• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 anne adayları

:nazar: SEVTAPDÜZYOL..transfer=7 kasım..............test tarıhi=20 kasım........... kısa protokolle..................sonuç=:CüvCüv: :emir_bebek:
:nazar: BAŞAK35..............kendiliğinden...................kendiliğinden......................kendiliğinden hamiş..........sonuç=:CüvCüv: :emir_bebek:
:nazar: SORGUSUZ..........transfer=12 ocak..............test tarihi= 24 ocak............ kısa protokolle..................sonuç=:CüvCüv: :emir_bebek: :emir_bebek:
:nazar: HOHO...................transfer=31 ocak............. test tarihi= 11 şubat .......... uzun protokolle.................sonuç=:CüvCüv: :teytey: :teytey:
:nazar: B.İSTİYORUZ.........transfer= 5 şubat............. test tarihi=17 şubat........... uzun protokolle................. sonuç=?
:nazar: ORFETA................transfer=5 şubat.............. test tarihi=17 şubat............kısa protokolle...................sonuç=?
:nazar: RROSE.................transfer=5şubat............... test tarihi= 17 şubat...........uzun protokolle..................sonuç=?
:nazar: SEYDAHANCER....transfer= 6 şubat............. test tarihi=18 şubat............kısa protokolle...................sonuç=:CüvCüv: :teytey: :teytey:
:nazar: ZEYNEP26............transfer= 9 şubat............. test tarihi=21 şubat............ uzun protokolle.................sonuç=?
:nazar: TURSER...............transfer=10 şubat............. test tarihi=22 şubat............ uzun protokolle.................sonuç=?
:nazar: PRENSES2020......transfer=11şubat............. test tarihi=23 şubat............. kısa protokolle.................sonuç=?
:nazar: KAMİLE.................transfer=16şubat............. test tarihi= 1 mart............... dondurulmuşlarla..............sonuç=?
:nazar: ORBİSS.................transfer=17 şubat............ test tarihi= 1 mart............... dondurulmuşlarla..............sonuç=?
:nazar: AYSUN76..............transfer=21 şubat.............test tarihi= 5 mart.................uzun protokolle............... sonuç=?
:nazar: İREMNAZ...............??????????????.............????????????????.............. kısa protokolle.................sonuç=?
:nazar: MULTİTEL..............??????????????.............???? ???????????............... kısa protokolle.................sonuç=?
:nazar: SEFDA..................??????????????.............??? ????????????............... kısa protokolle.................sonuç=?
:nazar: DERVİŞ.................??????????????..............???????????????............... uzun protokolle................sonuç=?
:nazar: ELİF23...................??????????????..............???????????????................uzun protokolle................sonuç=?
:nazar: SERİFE80..............??????????????..............???????????????............... dondurulmuşlarla..............sonuç=?
:nazar: ESHA84.................??????????????..............???????????????...............???????????????.............sonuç=?

Son düzenleme:
benim yumurta toplama tarihi belli oldu. 18 şubatta yapılacak . Herhalde transferde 21 şubatta olur. Bu durumda test tarihi 5 mart olur. Hadi hayırlısı bakalım.

hayırlı olsun canım

rrose.................transfer=5şubat........... .. Test tarihi= 17 şubat............... Uzun protokolle..............sonuç=?

hadi bakalım canım sendende güzel haberler bekliyorum

elif23 canım benimde yarın yada salı kan testim belli olcak benide listeye ekle belkim moral olur bana kalsa yarın yaptırcam ama eşim salıyı bekleyelim dio bakalım hayırlısı :cüvcüv:

pazartesi yapsana testi canım olmazsa salı bi daha yaparsın bebiş istiyoruz yarın yapcak testı onunda senle aynı gün transferi ben çok merak ediyorum yarın iki pozitif sonuç daha eklemek istiyorum listeye allahın izniyle listemiz hep pozitif olcak negatif sonuç yok sen eczaneden test alıp yaptınmı

Eğer yapmadıysan pazartesi o testten yap ip ucu veriyo çünkü silik çizgi çıkarsa hamilesin demek

Aysun76 bende salı günü lucrine başlıyorum merak ediyorum ayrıntılarıyla yazarmısı lucrine başladıktan kaç gün sonra adet oldun kaçgün gonal f kullandın çatlatma iğnesini ne zaman yaptın merak ediyorum

elif23 ben adetin 21. günü lucrine başladım. ben lucrinin 13. günü adet olabildim( daha önceki denememde de böyle olmuştu. ) yani adetim bayağı gecikti. adetin 2. günü kontrole gittim. ben gonalf kullanmadım. Puregon 300 ünite ile başladım. 4 gün böyle kullandıktan sonra 5. gün kontrole gittim. aynı gün puregon 300'e birde bir toz bir su (75 ünite) menagon eklendi. toplam adetin 2. günüden bu yana 11 gün geçti. bu gün son dozları vuruldum. yarın akşam çatlatma iğnesi yapılacak. çarşamba günü de kısmetse yumoşlar toplanacak. merak ettiğin başka şeyler varsa cevaplayabilirim.tedavin hayırlı olur inşallah.

ben adetin 18. günü lucrine başlıcam bide progonla menegon aynı değilmi

hayır canım ikisi farklı, zaten biri karından diğeri kalçadan yapılıyor.

:nazar: SEVTAPDÜZYOL..transfer=7 kasım..............test tarıhi=20 kasım........... kısa protokolle..................sonuç=:CüvCüv: :emir_bebek:
:nazar: BAŞAK35..............kendiliğinden...................kendiliğinden......................kendiliğinden hamiş..........sonuç=:CüvCüv: :emir_bebek:
:nazar: SORGUSUZ..........transfer=12 ocak..............test tarihi= 24 ocak............ kısa protokolle..................sonuç=:CüvCüv: :emir_bebek: :emir_bebek:
:nazar: HOHO...................transfer=31 ocak............. test tarihi= 11 şubat .......... uzun protokolle.................sonuç=:CüvCüv: :teytey: :teytey:
:nazar: B.İSTİYORUZ.........transfer= 5 şubat............. test tarihi=17 şubat........... uzun protokolle................. sonuç=?
:nazar: ORFETA................transfer=5 şubat.............. test tarihi=17 şubat............kısa protokolle...................sonuç=?
:nazar: RROSE.................transfer=5şubat............... test tarihi= 17 şubat...........uzun protokolle..................sonuç=?
:nazar: SEYDAHANCER....transfer= 6 şubat............. test tarihi=18 şubat............kısa protokolle...................sonuç=:CüvCüv: :teytey: :teytey:
:nazar: ZEYNEP26............transfer= 9 şubat............. test tarihi=21 şubat............ uzun protokolle.................sonuç=?
:nazar: TURSER...............transfer=10 şubat............. test tarihi=22 şubat............ uzun protokolle.................sonuç=?
:nazar: PRENSES2020......transfer=11şubat............. test tarihi=23 şubat............. kısa protokolle.................sonuç=?
:nazar: KAMİLE.................transfer=16şubat............. test tarihi= 1 mart............... dondurulmuşlarla..............sonuç=?
:nazar: ORBİSS.................transfer=17 şubat............ test tarihi= 1 mart............... dondurulmuşlarla..............sonuç=?
:nazar: AYSUN76..............transfer=21 şubat.............test tarihi= 5 mart.................uzun protokolle............... sonuç=?
:nazar: İREMNAZ...............??????????????.............????????????????.............. kısa protokolle.................sonuç=?
:nazar: MULTİTEL..............??????????????.............???? ???????????............... kısa protokolle.................sonuç=?
:nazar: SEFDA..................??????????????.............??? ????????????............... kısa protokolle.................sonuç=?
:nazar: DERVİŞ.................??????????????..............???????????????............... uzun protokolle................sonuç=?
:nazar: ELİF23...................??????????????..............???????????????................uzun protokolle................sonuç=?
:nazar: SERİFE80..............??????????????..............???????????????............... dondurulmuşlarla..............sonuç=?
:nazar: ESHA84.................??????????????..............???????????????...............???????????????.............sonuç=?

Elif canım bu listeye benide eklersen sevinirim. Benim transferim için yarın arayacaklar. Sanırım yarın olmazsa Salı günü kesin transfer yapılır. Perşembe günü yumurta toplama işlemi yapılmıştı. Tedavimde kısa protokolden yapıldı.
Umarım listedeki herkesin isminin önünde bebek resimleri olur.hihoyyyt

selam kızlar.
benide eklermisiniz listeye.hep bu listelerde olmak istemişimdirhihoyyyt
ben şuan 12 haftalık hamişim
transfer tarihi 6 aralık test tarihim 18 ocaktı .uzun protokol

allah umutla bekleyen hepinize yaşatsın bu duyguyu.
sımsıkı tutunsun bebişleriniz size inşallah:Saruboceq:

Elif şimdiden hayırlı olsun tedavine başladın galiba, ben de lucrine 18. gün başladım, lucrinin 12. günü bugün adet gördüm, biraz gecikti 1-2 gün.. doktora da sordum, olabilir dedi.. yarın da gonal-flara başlayacağım...
liste süper gidiyor buarada, maaşallah diyelim:) çok şey mi istemiş olurum bilmiyorum ama sence bu listeye merkezleri de mi ekleseydik, çok mu uzun olur? sen bilirsin, sadece bir öneri..

Elif şimdiden hayırlı olsun tedavine başladın galiba, ben de lucrine 18. gün başladım, lucrinin 12. günü bugün adet gördüm, biraz gecikti 1-2 gün.. doktora da sordum, olabilir dedi.. yarın da gonal-flara başlayacağım...
liste süper gidiyor buarada, maaşallah diyelim:) çok şey mi istemiş olurum bilmiyorum ama sence bu listeye merkezleri de mi ekleseydik, çok mu uzun olur? sen bilirsin, sadece bir öneri..

hayırlı olsun canım.bak yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin.:nazar:

kızlar yarın test yaptırcam salıyı bekleyemiyorum iğnemi yaptırdıktan sonra gidip yaptırcaz durgunluk var sürekli uyuyorum kasıklarıma çok batma şeklinde şiddetli sancılar girio dün bugün aşırı değişti ruh halim bile duramıcam artık beklemek çok zor

kızlar yarın test yaptırcam salıyı bekleyemiyorum iğnemi yaptırdıktan sonra gidip yaptırcaz durgunluk var sürekli uyuyorum kasıklarıma çok batma şeklinde şiddetli sancılar girio dün bugün aşırı değişti ruh halim bile duramıcam artık beklemek çok zor

canım benimde ruh durumum aynı senin gibi benimde test tarihim 17 si yani salı günü yarın test yaptırmak istiyorum ama bir yandanda korkuyorum bende hiçbir değişiklik yok sadece merak artık dayanılmaz bir hal aldı.uamraım yarın güzel sonuçlarını burdan paylaşırsın.

:nazar: NADYA81.............transfer=6 aralık...............test tarihi=18 ocak.............uzun protokolle..................sonuç=:CüvCüv: :emir_bebek:
:nazar: HOHO...................transfer=31 ocak............. test tarihi= 11 şubat .......... uzun protokolle.................sonuç=:CüvCüv: :teytey: :teytey: :teytey:
:nazar: SEYDAHANCER....transfer= 6 şubat............. test tarihi=18 şubat............kısa protokolle...................sonuç=:CüvCüv: :teytey: :teytey: :teytey:
:nazar: SABAHIM.............transfer=9 şubat................test tarihi=21 şubat.............dondurulmuşlarla...............sonuç=?
:nazar: OZLENOZLEM.......transfer=17 şubat..............test tarihi= 1 mart...............kısa proyokolle.................sonuç=?
:nazar: DERVİŞ.................??????????????.............????????????????...............uzun protokolle................sonuç=?

Son düzenleme:
Back