2009 anne adayları

bende iğnelerimi yaptım şimdi biraz karnım acıktı fırına gitmeye üşeniyom öyle bekliyom valla

iyi canım ya ne olsun
sen o temmelliği bana sor bide artık evde dün gidip banyo yapmaya üşendim dün bi görsen halimi öff amannn :)

ne olcak bizim halımız yine senin malzeretin var ben ne yapayım benim koca kapının önüne koyarsa haklı valla

ne olcak bizim halımız yine senin malzeretin var ben ne yapayım benim koca kapının önüne koyarsa haklı valla

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 koymaz o kocişin seni seninde mazeretin var bebek için uğraşıyorsun hormonların tavan yapıyor normal :)) bişiy olmazz geçecek hepsi
irem nerde kız yok ortalarda bugün

merhaba bende yeni katıldım aranıza aslında bayadır buralardayımda listeyi görmemiştim beni eklerseniz sevinirim teşekkürler....
kinder:kısa protokol hastanem anadolu sağlık merkezi transfer günüm 25.02.2009sonuç tarihim 09.03.2009 a.s.

kızlar ben dün akşam doktora gittimmm ve tek bebiş iken ikiz olmuşşşşşş

canım iremi bilmiyorum ne yaptı o mayısta başlıcak ondan heralde fazla girmiyo bi girip çıkıyo hemen

canım seni mart listesine alcam 1. sayfada gördüğün gibi şubat listesi bitti sadece 2 negatif var şimdi mart listesinde sıra

KAMİLE.................transfer=16şubat........... .. test tarihi= 1 mart............... dondurulmuşlarla............????????.......................................................................... sonuç=?

ORBİSS.................transfer=17 şubat............ test tarihi= 4 mart............... dondurulmuşlarla............????????............................................................................sonuç=?

AYSUN76..............transfer=20 şubat.............test tarihi= 4 mart.................uzun protokolle...............centrum ............ sebepsiz infertilite................2.deneme.......sonuç= :CüvCüv: :teytey: :teytey: :teytey:

XXNİLXX.................transfer=21 şubat.............test tarihi= 6 mart.................uzun protokolle..............ege üniverstesi......hipogongizm..azosperm......1. deneme.......sonuç=?

CHERRY09............transfer=25 şubat.............test tarihi= 8 mart.................uzun protokolle...............anatolia..............................................................................sonuç=?

KİNDER.................transfer=25 şubat.............test tarihi=9 mart..................kısa protokolle...............anadolusağlık.......

DORUK..................transfer=26 şubat.............test tarihi= 8 mart.................kısa protokolle...............istanbul TBM.......................................................................sonuç=?

NEVRA73..............transfer=28 şubat..............test tarihi=12 mart................kısa protokolle...............anadolu sağlik.....................................................................sonuç=?

DERVİŞ.................??????????????............. ????????????????...............uzun protokolle.............. anatolia..............................................................................sonuç=?

WİLLYDİ................??????????????............. ????????????????...............uzun protokolle...............cebeci tıp..................................................1.deneme............sonuç=?

İREMNAZ...............??????????????.............? ???????????????.............. kısa protokolle................ege inüvestesi......eş kaynaklı....................2. deneme...........sonuç=?

MULTİTEL..............??????????????.............? ??? ???????????............... uzun protokolle................9 eylül................eş kaynaklı....................1. deneme...........sonuç=?

SEFDA..................??????????????............. ??? ????????????............... kısa protokolle................istanbul TBM........sebepsiz infertilite..........2.deneme............sonuç=?

ELİF23...................??????????????........... ...???????????????................uzun protokolle...............smyrna art...........polikistik over.................1.deneme............sonuç=?

ESHA84.................??????????????............. .???????????????................uzun protokolle....... .......?????????..........polikistik over..................1.deneme...........sonuç=?

KADRİSH87............??????????????.............?? ?????????????................uzun protokolle...............adana B.K.Ü........sebepsiz infertilite...........1.deneme............sonuç=?

EBRU1987.............??????????????..............? ??????????????................aşılamayla.......... ...........?????????........................................................................sonuç=?

NDK......................??????????????........... ...???????????????................aşılamayla...... ...............?????????.........................................................................sonuç=?

ORFETA................??????????????.............. ???????????????...............kısa protokolle................istanbul TBM..........azosperm...................2.deneme..............sonuç=?

SERİFE80..............??????????????.............. ???????????????...............?????????????....... ........acıbadem..........................................................................sonuç=?

DR GUNAY.............??????????????...............???????????????...............kısa protokolle................alman hastanesi.............polikistik over.........1. deneme.........sonuç=?

Son düzenleme:
kızlar ben dün akşam doktora gittimmm ve tek bebiş iken ikiz olmuşşşşşş

hayatım tebrik ediyorum seni yanlız seni bi konuda uyarmak istiyorum
yeni bi arkadaşım 4,5 aylık ikizlerini kaybetti seninde bunu yaşamaman adına her kontrole gittiğinde rahim ağzını kontrol ettir o arkadaşımda rahim ağzı yetmezliği varmış sendede eğer varsa böyle bişiy rahimi dikiyorlar 3 aylıkken 9 zuncu ayında doğumdan önce açıyorlar dikişi hayatım sendede olmasın inşallah ama genede uyarmak ihtiyacını hissettim kendimde bilgin olsun amacım moralini bozmak değil sakın yanlış anlama sadece bilgilenmeni istedim

kindercim kaçıncı deneme bide sorun ne yazarsan sevinirim canım

sevtap sen aydında nerde oturuyon bende aydına gelmiştim çineye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…