2009 anne adayları

Elifcim tedavin nasıl gidiyor canım seni merak ediyorum :1hug: bu mubarek gunde dualarım hepimiz için

hayırlı olsun canım allah kucağına almayı nasip etsin hem bu zamana ilaç etkisi olmaz bide kıpkırmızı diyon sen hamilesin canım

ORBİSS.................transfer=17 şubat............ test tarihi= 4 mart............... dondurulmuşlarla.............bahçeci..............eş kaynaklı..........................6.deneme.......sonuç=:CüvCüv: :teytey: :teytey: :teytey:

AYSUN76..............transfer=20 şubat.............test tarihi= 4 mart.................uzun protokolle...............centrum ............ sebepsiz infertilite................2.deneme.......sonuç= :CüvCüv: :teytey: :teytey: :teytey:

XXNİLXX.................transfer=21 şubat.............test tarihi= 6 mart.................uzun protokolle..............ege üniverstesi......hipogongizm..azosperm......1. deneme.......sonuç= :CüvCüv: :teytey: :teytey: :teytey:

CHERRY09............transfer=25 şubat.............test tarihi= 8 mart.................uzun protokolle...............anatolia...............sağtüp ve spem hareket.....1. deneme......sonuç= :CüvCüv: :teytey: :teytey: :teytey:

KİNDER.................transfer=25 şubat.............test tarihi=9 mart..................kısa protokolle...............anadolusağlık.......sebebsiz infertilite...............1.deneme.........sonuç=?

DORUK...................transfer=26 şubat..............test tarihi=10 mart................kısa protokolle...............istanbul TBM.............sebepsiz infertilite........1.deneme.........sonuç= :CüvCüv: :teytey: :teytey: :teytey:

NEVRA73..............transfer=28 şubat..............test tarihi=12 mart................kısa protokolle...............anadolu sağlik.....................................................................sonuç=?

SEVİNÇ1985..........transfer=2 mart.................test tarihi=15 mart...............uzun protokolle...............umut TBM..................................................2.deneme..........sonuç=?

SEFDA..................transfer=5 mart.................test tarihi=17 mart............... kısa protokolle................istanbul TBM........sebepsiz infertilite..........2.deneme............sonuç=?

MONA ROSE........transfer=7 mart..................test tarihi=19 mart...............kısa protokolle...............memoriel..................eş kaynaklı..................1.deneme...........sonuç=?

ELİF23...................transfer=14 mart........... ...test tarihi=26 mart................uzun protokolle...............smyrna art...........polikistik over.................1.deneme............sonuç=?

WİLLYDİ................??????????????............. ????????????????...............uzun protokolle...............cebeci tıp......................???.....................1.deneme............sonuç=?

İREMNAZ...............??????????????.............? ???????????????.............. kısa protokolle................ege inüvestesi......eş kaynaklı....................2. deneme...........sonuç=?

MULTİTEL..............??????????????.............? ??? ???????????............... uzun protokolle................9 eylül................eş kaynaklı....................1. deneme...........sonuç=?

ESHA84.................??????????????............. .???????????????................uzun protokolle....... .......?????????..........polikistik over..................1.deneme...........sonuç=?

KADRİSH87............??????????????.............?? ?????????????................uzun protokolle...............adana B.K.Ü........sebepsiz infertilite...........1.deneme............sonuç=?

EBRU1987.............??????????????..............? ??????????????................aşılamayla.......... ...........?????????........................................................................sonuç=?

NDK......................??????????????........... ...???????????????................aşılamayla...... ...............?????????.........................................................................sonuç=?

ORFETA................??????????????.............. ???????????????...............kısa protokolle................istanbul TBM..........azosperm...................2.deneme..............sonuç=?

SERİFE80..............??????????????.............. ???????????????...............?????????????....... ........acıbadem..........................................................................sonuç=?

DR GUNAY.............??????????????...............???????????????...............kısa protokolle................alman hastanesi.............polikistik over.........1. deneme.........sonuç=?

DERVİŞ.................??????????????............. ????????????????...............uzun protokolle.............. anatolia.......................sebepsiz infertilite......2.deneme.........sonuç=?

allahım bütün hamişler sana emanet sen koru bebişler sağlıkla gelsın
arkadaşlar nazar değmesin liste çok güzel başladı inşallah sonuna kadar böyle devam eder

multişim yoksun yoksun bi bakıyom sabahın 3. de girmişsin ne yapıyon o saate kadar kız yat dinlen tedavin nasıl gidiyo yumoşlar ne kadar olmuş

multişim çizelgeyi teknık destek bolümünde sorular sorunlar diye bi yer var orda çok güzel resimlerle anlatmış oraya bak yapamazsan beraber yaparız

Elifcim tedavin nasıl gidiyor canım seni merak ediyorum :1hug: bu mubarek gunde dualarım hepimiz için

canım ben dün hastanedeydim yumoşlar daha 10 mlim olmuş 10 martta bidaha gitcem inşallah 18 milim olurlar valla yoksa ilaçlar yetmicek ben artcak zannederken neyse hayırlısı olsun

8 mart kadınlar gününüz kutlu olsun arkadaşlar anneler gününüde kutlamak dileğiyle by

ben sana demedimmi canım benim olur dedim sana bak bebeğini boşuna üzdün o kadar çok sevindim test sonucunu bana msn den mutlaka bildir ben açınca görürüm kocaman öpüldünüz yeni anne adayı

arkadaşlar bişey sorcam avakado aldım ama bi türlü olgunlaşmıyor ne yapcam bu haliyle çok kötü tadı yiyemiyorum bi hafta evde kalınca olgunlaşır demişlerdi yoksa böyle olmamış halimi yitiliyor şifa için bilen varsa yazsın lütfen

Cherry ve doruk tebrikleeeeer..mart listesi mutlu haberlerle doluyor yaşasııın...
Cherry senin de Anatoliada'ydı değil mi? sen bana çok büyük umut oldun, Allah tamamına erdirsin... ben de 3 ay sonra hamileyiiiiiim demek istiyorum kızlar yaaaaa...
buarada hem kandiliniz mübarek olsun hem de kadınlar gününüz kutlu olsun kızlaar

Elifcim ben avokado olgunlaşana kadar bekliyorum, öyle olmamışın güzel olmuyor tadı, 1-2 haftada evde dışarda beklesin olur zaten o yumuşar ama tabii iyice yumuşamasın...ben çok sevmiyorum ama tadını..

delikafaduldenkızlar kan testimin sonucunu aldımmmmm....:CüvCüv:
HAMİLEYİMMMMMMMM....97.27 10. gün sonucum.......:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

oooooooooollllllllleeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyy canım ya çok sevindim nazar değmesin benim mart annelerime
allahım korusun sizi inşallah bu mubarek günün hürmetine hepimizin sağlıklı evlatları olur bugün hepimize dua edicem sizde bana edin olurmu:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

allahım su mübarek gecenin hürmetine inş.. hamile olanlar hayırlısından sagsalim yavrularını kucagına alır bu yola gönlünü baglamıs evlat hasretiyle yanan arkadaslarımızda hayırlısından güzel haberler hayırlı evlatlar nasip etsin amin

Elifcim ben avokado olgunlaşana kadar bekliyorum, öyle olmamışın güzel olmuyor tadı, 1-2 haftada evde dışarda beklesin olur zaten o yumuşar ama tabii iyice yumuşamasın...ben çok sevmiyorum ama tadını..

ben bekledim biraz olgunlaşmayınca yedim biraz ama midem bulandı bi hafta daha bekleyeyim olmazsa çöpe bide organik almıştım ondanmı olgunlaşmıyo

kızlar bugün kuran okumayı bilen arkadaşlar hamileler için bebeklerini sağlıklı dünyaya getirsin diye hamile olmayanlarda evlat sahibi olsun diye birbirimize kuran okuyalım olurmu ben yasin okuyayım hepimiz için bilenler hep beraber okuyalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…