• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 anne adayları

elifcim ben daha önce yazmıştım sana transfer ve test tarihimi...26 şubat transfer tarihi 10 mart test tarihi istanbul tüp bebek merkezi..
bu arada sonucu pozitif olan tüm arkadaşlarımı gönülden kutluyorum rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah...

dorukcum transfer ve test tarıhlerımız aynı gun senınde belınde agrılar ve kasıklarında ıgne batmaları gıbı agrılar varmı yoksa ben adetmı olucam yoksa :(

kızlar benimde 3 günüm kaldı çok heycanlandım şu listeyi görünce ORBİSS TEBRİKLERRR

nilcim bende çok heycanlanıyorum senin 3 gün kalmış yine ben ne yapayım benim sonuç çıksa çıksa 28 martta çıkar gelde sabret şimdi daha ben iğneleri vuruluyorum

olurmu öyle biz sadece liste yapmadık birbirimize dua da ediyoruz canım kimsenin moralinin bozulduğuda yok hayatın gerçeği böyle iyide var hayatta kötü günlerde var herşey güzelken konuşup paylaşalım eğer sonuç kötüyse silelim olurmu herşeyi berabar yaşıcaz destek olcaz birbirimize dua aedicez listenin amacı birbirimize dua etmek zaten

canım teşekkür ederim hepinize, bu kötü günümde de hep sizlerden moral buluyorum, teşekkürler.. hepinizi çok seviyorum:1hug:

derviş canım geçmişolsun öncelikle. ama üzülme iyice kötü olursun.sana hangisi hayırlısıysa onu yaparlar...ama bak üzülme bizleride üzersin.

kızlar yardımmmmmmmmmmmmm istiyorumm benim yumurta toplandıktan 2 gün sonra transferim yapıldı dr 11.gün kan testi yaptırabileceğimi söyledi ben 10.gün yaptırdım değer 2 çıktı yani negatif hastaneyi aradığımda erken yapmışsın 4 gün daha beklemen gerekiyordu dediler bende ama dr zaten yarından için yaptırabilirsin demişti diyorum hayır hata olmuş senin transferin erken oldu 4 gün sonra yaptır diyolar bana inandırıcı gelmedi ilaçları kestim sizce ne yapmalıyım hastane haklı olabilirmi 10.gün erkende olsa değer daha yüksek çıkmazmıydı lütfen cvpppppppppppp

nilcim bende çok heycanlanıyorum senin 3 gün kalmış yine ben ne yapayım benim sonuç çıksa çıksa 28 martta çıkar gelde sabret şimdi daha ben iğneleri vuruluyorum

tablo çok güzel inşallah ben bozmam elifcim sayarızzz bizde seninle birlikte bu arada iğne yemek bişi değilmiş beklemek çok zormuş yaa ben iğnelerimi kalçadan yediğim halde valla beklemek çoooookk zorrrr bugun ağrım çok oldu benim ara ara yanma da giriyor rahmim de ağrı var korkuyorum valla

derviss canım arkadaşım bundada vardır bir hayır diyecek yeni tedavine odaklanacak ve umutlanacaksın doktorun doğru olanı yapmış transferden sonrası dahada üzücü olabilirdi hem doktorunda senin hakkında bilgi edindiği için daha başka yöntem kullanacaktır bu arada sorun yok diyorsun ama senin yumurtalarda sorun olduğu ortada ilaçlara rağmen 5 yumurta oluşması ki bununda 2 sinin olgun olması tamamen bunu ıspatlıyor tatlım doktorun bu sefer ona göre davranacaktır ;)

derviss canım çok üzücü tabi tahmin edebiliyorum ama moralini bozmamaya çalış. bi dahaki sefer daha iyi olacak herşey diye düşün..Biraz dinlen, kafanı dağıtacak şeyler yap.Hepimizin hakkında hayırlısı ...Allahım kolaylaştır işlerimizi .........

derviss moral bozmak pes etmek yok. Herşeyde bir hayır vardır deyip devam edeceğiz. Bu defa olacak ben inanıyorum.

derviss canım çok üzücü tabi tahmin edebiliyorum ama moralini bozmamaya çalış. bi dahaki sefer daha iyi olacak herşey diye düşün..Biraz dinlen, kafanı dağıtacak şeyler yap.Hepimizin hakkında hayırlısı ...Allahım kolaylaştır işlerimizi .........

nevra merhaba elifin yaptığı listeye bakıyordumda seninde anadolu sağlık merkezinde tedavi olduğunu gördüm.dr.un yerimseniben kim acaba kac transfer edilidi.bende oraya gidiyorum.dr.ebru öztürk inşallah güzel haberler alırız.

Önce hamile arkadaşları çok tebrik ediyorum, orbiss, aysun, tuğba, adını yazmadığım başka arkadaş varsa şimdiden hayırlı olsun,Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, hayırlı olsun..
ben ankaradayken birara size yazmıştım, sadece 5 yumurta toplandı diye.. 2si olgun dediler sonra, ertesi güne sadece 1 yumurta kaldı, o döllenmişti, bu aşamada yazmıştım, bazılarınız kızmış bana çok takıyorum diye hatta, haklısınız çok takmış ve üzülmüştüm,tüm destekleriniz için çok çok teşekkür ederim...sonradan da aslında bu sabah transferim olacaktı, ama o döllenen embriyo 5e bölünmüş ve doktor 3. kalite dedi,
:1shok: o yüzden transfer etsem de iyi bir sonuç alamayız dedi.. yani olmadı.. çok üzüldüm ama hayırlısı.. haziranda tekrar deneyeceğiz inşallah
Elifcim beni listeden silebilirsin, şimdilik..:çok üzgünüm::çok üzgünüm:senağlama

derviş ciğim her işte bir hayır vardır. bir daha ki sefere daha iyi olacak buna hepimiz gönülden inanıyoruz canım. bak o bir embryodan umutları olmadığı için doktorunun transfer yapmaması güzel transferi yapıp hem senin umutlarını hem de paranı albilirdi. sakın üzülme

Önce hamile arkadaşları çok tebrik ediyorum, orbiss, aysun, tuğba, adını yazmadığım başka arkadaş varsa şimdiden hayırlı olsun,Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, hayırlı olsun..
ben ankaradayken birara size yazmıştım, sadece 5 yumurta toplandı diye.. 2si olgun dediler sonra, ertesi güne sadece 1 yumurta kaldı, o döllenmişti, bu aşamada yazmıştım, bazılarınız kızmış bana çok takıyorum diye hatta, haklısınız çok takmış ve üzülmüştüm,tüm destekleriniz için çok çok teşekkür ederim...sonradan da aslında bu sabah transferim olacaktı, ama o döllenen embriyo 5e bölünmüş ve doktor 3. kalite dedi,
:1shok: o yüzden transfer etsem de iyi bir sonuç alamayız dedi.. yani olmadı.. çok üzüldüm ama hayırlısı.. haziranda tekrar deneyeceğiz inşallah
Elifcim beni listeden silebilirsin, şimdilik..:çok üzgünüm::çok üzgünüm:senağlama

Haziranda Allah yüzünüzü güldürür inşallh daha öncei tecrübelerini kullanarak yola devam edeceksin inş herşey güzel olucaktır arkadaşım üzülme hakketten arkadaşalrında dediği gibi sana o embriyoları tranfer etselerdi dahamı iyi olacaktı bence doktorunca durustmuş bizler herşeyden önce durust insanlar aramıyormuyuz umut tacirleri olmasın diye dua ediyoruz geçmiş olsun canım pes etmek yokkk :teselli: :teselli: :1hug:

xxnilxx işallah yarın güzel sonucunu kutlarız canım bende Ege de tedavi olmuştum ya böle egede tedavi olupta pozitif sonuç alan oldumu çok moral olyo valla hadi yarın kutlıcaz işallahl

Ve tabiki diğer arkadaşlarda özellikle problemimiz aynı olanların ve olamaynlarada sevinyom ama merkez aynı olunca umut olyo işte hakkımızda hayırlısı

nevra merhaba elifin yaptığı listeye bakıyordumda seninde anadolu sağlık merkezinde tedavi olduğunu gördüm.dr.un yerimseniben kim acaba kac transfer edilidi.bende oraya gidiyorum.dr.ebru öztürk inşallah güzel haberler alırız.
canım benim dr.aydın arıcı..
bana 2 tane transfer edildi...sana ??

Back
X