• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 anne adayları

arkadaşlar sizde ufak tefek şeyleri kafaya takmayın lütfen bebişlerinize pozitif enerjinizi gönderin üzülmeyinki bebişler üzülmesin

Özlem başın sağolsun gerçekten sen çok güçlü birisin güçlü bi anne olcaksın:ecrin_bebek:

ELİF MULTİİİİİİİ ben sizi ÇOOOOOOOOOOOOOOOOK özledim ya bu günlerde hep içim sıkılıyo bilmiom neden neyse............................gonollara başlamadınızmı daha merakla bekliyom sizi ve hep takip ediyom.....

SEVTAP kıs ben korkuyom kısssss ikinciyi yaptırmaktan eşime dedim ki ya ben irenbede yaptırmak istiyom korkyom egeden dedim ya bana moral lazım ne olur yardım et bana yaaa bu yumurta toplama işinden aceip tırsyom ilkide çok zor oldu benim anlatmıştım ya tekrar yaşamak istemiyom ne yapcam bilmiom ya işte eşimde şimdilik maddi yönden pek iyi deiliz dayan bi kez daha diyo ama ben çok tırsyooom inan artık hiiiç istemiyom ay yaklaştıkça bunalıma giryom galiba ne öneriyosun bana çok kötüyüm keşke süpriz olsa kendiliğinden olsada kurtulsam

ELİF MULTİİİİİİİ ben sizi ÇOOOOOOOOOOOOOOOOK özledim ya bu günlerde hep içim sıkılıyo bilmiom neden neyse............................gonollara başlamadınızmı daha merakla bekliyom sizi ve hep takip ediyom.....

SEVTAP kıs ben korkuyom kısssss ikinciyi yaptırmaktan eşime dedim ki ya ben irenbede yaptırmak istiyom korkyom egeden dedim ya bana moral lazım ne olur yardım et bana yaaa bu yumurta toplama işinden aceip tırsyom ilkide çok zor oldu benim anlatmıştım ya tekrar yaşamak istemiyom ne yapcam bilmiom ya işte eşimde şimdilik maddi yönden pek iyi deiliz dayan bi kez daha diyo ama ben çok tırsyooom inan artık hiiiç istemiyom ay yaklaştıkça bunalıma giryom galiba ne öneriyosun bana çok kötüyüm keşke süpriz olsa kendiliğinden olsada kurtulsam

canım seni çok iyi anlıyorum aynı acıları yaşamak istemiyosun canım ama ege de yapma yada yapıyosan ege hanımda yaptır biraz fazla ücret ödersin ama belki ozaman yumurta toplama işleminde senle ilgilenen birileri olur

canım seni çok iyi anlıyorum aynı acıları yaşamak istemiyosun canım ama ege de yapma yada yapıyosan ege hanımda yaptır biraz fazla ücret ödersin ama belki ozaman yumurta toplama işleminde senle ilgilenen birileri olur

Canım benim öle ege hanımın çoooook hastası var ama hiiiiç öle deil işte yumurta toplamada sıra kimdeyse o doktor topluyo yani bi arkadaş vardı işte birini anlattı bana işte şu bayan dedi o kadar geldi gitti ege hanıma dedi hiiiiç ilgilenmedi yüzüne bile bakmamış kadınının ne olmuşsa ameliyatmı nese bilmiom ............. oyüzden hiç gerek yok özel gelmeye falan demişti ya ne bilim öle işte :uhm:

bebiş istiyoruz ve angel baby canlarım burada bir ara okumuştum. Renksiz veya hafif beyazımsı akıntılar oluyormuş. Birde internette biryerde okudum bunlar rahmin değişimi ve hormonlarımızın değişimiyle ilgiliymiş.
Bebiş istiyoruz canım , tabiki gezeceğiz. Bende geziyorum, gerçi bazen belim ağrıyor hemen oturup dinleniyorum... Sonuçta biz gezip içimiz açıldıkça bebişlerimizden rahatlıyor temiz güzel hava alıyor:))))))))

kızlar merhaba, benim transferimin bugün 9. günüydü. sabah idrar testi yaptım negatif çıktı. sanırım yine tutturamadım. yarın beta hcg yaptırıcam ama umudum kalmadı.

Aysun negatif düşünmek yok. Bak tuğbaa da negtif çıktı ama şimdi kan testi 50 nin üzerinde.. Bu nedenle negatif düşünme sakin ... mutlaka geç tutunmuştur... seninde mutlu haberlerini alacağız canım. Mart 1 pozitif başladı inşallah Şubat gibi herkese uğurlu gelecek

sağoll canım desteğin için . bakalım gerçeklerle yarın yüzleşeceğiz. sanki böyle göğüslerdeki acımalar falan da azaldı. bu da benim negatif düşünmeme daha çok neden oldu.

özlem sağol canım sen nasılsın.bebiş nasıll teyzeleri yer onuuuuu

:nazar: KAMİLE.................transfer=16şubat........... .. test tarihi= 1 mart............... dondurulmuşlarla............????????.......................................................................... sonuç=?

:nazar: ORBİSS.................transfer=17 şubat............ test tarihi= 4 mart............... dondurulmuşlarla............????????............................................................................sonuç=?

:nazar: AYSUN76..............transfer=20 şubat.............test tarihi= 4 mart.................uzun protokolle...............centrum ............ sebepsiz infertilite................2.deneme.......sonuç=?

:nazar: XXNİLXX.................transfer=21 şubat.............test tarihi= 6 mart.................uzun protokolle..............ege üniverstesi......hipogongizm..azosperm......1. deneme.......sonuç=?

:nazar: CHERRY09............transfer=25 şubat.............test tarihi= 8 mart.................uzun protokolle...............anatolia..............................................................................sonuç=?

:nazar: DORUK..................transfer=26 şubat.............test tarihi= 8 mart.................kısa protokolle...............istanbul TBM.......................................................................sonuç=?

:nazar: NEVRA73..............transfer=28 şubat..............test tarihi=12 mart................kısa protokolle...............anadolu sağlik.....................................................................sonuç=?

:nazar: DERVİŞ.................??????????????............. ????????????????...............uzun protokolle.............. anatolia..............................................................................sonuç=?

:nazar: WİLLYDİ................??????????????............. ????????????????...............uzun protokolle...............cebeci tıp...........................................................................sonuç=?

:nazar: İREMNAZ...............??????????????.............? ???????????????.............. kısa protokolle................ege inüvestesi......eş kaynaklı....................2. deneme...........sonuç=?

:nazar: MULTİTEL..............??????????????.............? ??? ???????????............... uzun protokolle................9 eylül................eş kaynaklı....................1. deneme...........sonuç=?

:nazar: SEFDA..................??????????????............. ??? ????????????............... kısa protokolle................istanbul TBM......................................................................sonuç=?

:nazar: ELİF23...................??????????????........... ...???????????????................uzun protokolle...............smyrna art...........polikistik over.................1.deneme............sonuç=?

:nazar: ESHA84.................??????????????............. .???????????????...............???????????????.... .......?????????.........................................................................sonuç=?

:nazar: KADRİSH87............??????????????.............?? ?????????????................uzun protokolle...............adana B.K.Ü.......................................................................sonuç=?

:nazar: EBRU1987.............??????????????..............? ??????????????................aşılamayla.......... ...........?????????........................................................................sonuç=?

:nazar: NDK......................??????????????........... ...???????????????................aşılamayla...... ...............?????????.........................................................................sonuç=?

:nazar: ORFETA................??????????????.............. ???????????????...............kısa protokolle................istanbul TBM.......................................................................sonuç=?

:nazar: SERİFE80..............??????????????.............. ???????????????...............?????????????....... ........acıbadem..........................................................................sonuç=?

:nazar: DR GUNAY.............??????????????...............???????????????...............kısa protokolle................alman hastanesi.................................................................sonuç=?

Son düzenleme:
aysuncum acele etme canım herkesin 9. gün çıkmıyor biraz daha bekle bakalım hemen moralini bozma canım

elifciğim inşallah senin uğurlu listende halay çekeriz hep beraber bakalım yarın belli olur size bildiririm

tamam canım güzel haberlerle gel emi sana kaç tane embriyo koydular canım

ama 2. gün koymuşlar senin tabi geç çıkcak sonuç düşünsene 5. gün transfer edilenle seninki aynı gün çıkarmı biraz daha bekle bak sonucun pozitif olcak

ama 2. gün koymuşlar senin tabi geç çıkcak sonuç düşünsene 5. gün transfer edilenle seninki aynı gün çıkarmı biraz daha bekle bak sonucun pozitif olcak

umuyorum canım bugün ümitsizliğe kapıldım ama sizlerle konuşunca rahatladım biraz...heyecanla bekliyorum. desteğin için teşekkürler.sonucu sizinle paylaşırım...:Saruboceq::Saruboceq:

Back