Önce hamile arkadaşları çok tebrik ediyorum, orbiss, aysun, tuğba, adını yazmadığım başka arkadaş varsa şimdiden hayırlı olsun,Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, hayırlı olsun..
ben ankaradayken birara size yazmıştım, sadece 5 yumurta toplandı diye.. 2si olgun dediler sonra, ertesi güne sadece 1 yumurta kaldı, o döllenmişti, bu aşamada yazmıştım, bazılarınız kızmış bana çok takıyorum diye hatta, haklısınız çok takmış ve üzülmüştüm,tüm destekleriniz için çok çok teşekkür ederim...sonradan da aslında bu sabah transferim olacaktı, ama o döllenen embriyo 5e bölünmüş ve doktor 3. kalite dedi,
:1shok: o yüzden transfer etsem de iyi bir sonuç alamayız dedi.. yani olmadı.. çok üzüldüm ama hayırlısı.. haziranda tekrar deneyeceğiz inşallah
Elifcim beni listeden silebilirsin, şimdilik..:çok üzgünüm::çok üzgünüm:senağlama
dorukcum transfer ve test tarıhlerımız aynı gun senınde belınde agrılar ve kasıklarında ıgne batmaları gıbı agrılar varmı yoksa ben adetmı olucam yoksa
evet canım benimde kasıklarımda ve belimde ağrılar var. ben doktora soruyorum normal diyip duruo ama bn çok rahatsız oluyorum.....
canım benim dr.aydın arıcı..
bana 2 tane transfer edildi...sana ??
kızlar merhaba benim 10. gün sonucum 50 idi, 12. gün 55 olmuş. yani artmadı. beni listede negatif olarak işaretleyebilirsiniz.
xxnilxx işallah yarın güzel sonucunu kutlarız canım bende Ege de tedavi olmuştum ya böle egede tedavi olupta pozitif sonuç alan oldumu çok moral olyo valla hadi yarın kutlıcaz işallahl
canım kesinmi belki ikizdi bire düştü ondan böyle çıktı sonuç
banada 1.kalite 2 tane transfer edildi aydın beyi tanıyorum birkac kerede benide muayne etmişti...ama hastanemiz çok güzel değilmi ben çok menunum sen nasıl buluyorsun.bu arada sonuç tarihimizde çok yakın inşallah güzel haberler alırız canım senin kaçıncı denemen...şuan iğne kullanıyorsun değilmi progynex adında...a.s.
aysuncum inşallah elifin dediği gibidir. umudunu hemen kırma....:1hug:canım şu an ilaçlara devam ediyorum cuma günü testi tekrarlayacağım ama pek umutlu değilim. hayırlısı neyse o olsun artıksenağlama
kızlar yine dayanamadım bugun transferle birlikte 12 günüm ikinci çizgi çıktı dua edin kızlar bu gerçek hamilelik olsun hayatımda ilk defa bu çizgiyi gördüm ben
canım evet hastane gerçekte çok güzel ben de memnunum hastaneden...
ben çok tereddütte kaldım 2 mi 3 mü transfer konusunda embriyolog 2 dedi bende öyle yaptım hayırlısı ya... zaman geçmiyo....:bbo::bbo:
bende iğne kullanıyorum ilk günler çook acıyodu şimdi daha az gibi bilmiyorum ki bi adet olacak gibi oluyorum bi hiç bir belirti yok... merakla bekliyorum anlıyacağın...
inşallah beraberce pozitif sonuç alırız ne güzel olur...
ayyy hadi inşallah bende heyecanlandım şimdi....:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?