• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 anne adayları

Bu benim geçen ayki sonucum o zaman 9 eylüle gidiyordum orda bi bilgi vermiyolardı şimdiki sonuç bende değil doktorda ama beraber değerlendirdik çok iyi dedi bakalım çarşamba günü fotokobisini alcam karşılaştırcam

Bide şunun için soruyorum her seferinde sonuç değişiyor iyiyemi yoksa kötüyemi gidiyor merak ettim mesela fsh=7.00 dı sonra 6.83 oldu sonrada 5.39 oldu bu iyiyemi yoksa kötüyemi işaret

elifciğim ben sana bir doktor olarak fsh hakkında bildiğim kadarıyla bilgi vereyim canım. FSH >10 ise menapoz başlamış deniyor. tabii bunda diğer değerlerinde (LH gibi) önemi var canım. her ay bu değer zaten farklı çıkar ama en az 1 kez >10 saptanmışsa menapoz başlangıcına işaret der canım

elıf canım benı lısteden sılebılırsın melegım benı terkettı

canım üzülme lütfen tabi ben ne kadar üzülme desemde mümkün değil kendimden biliyorum negatif sonuçla bile yıkılıyordun sadece ağla canım içini boşalt rahatla inşallah rabbim kendiliğinden vercek sana hiç tedaviye gerek kalmadan

ne oldu canım neden kaybettin bişey açıkladımı doktorun

canım üzülme lütfen tabi ben ne kadar üzülme desemde mümkün değil kendimden biliyorum negatif sonuçla bile yıkılıyordun sadece ağla canım içini boşalt rahatla inşallah rabbim kendiliğinden vercek sana hiç tedaviye gerek kalmadan

ne oldu canım neden kaybettin bişey açıkladımı doktorun

gebelık ılerlememıs canım demekkı saglıklı embryo degıldı dedı

sedacım üzülme demek yeterli değil biliyorum ama allah sabrını verecektir canım.umarım tedaviye gerek kalmadan rabbim sana bebekler verir.inan yeterki.

gebelık ılerlememıs canım demekkı saglıklı embryo degıldı dedı

sedacım büyük geçmiş olsun.inşallah bu bir sınavdır sınavıda sabrınla geçersin.rabbim sana mucizesini gösterip bebişini sana verir amin.sedacım anlıyamadığım dr embryonun sağlıklı veya sağlıksız olduğuna bakmıyolarmı.

sedacım geçmiş olsun ne diyeceğimi bilmiyorum allah sabır versin hayırlısını versin canım

canlarım günaydın..dün doktora gittim.. tek diye bildiğimiz bebiş 2 olmuşşşş

Seda hayatım, Lütfen kendini bırakma... Kurban olduğum Allahın bir bildiği vardır eminim. Şunu aklından çıkarma belki doğsaydı sakat olacaktı. Böylesi daha hayırlı olmuştur belkide.
İnşallah hiçbirşeye gerek kalmadan kendiliğinden tekrar hamile kalırsın hayatım. Dualarım hep seninle kendini bırakma canım

Back