• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 anne adayları

rrose kızlar yarın test yaptırcam salıyı bekleyemiyorum iğnemi yaptırdıktan sonra gidip yaptırcaz durgunluk var sürekli uyuyorum kasıklarıma çok batma şeklinde şiddetli sancılar girio dün bugün aşırı değişti ruh halim bile duramıcam artık beklemek çok zor[/QUOTE]

ofertacanım benimde ruh durumum aynı senin gibi benimde test tarihim 17 si yani salı günü yarın test yaptırmak istiyorum ama bir yandanda korkuyorum bende hiçbir değişiklik yok sadece merak artık dayanılmaz bir hal aldı.uamraım yarın güzel sonuçlarını burdan paylaşırsın.[/QUOTE]

valla bence ikinizde yarın yapın kesin sonuç olmasada hiç olmazsa ip ucu olur

Son düzenleme:
Elif canım bu listeye benide eklersen sevinirim. Benim transferim için yarın arayacaklar. Sanırım yarın olmazsa Salı günü kesin transfer yapılır. Perşembe günü yumurta toplama işlemi yapılmıştı. Tedavimde kısa protokolden yapıldı.
Umarım listedeki herkesin isminin önünde bebek resimleri olur.hihoyyyt

ekledim canım inşallah duaların kabul olur

selam kızlar.
benide eklermisiniz listeye.hep bu listelerde olmak istemişimdirhihoyyyt
ben şuan 12 haftalık hamişim
transfer tarihi 6 aralık test tarihim 18 ocaktı .uzun protokol

allah umutla bekleyen hepinize yaşatsın bu duyguyu.
sımsıkı tutunsun bebişleriniz size inşallah:Saruboceq:

amin canım senide listeye ekledim senin kaçız canım listenin başındaki bebek resimleri kaçız olduğunu gösteriyo

masallah hep positif insallah böyle devam eder
benim dondurulmuslarla 9 subat transfer 20 subat test benide eklermisin

amin canım inşallah senin test tarihine az kalmış güzel haberler bekliyorum sendende

Elif şimdiden hayırlı olsun tedavine başladın galiba, ben de lucrine 18. gün başladım, lucrinin 12. günü bugün adet gördüm, biraz gecikti 1-2 gün.. doktora da sordum, olabilir dedi.. yarın da gonal-flara başlayacağım...
liste süper gidiyor buarada, maaşallah diyelim:) çok şey mi istemiş olurum bilmiyorum ama sence bu listeye merkezleri de mi ekleseydik, çok mu uzun olur? sen bilirsin, sadece bir öneri..

isterseniz ekleyebiliriz herkes yazsın nerde tedavi olduğunu ben düzeltirim tamam

:nazar: SEVTAPDÜZYOL..transfer=7 kasım..............test tarıhi=20 kasım........... kısa protokolle..................sonuç=:CüvCüv: :emir_bebek:
:nazar: NADYA81.............transfer=6 aralık...............test tarihi=18 ocak.............uzun protokolle..................sonuç=:CüvCüv: :emir_bebek:
:nazar: BAŞAK35..............kendiliğinden...................kendiliğinden......................kendiliğinden hamiş..........sonuç=:CüvCüv: :emir_bebek:
:nazar: SORGUSUZ..........transfer=12 ocak..............test tarihi= 24 ocak............ kısa protokolle..................sonuç=:CüvCüv: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:
:nazar: HOHO...................transfer=31 ocak............. test tarihi= 11 şubat .......... uzun protokolle.................sonuç=:CüvCüv: :teytey: :teytey: :teytey:
:nazar: B.İSTİYORUZ.........transfer= 5 şubat............. test tarihi=17 şubat........... uzun protokolle................. sonuç=?
:nazar: ORFETA................transfer=5 şubat.............. test tarihi=17 şubat............kısa protokolle...................sonuç=?
:nazar: RROSE.................transfer=5şubat............... test tarihi= 17 şubat...........uzun protokolle..................sonuç=?
:nazar: SEYDAHANCER....transfer= 6 şubat............. test tarihi=18 şubat............kısa protokolle...................sonuç=:CüvCüv: :teytey: :teytey: :teytey:
:nazar: ZEYNEP26............transfer= 9 şubat............. test tarihi=21 şubat............ uzun protokolle.................sonuç=?
:nazar: SABAHIM.............transfer=9 şubat................test tarihi=21 şubat.............dondurulmuşlarla...............sonuç=?
:nazar: TURSER...............transfer=10 şubat............. test tarihi=22 şubat............ uzun protokolle.................sonuç=?
:nazar: PRENSES2020......transfer=11şubat............. test tarihi=23 şubat............. kısa protokolle.................sonuç=?
:nazar: KAMİLE.................transfer=16şubat............. test tarihi= 1 mart............... dondurulmuşlarla..............sonuç=?
:nazar: ORBİSS.................transfer=17 şubat............ test tarihi= 1 mart............... dondurulmuşlarla..............sonuç=?
:nazar: OZLENOZLEM.......transfer=17 şubat..............test tarihi= 1 mart...............kısa proyokolle.................sonuç=?
:nazar: AYSUN76..............transfer=21 şubat.............test tarihi= 5 mart.................uzun protokolle............... sonuç=?
:nazar: DERVİŞ.................??????????????.............????????????????...............uzun protokolle................sonuç=?
:nazar: İREMNAZ...............??????????????.............????????????????.............. kısa protokolle.................sonuç=?
:nazar: MULTİTEL..............??????????????.............???? ???????????............... kısa protokolle.................sonuç=?
:nazar: SEFDA..................??????????????.............??? ????????????............... kısa protokolle.................sonuç=?
:nazar: DERVİŞ.................??????????????..............???????????????............... uzun protokolle................sonuç=?
:nazar: ELİF23...................??????????????..............???????????????................uzun protokolle................sonuç=?
:nazar: SERİFE80..............??????????????..............???????????????............... dondurulmuşlarla..............sonuç=?
:nazar: ESHA84.................??????????????..............???????????????...............???????????????.............sonuç=?

kızlar hamiş haberini alan lütfen ilk buraya haber versinki bizlerede hem umut olsun hemde haberimiz olmuş olsun çünkü ben hepimizi çok merak ediyorum heyecanla bekliyorum zamanı gelen arkadaşların sonucunu hadi hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin inşallah

kızlar hamiş haberini alan lütfen ilk buraya haber versinki bizlerede hem umut olsun hemde haberimiz olmuş olsun çünkü ben hepimizi çok merak ediyorum heyecanla bekliyorum zamanı gelen arkadaşların sonucunu hadi hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin inşallah

evet canım ya bende hep diğer başlıklardan araştırıp takip ediyorum gelişmeleri burda paylaşalımki birbirimizden haberdar olalım

yarın bebiş istiyoruz orfeta ve rrose test yapcak 3 tane pozitif sonuç bekliyoruz arkadaşlar

Elif şimdiden hayırlı olsun tedavine başladın galiba, ben de lucrine 18. gün başladım, lucrinin 12. günü bugün adet gördüm, biraz gecikti 1-2 gün.. doktora da sordum, olabilir dedi.. yarın da gonal-flara başlayacağım...
liste süper gidiyor buarada, maaşallah diyelim:) çok şey mi istemiş olurum bilmiyorum ama sence bu listeye merkezleri de mi ekleseydik, çok mu uzun olur? sen bilirsin, sadece bir öneri..

ben kendiliğinden adet olmuyorum o yüzden benim kimbilir ne zaman gelir lucrinin 12. günümü 16. günümü bilmem ama doktora sorcam ne zamana kadaradet olazsam arayayım diye

dondurulmuşla deneyen arkadaşlar ne kadara mal oluyor ilaç parası takip parası mikro enjeksiyon parası çıkınca bir tek transfer ne kadar tutuyo

arkadaslarr uff çok heyecanlıyım .yarın transferim var.transfer .saatiyle ilgili klinikten haber bekliyorum.
sanırım bir kaç gün siteye girmem.bu sebeble sonuç bekleyen transferi olacak olan,tedavisi devam eden herkeze başarılar diliyorumm.insallah hepimiz arka arkaya güzel haberler veririz.hepinize benden nazar boncuğuu:nazar:

Arkadaşlar merkez isimlerimizi de listeye eklesek mi diye elif arkadaşıma öneride bulunmuştum o da olabilir diyince ben başlatayım dedim, benim merkez Anatolia.. sizler de yazarsanız hem tedavi olacak hem de tekrar tedaviye başlayacak olanlara fikir de olur, moral de.. ne dersiniz

dondurulmuşla deneyen arkadaşlar ne kadara mal oluyor ilaç parası takip parası mikro enjeksiyon parası çıkınca bir tek transfer ne kadar tutuyo

dondurulmuslarda ilaç masrafı önemli bir sey tutmuyor.cünkü tüp bebek tedavisinde asıl ilaç masrafı yumurta geliştirici iğnelerde harcanıyor.dondurulmuslarda ilaç masrafım transferden sonra kullanılacaklarla sanırım ortalama 200 ytl tutacak.çünkü çok az ilaç kullanılıyor.vitamin antibiyotik tts100 bant aspirin ve progestron ampül.

hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmm 11. gün kan değerim 92.1 çıktı çarşamba tekrar yapılıcak inşallah katlanır dua edin kızlar dualarım sizinle

nazar: SEVTAPDÜZYOL..transfer=7 kasım..............test tarıhi=
[/LIST]20 kasım........... kısa protokolle..................sonuç=:CüvCüv: :emir_bebek:
:nazar: NADYA81.............transfer=6 aralık...............test tarihi=18 ocak.............uzun protokolle..................sonuç=:CüvCüv: :emir_bebek:
:nazar: BAŞAK35..............kendiliğinden...................kendiliğinden......................kendiliğinden hamiş..........sonuç=:CüvCüv: :emir_bebek:
:nazar: SORGUSUZ..........transfer=12 ocak..............test tarihi= 24 ocak............ kısa protokolle..................sonuç=:CüvCüv: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:
:nazar: HOHO...................transfer=31 ocak............. test tarihi= 11 şubat .......... uzun protokolle.................sonuç=:CüvCüv: :teytey: :teytey: :teytey:
:nazar: B.İSTİYORUZ.........transfer= 5 şubat............. test tarihi=17 şubat........... uzun protokolle................. sonuç=?
:nazar: ORFETA................transfer=5 şubat.............. test tarihi=17 şubat............kısa protokolle...................sonuç=?
:nazar: RROSE.................transfer=5şubat............... test tarihi= 17 şubat...........uzun protokolle..................sunuç ?
:nazar: SEYDAHANCER....transfer= 6 şubat............. test tarihi=18 şubat............kısa protokolle...................sonuç=:CüvCüv: :teytey: :teytey: :teytey:
:nazar: ZEYNEP26............transfer= 9 şubat............. test tarihi=21 şubat............ uzun protokolle.................sonuç=?
:nazar: SABAHIM.............transfer=9 şubat................test tarihi=21 şubat.............dondurulmuşlarla...............sonuç=?
:nazar: TURSER...............transfer=10 şubat............. test tarihi=22 şubat............ uzun protokolle.................sonuç=?
:nazar: PRENSES2020......transfer=11şubat............. test tarihi=23 şubat............. kısa protokolle.................sonuç=?
:nazar: KAMİLE.................transfer=16şubat............. test tarihi= 1 mart............... dondurulmuşlarla..............sonuç=?
:nazar: ORBİSS.................transfer=17 şubat............ test tarihi= 1 mart............... dondurulmuşlarla..............sonuç=?
:nazar: OZLENOZLEM.......transfer=17 şubat..............test tarihi= 1 mart...............kısa proyokolle.................sonuç=?
:nazar: AYSUN76..............transfer=21 şubat.............test tarihi= 5 mart.................uzun protokolle............... sonuç=?
:nazar: DERVİŞ.................??????????????.............????????????????...............uzun protokolle................sonuç=?
:nazar: İREMNAZ...............??????????????.............????????????????.............. kısa protokolle.................sonuç=?
:nazar: MULTİTEL..............??????????????.............???? ???????????............... kısa protokolle.................sonuç=?
:nazar: SEFDA..................??????????????.............??? ????????????............... kısa protokolle.................sonuç=?
:nazar: DERVİŞ.................??????????????..............???????????????............... uzun protokolle................sonuç=?
:nazar: ELİF23...................??????????????..............???????????????................uzun protokolle................sonuç=?
:nazar: SERİFE80..............??????????????..............???????????????............... dondurulmuşlarla..............sonuç=?
:nazar: ESHA84.................??????????????..............???????????????...............???????????????.............sonuç=?[/QUOTE]
:nazar: SEDA YILDIZ.......... transfer 05 şubat..............test tarihi 17 Şubat.............dondurulmuşla................sonu.=?

Son düzenleme:
Rrose tebrikler canım allah sağlıkla devam ettirsin inş bizlerede ümit oluyorsunuz darısı başımıza .

hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmm 11. gün kan değerim 92.1 çıktı çarşamba tekrar yapılıcak inşallah katlanır dua edin kızlar dualarım sizinle

tebrikler canım inşallah sağlıcakla kucağına alırsın canım geçekten çok sevindim darısıda bizim başımıza

:nazar: SEVTAPDÜZYOL..transfer=7 kasım..............test tarıhi=20 kasım........... kısa protokolle..................ege ünüverstesi......sonuç=:CüvCüv: :emir_bebek:
:nazar: NADYA81.............transfer=6 aralık...............test tarihi=18 ocak.............uzun protokolle..................?????????????......sonuç=:CüvCüv: :emir_bebek:
:nazar: BAŞAK35..............kendiliğinden...................kendiliğinden.....................kendiliğinden hamiş..........kendiliğinden.........sonuç=:CüvCüv: :emir_bebek:
:nazar: SORGUSUZ..........transfer=12 ocak..............test tarihi= 24 ocak............ kısa protokolle..................?????????? ...........sonuç=:CüvCüv: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:
:nazar: HOHO...................transfer=31 ocak............. test tarihi= 11 şubat .......... uzun protokolle.................?????????.............sonuç=:CüvCüv: :teytey: :teytey: :teytey:
:nazar: B.İSTİYORUZ.........transfer= 5 şubat............. test tarihi=17 şubat........... uzun protokolle.................?????????.............sonuç=?
:nazar: ORFETA................transfer=5 şubat.............. test tarihi=17 şubat............kısa protokolle..................?????????.............sonuç=?
:nazar: RROSE.................transfer=5şubat............... test tarihi= 17 şubat...........uzun protokolle.................bahçecide..............sunuç=:CüvCüv: :teytey: :teytey: :teytey:
:nazar: SEDA YILDIZ..... transfer=05 şubat..............test tarihi= 17 şubat.............dondurulmuşla.................????????...............sonuç=?
:nazar: SEYDAHANCER....transfer= 6 şubat............. test tarihi=18 şubat............kısa protokolle.................?????????.............sonuç=:CüvCüv: :teytey: :teytey: :teytey:
:nazar: ZEYNEP26............transfer= 9 şubat............. test tarihi=21 şubat............ uzun protokolle...............?????????.............sonuç=?
:nazar: SABAHIM.............transfer=9 şubat................test tarihi=21 şubat.............dondurulmuşlarla.............????????..............sonuç=?
:nazar: TURSER...............transfer=10 şubat............. test tarihi=22 şubat............ uzun protokolle................????????.............sonuç=?
:nazar: PRENSES2020......transfer=11şubat............. test tarihi=23 şubat............. kısa protokolle................????????.............sonuç=?
:nazar: KAMİLE.................transfer=16şubat............. test tarihi= 1 mart............... dondurulmuşlarla............????????.............sonuç=?
:nazar: ORBİSS.................transfer=17 şubat............ test tarihi= 1 mart............... dondurulmuşlarla............????????............sonuç=?
:nazar: OZLENOZLEM.......transfer=17 şubat..............test tarihi= 1 mart...............kısa proyokolle...............????????.............sonuç=?
:nazar: AYSUN76..............transfer=21 şubat.............test tarihi= 5 mart.................uzun protokolle.............????????............. sonuç=?
:nazar: DERVİŞ.................??????????????.............????????????????...............uzun protokolle............... anatolia..............sonuç=?
:nazar: İREMNAZ...............??????????????.............????????????????.............. kısa protokolle.................ege inüvestesi.....sonuç=?
:nazar: MULTİTEL..............??????????????.............???? ???????????............... kısa protokolle.................9 eylül................sonuç=?
:nazar: SEFDA..................??????????????.............??? ????????????............... kısa protokolle................??????????.........sonuç=?
:nazar: DERVİŞ.................??????????????..............???????????????............... uzun protokolle...............??????????.........sonuç=?
:nazar: ELİF23...................??????????????..............???????????????................uzun protokolle...............smyrna art...........sonuç=?
:nazar: SERİFE80..............??????????????..............???????????????............... dondurulmuşlarla............?????????...........sonuç=?
:nazar: ESHA84.................??????????????..............???????????????...............???????????????...........?????????...........sonuç=?

Son düzenleme:
Back