• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 anne adayları

elıf cnm nasılsın
tedavıne baslamıssın bu 3 aylarda allahım dualarımız kabul eder ıns mutlu olursun bebısıne kavusursun cnmm bu arada senın lıstelerın bana hep ugur getırdı basdakı lıstelerı yenılesekmı acaba cnmm ne dersın bende temmuzda baslıcam 7.tedavıme cnmm
canım benim derviş arkadaşımıza ayıp olmazsa yaparız birbirimize dua ederiz dediğin gibi 3 aylardayız birbirimize dua okuyalım karşılık beklemeden insanın birbirine yaptığı dualar kabul olurmuş inşallah birimizden birinin duası kabul olurda hepimiz gebe kalırız canımbu arada sana hayranım canım çok güçlüsün senin gibi güçlü olmayı çok isterdim

canım hayırlı olsun tedavin ben uzun zamandır yazmıyorum.çok nadir giriyorum buraya bi bakıp çıkıyorum.sen de girmiyodun. negatif sonuçtan sonra hiç bişey okuyasım da kalmadı. sen dondurulmuşlar için mi başladın lucrine? transfer için tedavi başladıktan bir ay sonra demişsin kafam karıştı. ben de dondurulmuşlar için tedaviye başlıyacağım. doktor bana 3. adetini görünce gel dedi.ben şu an 3. yü bekliyorum. yani şimdi 3. adet olunca 1 ay sonra mı transfer oluyo?? senin böyle mi oldu?? bu arada benim transferden sonra adetlerim düzensizleşti. normalde düzenli olurdu. ama en son ilaç kullanmadan olamadım.yani bu da gecikir mi diye stresteyim. kafam çok karışık.:uhm:
canım ilk önce şunu söyleyeyim tedaviden sonra bikaç ay adet düzensizleşiyor bunda korkulcak bişey yok benimde öyle oldu sonra bana doktor tedavi düşündüğün aydan 1 ay önce gel demişti ben tedaviye şöyle başladım adet oldum dr aradım d.k hapı verdi adetin 17. günü lukrine başladım şimdi adet olmayı bekliyorum tekrar adet olunca tahmini adetin 18. günü transfer olcak benim böyle oldu

kızlar selam,
ben uzun zamandır girememiştim geçmişi okudum şimdi.. yeni hamişleri tebrik ederim.ben tedaviye hala başlayamadım... kafa karman çorman...willydi elif kızlar neler yapıyorsunuz? ben beklemeye devam diyorum ama bir yanım da hayır diyo bir yanda birsürü kilo aldım of of hayatım kaçıyo gibi hissediyorum ....bu sarmaldan çıkmak için Allahım bana güç versin istiyorum............bende de dondurulmuşlar var.dondurulmuşlarla transfer olucam ama ona gitmeye bile cesaret edemiyorum...
canım ya bende arkadaşlarımın çocukları büyüdü okula başlıcak ben daha gebe kalamadım hayatım nasılda ellerimden kayıp gidiyor anneliği hiç tadamıcam diye korkuyorum zaten bi negatif sonuca daha gücüm yok canım bana sorarsan tedavini ol zaman önemli akıp gidiyor inşallah hepimiz gebe kalcaz

kızlar selam,
ben uzun zamandır girememiştim geçmişi okudum şimdi.. yeni hamişleri tebrik ederim.ben tedaviye hala başlayamadım... kafa karman çorman...willydi elif kızlar neler yapıyorsunuz? ben beklemeye devam diyorum ama bir yanım da hayır diyo bir yanda birsürü kilo aldım of of hayatım kaçıyo gibi hissediyorum ....bu sarmaldan çıkmak için Allahım bana güç versin istiyorum............bende de dondurulmuşlar var.dondurulmuşlarla transfer olucam ama ona gitmeye bile cesaret edemiyorum...

canım bişey yaptığım yok. kafam karışık aynı senin gibi. başka şeylerle oyalanıp unutmaya çalışıyorum. ben de tedaviye başlıcam inş da kendimi toplamaya çalışıyorum.hepimize Allah kolaylık versin hepimize bu mübarek günlerde...

canım sakın kötü şeyler okuma fazla deşme olayı kafan rahat olsun pozitif ol inşallah bebişi,n sağlıcakla doğacak arkadaşım insanın düşündüğü konuştuğu herşeyi kendine çekiyormuş bu yüzde ben bebeğimi 9 ayın sonunda sağlıcakla doğurcam de ve buna inan lütfen benim içimden geçen inşallah bebişin sağlıcakla doğcak
sedacim benim 7. denemem olcak 4 dunu almanyada 2 istanbulda denedim maalesef sonuclar negatif yapay rahim labaroskopi rahim filmi hersey yapildi ama benim yumurta rezervim cok az esimde azo spermi ama bulunuyor ben memorialde denedim cok memnun kaldim allah nasip ederse agusta tekrar denicez hayirlisi bu seferki protokolim ilacsiz yani hapla baslicam fsh hor 8.6 cikti en fazla 4 veya 6 yumos oluyor embriyolar kaliteliydi ama tutmuyor su an incir kuru yapiyom 12. gunum inseallah faydasini gorurum nasip allah herkesin gonlune gore versin inseallahhhh elimizi yuregimizi bos cevirmesin canim:ecrin_bebek::emir_bebek: [/B]

canım benim derviş arkadaşımıza ayıp olmazsa yaparız birbirimize dua ederiz dediğin gibi 3 aylardayız birbirimize dua okuyalım karşılık beklemeden insanın birbirine yaptığı dualar kabul olurmuş inşallah birimizden birinin duası kabul olurda hepimiz gebe kalırız canımbu arada sana hayranım canım çok güçlüsün senin gibi güçlü olmayı çok isterdim

Elifcim aşkolsun, bana niye ayıp olsun... birbirimize dua edelim, tabii ki liste de yapabiliriz yeniden.. ben birara burdaki listeyi yenileyeyim diye denemiştim, ama kim tedavide kim değil kafam karışınca yeni topik açtım, o liste de durur, buraya da liste yapalım.. beni de yaz hatta...(2. deneme tedavim başladı... Anatoliada, yaş:32, sebepsiz infertilite... transfer tarihi belli değil, herhalde 13-14 gün sonra)sevgiler.. senin nasıl gidiyor buarada tedavin?

kızlar ben tedavıye baslamak ıın sabırsızlanıyorum yaaaaaa
derviş , elif23 kızlar sızler ne durumdasınız kısmetse temmuz sonu gıbı baslıcam ben tedavıye
Nil1971 cnm allahım ıns bu sefer hamıle kalırsın ve bebeğne kavusursun yumurta sayın hıc onemlı degıl kalıtelı olsun yeter cnm güzel haberlerını beklıyorum
Allahım yuzunuzu güldürsün inş.

ben adet oldum şimdi 6. günüm lucrine devam ayrıyeten bide estrofem diye bi hap kullanıyorum 16 temmuz transfer galiba bana verilen çizelgede öyle yazıyor ben artık çok araştırmıyorum herşeyi oluruna bıraktım herşeyi bilmey hiç iyi değil ben kendimi allaha teslim ettim hayırlısıyla hepimiz gebe kalırız inşallah bu arada bilgisayara da fazla girmiyorum eşim istemiyor arada bi bakıyorum ne oluyor diye

çok sağol canım inşallah emeklerimniz boşa çıkmaz canım sen nasılsın ikizler ne yapıyo inşallah sağlıcakla doğurursun canım benimkide dursaydı senle aynı olcaktı şimdi ama hayırlısı inşallah bu sefer olur dualarınıza çok ihtiyacım var kızlar

kızlar bide aklıma bişey geldi diyorumki bi liste yapalım ama gün sayma listesi değil birbirimize dua edelim kuran okumayı bilenler kuran okusun bilmeyenlerde dua okusun gebeler sağlıcakla doğum yapsın bizlerde hayırlısıyla gebe kalalım sizden yanıt bekliyorum önceki liste gibi bilgilerimizi de yazalım herkese özel dua edelim içimizden birinin temiz kalbi sayesinde belki hepimizin duası kabul olur

meryem suresini okuyalım bide cevşende bi dua varmış onu öğreneyim onu gerçekten okuyanlar birebir faydasını görmüş

Son düzenleme:
orfeta canım sen ne yaptın nasıl gidiyo gebelik

canım iyi gidiyor bebeğim büyüyor her geçen gün karnım normalden çok büyük duruyor görüntüde 5 aylık hamile gibiyim diyebilirim sanırım ilaçların etkisiyle şişlik var.ama inanılmaz bir duygu rabbim sana da yaşatacak bunu ben bu defa olacağına çok inanıyorum biliyorsun benim ufaklıkta donmuş embriyoydu bak şimdi çok şükür benimle beraber.canım hep olumlu güzel şeyler düşün dualarım hep seninle.

kızlar yaaa ben tedavinin 5. günündeyim , ama dün doktor 3 yumurta var dedi, moralim bozuldu... ooff offff, bu kez daha sakinim, rahatım, oluruna bıraktım diyorum ama bu beni üzdü çok.. ya olmazsa fikrini aklımdan çıkardım ama ooof yaaa

canım benim zaten senin fazla yumurtaya ihtiyacın yokki zaten gebe kalcan dondurmaya kalmıcak diye üzülme sen gebe kalcan canım kaliteli olsunda 3 tane olsun yeterki gebelik oluşsun demi neden kendini üzüyorsunki biliyosun moral önemli moralini yüksek tutki yumoşlar kaliteli olsun bol bol dua et

Back