elifcim ben daha önce yazmıştım sana transfer ve test tarihimi...26 şubat transfer tarihi 10 mart test tarihi istanbul tüp bebek merkezi..
bu arada sonucu pozitif olan tüm arkadaşlarımı gönülden kutluyorum rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah...
elifcim merak ettim aramızda birbirini yüzyüze tanıyan var mı hiç?
olurmu öyle biz sadece liste yapmadık birbirimize dua da ediyoruz canım kimsenin moralinin bozulduğuda yok hayatın gerçeği böyle iyide var hayatta kötü günlerde var herşey güzelken konuşup paylaşalım eğer sonuç kötüyse silelim olurmu herşeyi berabar yaşıcaz destek olcaz birbirimize dua aedicez listenin amacı birbirimize dua etmek zaten
nilcim bende çok heycanlanıyorum senin 3 gün kalmış yine ben ne yapayım benim sonuç çıksa çıksa 28 martta çıkar gelde sabret şimdi daha ben iğneleri vuruluyorum
derviss canım çok üzücü tabi tahmin edebiliyorum ama moralini bozmamaya çalış. bi dahaki sefer daha iyi olacak herşey diye düşün..Biraz dinlen, kafanı dağıtacak şeyler yap.Hepimizin hakkında hayırlısı ...Allahım kolaylaştır işlerimizi .........
Önce hamile arkadaşları çok tebrik ediyorum, orbiss, aysun, tuğba, adını yazmadığım başka arkadaş varsa şimdiden hayırlı olsun,Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, hayırlı olsun..
ben ankaradayken birara size yazmıştım, sadece 5 yumurta toplandı diye.. 2si olgun dediler sonra, ertesi güne sadece 1 yumurta kaldı, o döllenmişti, bu aşamada yazmıştım, bazılarınız kızmış bana çok takıyorum diye hatta, haklısınız çok takmış ve üzülmüştüm,tüm destekleriniz için çok çok teşekkür ederim...sonradan da aslında bu sabah transferim olacaktı, ama o döllenen embriyo 5e bölünmüş ve doktor 3. kalite dedi,
:1shok: o yüzden transfer etsem de iyi bir sonuç alamayız dedi.. yani olmadı.. çok üzüldüm ama hayırlısı.. haziranda tekrar deneyeceğiz inşallah
Elifcim beni listeden silebilirsin, şimdilik..:çok üzgünüm::çok üzgünüm:senağlama
Önce hamile arkadaşları çok tebrik ediyorum, orbiss, aysun, tuğba, adını yazmadığım başka arkadaş varsa şimdiden hayırlı olsun,Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, hayırlı olsun..
ben ankaradayken birara size yazmıştım, sadece 5 yumurta toplandı diye.. 2si olgun dediler sonra, ertesi güne sadece 1 yumurta kaldı, o döllenmişti, bu aşamada yazmıştım, bazılarınız kızmış bana çok takıyorum diye hatta, haklısınız çok takmış ve üzülmüştüm,tüm destekleriniz için çok çok teşekkür ederim...sonradan da aslında bu sabah transferim olacaktı, ama o döllenen embriyo 5e bölünmüş ve doktor 3. kalite dedi,
:1shok: o yüzden transfer etsem de iyi bir sonuç alamayız dedi.. yani olmadı.. çok üzüldüm ama hayırlısı.. haziranda tekrar deneyeceğiz inşallah
Elifcim beni listeden silebilirsin, şimdilik..:çok üzgünüm::çok üzgünüm:senağlama
canım benim dr.aydın arıcı..nevra merhaba elifin yaptığı listeye bakıyordumda seninde anadolu sağlık merkezinde tedavi olduğunu gördüm.dr.un yerimseniben kim acaba kac transfer edilidi.bende oraya gidiyorum.dr.ebru öztürk inşallah güzel haberler alırız.
kızlar benimde 3 günüm kaldı çok heycanlandım şu listeyi görünce ORBİSS TEBRİKLERRR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?