• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 anne adayları

:nazar: HOHO................transfer=31 ocak............. test tarihi= 11 şubat .......... uzun protokol..................sonuç= :CüvCüv: :teytey: :teytey:
:nazar: B.İSTİYORUZ......transfer= 5 şubat............. test tarihi=17 şubat............ sonuç=?
:nazar: ORFETA.............transfer=5 şubat.............. test tarihi=17 şubat............ sonuç=?
:nazar: SEYDAHANCER.transfer= 6 şubat............. test tarihi=18 şubat............ sonuç=?
:nazar: ZEYNEP26.........transfer= 9 şubat............. test tarihi=21 şubat............ sonuç=?
:nazar: TURSER............transfer=10 şubat............. test tarihi=22 şubat............ uzun protokolle.................sonuç=?
:nazar: PRENSES2020...transfer=11şubat............. test tarihi=23 şubat............. kısa protokol....................sonuç=?
:nazar: KAMİLE..............transfer=16şubat............. test tarihi= 1 mart............... dondurulmuşlarla..............sonuç=?
:nazar: ORBİSS..............transfer=17 şubat............ test tarihi= 1 mart.............. dondurulmuşlarla..............sonuç=?
:nazar: ELİF23................??????????????.............? ??????????????...............uzun protokolle................ ???????
:nazar: İREMNAZ............??????????????.............????????????????.............. kısa protokolle.................???????
:nazar: MULTİTEL...........??????????????.............???? ???????????............... kısa protokolle.................???????
:nazar: SEFDA...............??????????????.............??? ????????????............... kısa protokolle.................???????
:nazar: DERVİŞ..............??????????????..............???????????????............... uzun protokolle................???????
:nazar: AYSUN76...........??????????????..............???????????????................?????????????................???????
:nazar: SERİFE80...........??????????????..............???????????????............... dondurulmuşlarla..............???????

Son düzenleme:
beimki de uzun protokol
bugün 13. gün beta hcg sonucumu aldım arkadaşlar : 1100
2 hafta sonra keseleri ve kalp atışını göreceğiz inşallah.
doktor değer yüksek, çoğul olabilir dedi.

inşallah uğurlu gelecek bu liste ve hepimiz de kucağımıza alacağız bebişlerimizi :)
seneye de bebişlerin doğum günlerinden liste yaparız :)

b.istiyoruz ve orfeta sizi takip ediyorum canım 8. günde test yapmışsınız çok erken lütfen biraz daha sabredin moral bozmak yok 8. gün herkeste çıkmıyo ikinci çizgi

2 garanti 3 büyük olasılık
selam arkadaşlar

iki haftadır çok korkuyordum dış gebelik olabilir denildi
AMA DÜN İKİ KESE KESİN ÜÇÜNCÜ E OLABİLİR cevabını aldım b hcg 6353 salı tekrar bakacak üçüz mü diye .umarım devamı da gelir
hepimizin

önce güzel haberi vaedim sonra süreci anlatayım.ben polikistik over sendromluyum ve tüpler kapalı.1deneme de 13.gün her overde 40 ar tane folikül oluştu OHSS bu da benim emboli ile hayati risk taşıma neden olduğu için 13. transfer olmadan tedavim iptal edildi.
2 .deneme: 25 aralık son adet tarihim
antagonist protokol başlandı, Yine OHSS (ovaryum hiperstimulaston sendromu) oluştu ama daha az dı

6 tane yeterli yumurta yakalandı 8 ocakta toplandı
6 sı da döllendi
12 ocakta 3 tane transfer edildi.
ilk hcg 20
2.hafta 89
3.hafta 359
4.hafta 2746 (salı)
cuma 6353 ve iki kesecik kesin görüldü üçüncü de görünür gibi oldu ama net değil.salı tekrar kontrol var.
herkese bol şanslaaaar

b.istiyoruz ve orfeta sizi takip ediyorum canım 8. günde test yapmışsınız çok erken lütfen biraz daha sabredin moral bozmak yok 8. gün herkeste çıkmıyo ikinci çizgi

aslında bende çıkmayacağını bilerek yaptım moralimi bozmamaya çalışıyorum ama dünden beri herşey bitmiş gibi geliyor erkenden test yapmamak lazım.umarım rabbim herkese istediği bebişleri verir.

2 garanti 3 büyük olasılık
selam arkadaşlar

iki haftadır çok korkuyordum dış gebelik olabilir denildi
AMA DÜN İKİ KESE KESİN ÜÇÜNCÜ E OLABİLİR cevabını aldım b hcg 6353 salı tekrar bakacak üçüz mü diye .umarım devamı da gelir
hepimizin

amin canım böyle hamıle haberleri duyunca insana umut oluyo canım allah gönlüne göre versin sağ salim kucağına alırsın inşallah

:nazar: SEVTAPDÜZYOL..transfer=7 kasım..............test tarıhi=20 kasım........... kısa protokol....................sonuç:CüvCüv: :emir_bebek:
:nazar: SORGUSUZ..........transfer=12 ocak..............test tarihi= 24 ocak............ kısa protokol....................sonuç=:CüvCüv: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:
:nazar: HOHO...................transfer=31 ocak............. test tarihi= 11 şubat .......... uzun protokol...................sonuç=:CüvCüv: :teytey: :teytey:
:nazar: B.İSTİYORUZ.........transfer= 5 şubat............. test tarihi=17 şubat............ ???????????...................sonuç=?
:nazar: ORFETA................transfer=5 şubat.............. test tarihi=17 şubat............ ???????????...................sonuç=?
:nazar: SEYDAHANCER....transfer= 6 şubat............. test tarihi=18 şubat............ ???????????...................sonuç=?
:nazar: ZEYNEP26............transfer= 9 şubat............. test tarihi=21 şubat............ ???????????....................sonuç=?
:nazar: TURSER...............transfer=10 şubat............. test tarihi=22 şubat............ uzun protokolle.................sonuç=?
:nazar: PRENSES2020......transfer=11şubat............. test tarihi=23 şubat............. kısa protokol....................sonuç=?
:nazar: KAMİLE.................transfer=16şubat............. test tarihi= 1 mart............... dondurulmuşlarla..............sonuç=?
:nazar: ORBİSS.................transfer=17 şubat............ test tarihi= 1 mart.............. dondurulmuşlarla..............sonuç=?
:nazar: ELİF23...................??????????????.............? ??????????????...............uzun protokolle................ ???????
:nazar: İREMNAZ...............??????????????.............????????????????.............. kısa protokolle.................???????
:nazar: MULTİTEL..............??????????????.............???? ???????????............... kısa protokolle.................???????
:nazar: SEFDA..................??????????????.............??? ????????????............... kısa protokolle.................???????
:nazar: DERVİŞ.................??????????????..............???????????????............... uzun protokolle................???????
:nazar: AYSUN76..............??????????????..............???????????????................?????????????................???????
:nazar: SERİFE80..............??????????????..............???????????????............... dondurulmuşlarla..............???????

Son düzenleme:
canım ayrıntıları yazarmısın listedeki gibi boş brakınca güzel gözukmüyo

merhaba, benim uzadıkça uzuyor arkadaşlar. Bugün de iğnelere devam dediler. yarın kontrol. Bakalım ne olacak . Gelişmeleri yazarım. ben de Uzun protokoldeyim.

Back