canım ayrıntıları yazarmısın listedeki gibi boş brakınca güzel gözukmüyo
transfer tarihim 7 kasımdı 20 kasımda hamile olduğu öğrendim ben
hhepinize göstersin inşallah Allah :Saruboceq:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ayrıntıları yazarmısın listedeki gibi boş brakınca güzel gözukmüyo
canım şimdide senin için gün sayıyoruz listenin ikinci annesi sen olcan inşallah
B.İSTİYORUZ..... ORFETA......SEYDAHANCER.... ZEYNEP26 kızlar sizinki nasıl oldu uzunmu yoksa kısa protokolmü
sevtap sen 16 haftadasın demi 4 aylık olmuş bile maşallah inşallah sağlıcakla kucağına alırsın senin bebeğin bi tanemiydi canım bide cinsiyeti ne
B.İSTİYORUZ..... ORFETA......SEYDAHANCER.... ZEYNEP26 kızlar sizinki nasıl oldu uzunmu yoksa kısa protokolmü
evet canım ben 16 haftayı bitirdim 17. haftadan 5 gün aldım yani yarın benim 17. haftam doluyor ben 5. aydan gün alıyorum hatta benim bebeğim 12 gün önden gidiyor şuanda ben 5. ayı bile yarıladım oradaki takvim sata göre yapılı bebeğe bakarsak eğer 18 haftalığım ben şuanda amin inşallah Allah isteyen herkese versin benim bebeğim 1 tane başta 2 kese vardı ama birinin içinde bebek oluşmadı ve kese kendiliğinden kayboldu sonradan tek bebişle sağlıklı sıhhatli gidiyoruz maşşalaahhhcinsiyetini göstermiyor canım henüz bilmiyoruz martın 3 çünde kontrolümüz var umarım o zaman görürüm bebeğimin cinsiyetini