Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm sevtap sızdemı tup bebek yaptırdınız
canım seni mart listesine alcam 1. sayfada gördüğün gibi şubat listesi bitti sadece 2 negatif var şimdi mart listesinde sıra
selam bayanlar...
bende hamileyim ama doğal yollarla:)3 ay önce bebeğimin gelişememsinden sebep 2 aylık bebeğimi kürtaj oldum çok şükür 10 gün önce yeniden hamile olduğumu öğrendim...allah isteyen herkese yaşatsın diliyorum...
selam bayanlar...
bende hamileyim ama doğal yollarla:)3 ay önce bebeğimin gelişememsinden sebep 2 aylık bebeğimi kürtaj oldum çok şükür 10 gün önce yeniden hamile olduğumu öğrendim...allah isteyen herkese yaşatsın diliyorum...
kindercim kaçıncı deneme bide sorun ne yazarsan sevinirim canım
çok sağolun hepimizin gözleri aydın olsun inşallah...
arkadaşlar benim bulantım çok bu konuda yapılabilecekler hakkında bilgisi olan varmı?
çok teşekkür ediyorum sevtapcığım hemen alıp yemeye başlamalıyım...bunlar güzel bulantılar ama insanın kafası tutmuyor :)saf gibi dolaşıyorum...her an vukuat işleyecek gibiyim:) orbiss tebrikler gözün aydın olsun...
ilk hamileliğimde ne bulantı ne diğeri hiç bişey yaşamadım...ama şuan bulantının yanında aşırı uykusuzluk yapıyo bana geceler bitmiyo gözler fal taşı ama dediğin gibi tadını çıkarmamız lazım,güzel şikayetler bunlar...