyileşmesine katkıda bulunur. ıyi bir hücre koruyucu ve antioksidandır. Bağışıklık sistemini güçlendirir. Kansere karşı koruyucudur. Kalp ve damar sağlığı açısından da yararlıdır.

kinder cim güzel haberlerini bekliyoruz canım hayırlısıyla bizi fazla bekletme olurmu

ORBİSS.................transfer=17 şubat............ test tarihi= 4 mart............... dondurulmuşlarla.............bahçeci..............eş kaynaklı..........................6.deneme.......sonuç=:CüvCüv: :teytey: :teytey: :teytey:

AYSUN76..............transfer=20 şubat.............test tarihi= 4 mart.................uzun protokolle...............centrum ............ sebepsiz infertilite................2.deneme.......sonuç= :CüvCüv: :teytey: :teytey: :teytey:

XXNİLXX.................transfer=21 şubat.............test tarihi= 6 mart.................uzun protokolle..............ege üniverstesi......hipogongizm..azosperm......1. deneme.......sonuç= :CüvCüv: :teytey: :teytey: :teytey:

CHERRY09............transfer=25 şubat.............test tarihi= 8 mart.................uzun protokolle...............anatolia...............sağtüp ve spem hareket.....1. deneme......sonuç= :CüvCüv: :teytey: :teytey: :teytey:

KİNDER.................transfer=25 şubat.............test tarihi=9 mart..................kısa protokolle...............anadolusağlık.......sebebsiz infertilite...............1.deneme.........sonuç=?

DORUK...................transfer=26 şubat..............test tarihi=10 mart................kısa protokolle...............istanbul TBM.............sebepsiz infertilite........1.deneme.........sonuç= :CüvCüv: :teytey: :teytey: :teytey:

NEVRA73..............transfer=28 şubat..............test tarihi=12 mart................kısa protokolle...............anadolu sağlik.....................................................................sonuç=?

SEVİNÇ1985..........transfer=2 mart.................test tarihi=15 mart...............uzun protokolle...............umut TBM..................................................2.deneme..........sonuç=?

SEFDA..................transfer=5 mart.................test tarihi=17 mart............... kısa protokolle................istanbul TBM........sebepsiz infertilite..........2.deneme............sonuç=?

MONA ROSE........transfer=7 mart..................test tarihi=19 mart...............kısa protokolle...............memoriel..................eş kaynaklı..................1.deneme...........sonuç=?

ELİF23...................transfer=14 mart........... ...test tarihi=26 mart................uzun protokolle...............smyrna art...........polikistik over.................1.deneme............sonuç=?

WİLLYDİ................??????????????............. ????????????????...............uzun protokolle...............cebeci tıp......................???.....................1.deneme............sonuç=?

İREMNAZ...............??????????????.............? ???????????????.............. kısa protokolle................ege inüvestesi......eş kaynaklı....................2. deneme...........sonuç=?

MULTİTEL..............??????????????.............? ??? ???????????............... uzun protokolle................9 eylül................eş kaynaklı....................1. deneme...........sonuç=?

ESHA84.................??????????????............. .???????????????................uzun protokolle....... .......?????????..........polikistik over..................1.deneme...........sonuç=?

KADRİSH87............??????????????.............?? ?????????????................uzun protokolle...............adana B.K.Ü........sebepsiz infertilite...........1.deneme............sonuç=?

EBRU1987.............??????????????..............? ??????????????................aşılamayla.......... ...........?????????........................................................................sonuç=?

NDK......................??????????????........... ...???????????????................aşılamayla...... ...............?????????.........................................................................sonuç=?

ORFETA................??????????????.............. ???????????????...............kısa protokolle................istanbul TBM..........azosperm...................2.deneme..............sonuç=?

SERİFE80..............??????????????.............. ???????????????...............?????????????....... ........acıbadem..........................................................................sonuç=?

DR GUNAY.............??????????????...............???????????????...............kısa protokolle................alman hastanesi.............polikistik over.........1. deneme.........sonuç=?

DERVİŞ.................??????????????............. ????????????????...............uzun protokolle.............. anatolia.......................sebepsiz infertilite......2.deneme.........sonuç=?

kızlar bugün sıra bende allahım dualarımı geri çevirmesin sizde dua edin kızlar öğle tatilinde gidip kan vericem...

:Saruboceq::Saruboceq:kızlar bugün sıra bende allahım dualarımı geri çevirmesin sizde dua edin kızlar öğle tatilinde gidip kan vericem...

canım bende dondurulmuslarımla gebe kaldım.adetimin 2.günü estraderm tts100 bant kullanmaya basladım 2 adet.2 günde bir değiştiriyorum hala.elevit vitamin 1 adet, folik plus2 adet,babyprin 1 adet benexol b12 2 adet kullandım ve hala kullanıyorum.transferden sanırım 3 gün önceydi günde 1 sefer kalçadan 2 ampul progestran kullanmaya basladım hala devam ediyorum.ben bebişlerime dondurulmuslarım sayesinde kavustum.insallah sende güzel ,pozitif sonuç alırsın.

:CüvCüv:cherry doruk tebrik ederimm.insallah değeriniz katlanarak artar.mart listemiz süper gidiyorrrrrrrrrrrrrr

kızlar çok kötüyüm...sabah dayanamadım kan testi verdim 10.gün ve sonuç 0.994 yani negatif...
Allahım bana güç ver...HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLAYARAK YAZIYORUM...

beni listeden çıkar elifcim diğer arkadaşların morali bozulmasın lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…