Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm arkadaşlar bende aranıza yeni katılanlardanım bugün transferimin7.günü ilk beş gün hep dinlendim 2 gündür ayaktayım çalışıyorum ilk beş gün ço rahattım sanki transfer olmamış gibiydi ama dün cidden çok stres yaptım gittim idrar testi aldım tek çizgi çıktı biliyodum aslında sadece hamiş çıkarsam süprizolsun istemiştim benimde kasıklarımda hafifağrı ve göğüslerimde bugün başlayan bi dolgunluk var yüce rabbim isteyen herkesin ellerini boş çevirmesin dilerim ve unutmayalım ne olursa olsun sakin olmalıyız bebişlerimiz için çok önemli bu arada embriyolarım bana 2. gün transfer edildiği için testi 13. gün yaptırmam gerekiyomuş yani29 temmuzda inşallah hayırlı sonuçlar alırız hepimiz aminn
bu arada yarın embriyoların 3. günü
Ofertacım jelle ilgili tüm sıkıntılarımı yazmışsın, aslında içimi de rahatlattın.. her zamanki gibi bıkmadan sorularıma cevap verdiğin için çok çok teşekkür ederim... buarada nasıl oğluşun?
bu jeli mecburen kullanacağız, 10 günde böyleyse sonra ne olur bilmiyorum ama inşallah hamile olduğumuzu öğreniriz de jele devam ederiz... bir jele devam etmeyi bu kadar hiç istememiştim:):)
buarada ben cumartesi test yaptıracağım, inşallah olumlu çıkarsa sonra pazartesi tekrar mı yaptırmalıyım? kaç kez bakılıyor hcg'ye?
Elif hayırlısıyla dediğin gibi dualrımız inşallah kabul olur da sağlıkla meleklerimize kavuşuruz...
oferta inşallah bizde senin gibi bebişimizi yada bebişlerimizi büyüte biliriz göbüşümüzde allahım dilerim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin
derviş canım nasılsın yazılanları okumadan yazmışım çok merak ettim seni ne olur üzme kendini.inşallah kötü bir durum olmamıştır canım.