2009 anne adayları

canım hiççç moraralini bozma benimde ilk tedavimde aynı sey olmustu.uzun protokol uygulanmıstı ve cok kötü kalitede 3 embriyo olusmustu .sonra protokol değiştirdik ve kısa protokol uygulandı.yüksek doz ilac kullanıldı.en son tedavimde 17 yumurta toplandı 12 si işlem yapıldı 8 döllendi.5.gün transferi yapıldı 2 embriyo.2 embriyoda dondurulmustu 6.gün olarak.simdi o donmus yumoslarımla gebeyimm.sen simdi yeni tedavine kadar beslenmene çok dikkat et.

kızlar merhaba benim 10. gün sonucum 50 idi, 12. gün 55 olmuş. yani artmadı. beni listede negatif olarak işaretleyebilirsiniz.

dorukcum transfer ve test tarıhlerımız aynı gun senınde belınde agrılar ve kasıklarında ıgne batmaları gıbı agrılar varmı yoksa ben adetmı olucam yoksa

evet canım benimde kasıklarımda ve belimde ağrılar var. ben doktora soruyorum normal diyip duruo ama bn çok rahatsız oluyorum.....

evet canım benimde kasıklarımda ve belimde ağrılar var. ben doktora soruyorum normal diyip duruo ama bn çok rahatsız oluyorum.....

kızlar bence çok endişelenmeyin bu bel ve kasık aağrıları yüzünden ben transferimin 11. günü bel ve kasık ağrısından hastanelik oldum resmen ege üniversitesinde aldım soluğu meğer kuzucum bana tutunuyormş ondanmış bu ağrılar birde yumurtalıklarımız çok kurcalandı işte toplama işleminde çok hırpalandığı için bazen su toplayabiliyormuş bu durumlarda nitekim benim suda toplamıştı günde 3 litre su içmeme rağmen bol bol su için kızlar ve çok ağrınız olursa tüp bebek merkezinize gidin orda serum desteği veriyorlar ben2 ün yatmıştım hastanede hamile olduğumu öğrendiğimde umarım kolay atlatırsınız korkmayın bu ağrılardan

canım benim dr.aydın arıcı..
bana 2 tane transfer edildi...sana ??

banada 1.kalite 2 tane transfer edildi aydın beyi tanıyorum birkac kerede benide muayne etmişti...ama hastanemiz çok güzel değilmi ben çok menunum sen nasıl buluyorsun.bu arada sonuç tarihimizde çok yakın inşallah güzel haberler alırız canım senin kaçıncı denemen...şuan iğne kullanıyorsun değilmi progynex adında...a.s.

KAMİLE.................transfer=16şubat........... .. test tarihi= 1 mart............... dondurulmuşlarla............????????.......................................................................... sonuç=?

ORBİSS.................transfer=17 şubat............ test tarihi= 4 mart............... dondurulmuşlarla.............bahçeci..............eş kaynaklı..........................6.deneme.......sonuç=:CüvCüv: :teytey: :teytey: :teytey:

AYSUN76..............transfer=20 şubat.............test tarihi= 4 mart.................uzun protokolle...............centrum ............ sebepsiz infertilite................2.deneme.......sonuç= :CüvCüv: :teytey: :teytey: :teytey:

XXNİLXX.................transfer=21 şubat.............test tarihi= 6 mart.................uzun protokolle..............ege üniverstesi......hipogongizm..azosperm......1. deneme.......sonuç=?

CHERRY09............transfer=25 şubat.............test tarihi= 8 mart.................uzun protokolle...............anatolia..............................................................................sonuç=?

KİNDER.................transfer=25 şubat.............test tarihi=9 mart..................kısa protokolle...............anadolusağlık.......sebebsiz infertilite...............1.deneme.........sonuç=?

DORUK...................transfer=26 şubat..............test tarihi=10 mart................kısa protokolle...............istanbul TBM.............sebepsiz infertilite........1.deneme.........sonuç=?

NEVRA73..............transfer=28 şubat..............test tarihi=12 mart................kısa protokolle...............anadolu sağlik.....................................................................sonuç=?

ELİF23...................transfer=14 mart........... ...test tarihi=26 mart................uzun protokolle...............smyrna art...........polikistik over.................1.deneme............sonuç=?

WİLLYDİ................??????????????............. ????????????????...............uzun protokolle...............cebeci tıp......................???.....................1.deneme............sonuç=?

İREMNAZ...............??????????????.............? ???????????????.............. kısa protokolle................ege inüvestesi......eş kaynaklı....................2. deneme...........sonuç=?

MULTİTEL..............??????????????.............? ??? ???????????............... uzun protokolle................9 eylül................eş kaynaklı....................1. deneme...........sonuç=?

SEFDA..................??????????????............. ??? ????????????............... kısa protokolle................istanbul TBM........sebepsiz infertilite..........2.deneme............sonuç=?

ESHA84.................??????????????............. .???????????????................uzun protokolle....... .......?????????..........polikistik over..................1.deneme...........sonuç=?

KADRİSH87............??????????????.............?? ?????????????................uzun protokolle...............adana B.K.Ü........sebepsiz infertilite...........1.deneme............sonuç=?

EBRU1987.............??????????????..............? ??????????????................aşılamayla.......... ...........?????????........................................................................sonuç=?

NDK......................??????????????........... ...???????????????................aşılamayla...... ...............?????????.........................................................................sonuç=?

ORFETA................??????????????.............. ???????????????...............kısa protokolle................istanbul TBM..........azosperm...................2.deneme..............sonuç=?

SERİFE80..............??????????????.............. ???????????????...............?????????????....... ........acıbadem..........................................................................sonuç=?

DR GUNAY.............??????????????...............???????????????...............kısa protokolle................alman hastanesi.............polikistik over.........1. deneme.........sonuç=?

DERVİŞ.................??????????????............. ????????????????...............uzun protokolle.............. anatolia.......................sebepsiz infertilite......2.deneme.........sonuç=?

üfff sık sık idrara çıkıyorum işten kovulacam valla abartısız 15 dk bir tuvaletim geliyor.

xxnilxx işallah yarın güzel sonucunu kutlarız canım bende Ege de tedavi olmuştum ya böle egede tedavi olupta pozitif sonuç alan oldumu çok moral olyo valla hadi yarın kutlıcaz işallahl

canım inşallh bakalım bende merakla bekliyorum cuma günü bebim sonuç hep rüyalarımda yaa delircem artık

canım evet hastane gerçekte çok güzel ben de memnunum hastaneden...
ben çok tereddütte kaldım 2 mi 3 mü transfer konusunda embriyolog 2 dedi bende öyle yaptım hayırlısı ya... zaman geçmiyo....:bbo::bbo:
bende iğne kullanıyorum ilk günler çook acıyodu şimdi daha az gibi bilmiyorum ki bi adet olacak gibi oluyorum bi hiç bir belirti yok... merakla bekliyorum anlıyacağın...
inşallah beraberce pozitif sonuç alırız ne güzel olur...

kızlar yine dayanamadım bugun transferle birlikte 12 günüm ikinci çizgi çıktı dua edin kızlar bu gerçek hamilelik olsun hayatımda ilk defa bu çizgiyi gördüm ben

canım şu an ilaçlara devam ediyorum cuma günü testi tekrarlayacağım ama pek umutlu değilim. hayırlısı neyse o olsun artıksenağlama
aysuncum inşallah elifin dediği gibidir. umudunu hemen kırma....:1hug:

kızlar yine dayanamadım bugun transferle birlikte 12 günüm ikinci çizgi çıktı dua edin kızlar bu gerçek hamilelik olsun hayatımda ilk defa bu çizgiyi gördüm ben

ayyy hadi inşallah bende heyecanlandım şimdi....:teytey:

derviş canım üzülme dicem ama elde değil tabi sen yinede güçlü olki bidahakine olacak inş buna inan kendini bırakma sakın,aysun canım seninkide elifin dediği gibidir inş,moralini bozmaki yavrun bırakmasın seni,nil senin adına çok sevindim allah tamamına erdirsin allah bizlerede yaşatsın o güzel duyguyu, benimde yarın transferim olacak kısmetse sonucumda tahminen mart 16 oluyo elifcim yazabilirsin listeye canım..

Aysuncum dur bakalım ya, hemen moralini bozma, belki cuma yükselir, belki de elifin dediği gibi ikizdi, teke düştü, moral moral en önemlisi bu, bunu anladım.. sen de inşallah iyi sonuç alırsın cuma..

Kızlar buarada dün gerçekten çok ama çok kötü hissediyordum transfer yapılamadığı için ama
iyi ki iyi ki varsınız, hepinize çok çok teşekkür ediyorum, bana destek oldunuz, yanımda olduğunuzu hissettim, transfer yapılamadan dönmek de zormuş, o kadar umutla başlamıştım ki çünkü tedaviye, tek embriyo bile olsa belki tutar diye olumlu, pozitif düşünmeye gayret etmiştim.. çünkü biliyorsunuz ben tedavinin başında çok korkuyordum, sonradan yine sizin desteğinizle olumlu olmaya gayret ettim, ama transfer olmaması beni çok üzdü, bugün daha iyiyim, önümüze bakmak ve sağlığımıza dikkat edip, spor yapmak, birdahaki denemeye kadar sağlıklı yaşamak gerek.. bunu anladım, aslında bu da bana biraz ders oldu, daha sağlıklı yaşamam gerektiğini anladım.. iyi ki burdasınız,sağolun, en hayırlı, en doğru zamanda inşallah bebişlerimize hepimiz kavuşuruz, onları öper, koklarız..

sefdacım sana da bol şans, inşallah 16 martta iyi haberlerle dönersin, inşallah bize teyze olacağımızı haber verirsin..
orbiss beslenmeme dikkat etmeliyim birdahaki denemeye kadar , haklısın, buarada bildiğiniz faydalı şeyler var mı birdahaki denemeye dek yapabileceğim? yani faydalı besinler ya da yememem gereken özel birşeyler? siz uyguladınız mı böyle şeyler?

ayyy aynı şeyleri yaşamışız.bende çok arada kaldım 2-3 mü olsun diye ama banda embriyolog 2 olsun dedi diğerlerini dondurdum bu olmasa bile bir umudum var en azından bendede hiç belirti yok durmadan tuvaletim geliyo karnım acayip şişti herkes 3 aylık diyo :) iğneler sinir hergün tantana oluyo hemşireler çok acımasız bir ablam var iğne yapan onun dışında yani izinli olduğu zamanlarda hergün değişik hastaneye gidiyorum.bazen çok kaptırıyorum kendimi hayallere sonra korkuyorum üff ne biliyim işte hayırlısı olsun.benim ilk denemem 2 aşılama yaptım negatif bu yaptığım micro seninde öyle değilmi?a.s.

aysuncuğum hakkında hayırlısı neyse o olsun tatlım

nilciğim o çizgi hamile olmasaydın çıkmazdı kesinlikle hamilesin turser demişti dersin :))) tebrikler Allah tamamına erdfirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…