• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 anne adayları

kıslarrr heyy bende varımm heyyy :)
buarada bi kıs vardı adı neydi ya eşi azospermi idi ayy adını unuttummm

elifcim özledik valla nerdesin canım ya uzun zamandir yoksun.benimde hamileliğim şimdilik sorunsuz ilerliyor inşallah sonuna kadarda böyle devam eder.canım sen şimdi başladınmı tedaviye lucrine başlıcam yazmışsın ben kısa protokolle tedavi olduğumdan lucrinin hangi aşamada kullanıldığını bilmiyorum bu defa olacak ama içimden senin için tertemiz hisler geçiyor bu konuda rabbim kucağını dolduracak hemde iki tane görürsün bak içime doğuyor valla.

sağolun kızlar ya bizimde bu arala düğün telaşı var hiç bilgisayarı açamıyorum tedaviye başladım lukrin kullanıyorum orfeta canım lukrin transferden 1 ay önce başlanıyo adet olunca adetin heralde tam bilmiyoerm 18. günü transfer oluyor yani benim transfer tahmini temmuzun ortasında

canım olsun temmuza şurda ne kaldı zaten geç olsunda hayırlısı olsun dimi sana kolay gelsin düğün telaşları güzeldir her zaman.kendine dikkat et

elif canım ben daha başlamadım 3 ay sonra allah kısmet ederse inşallah
sen başlamışsın hadi bakalım hayırlısı olur ve son olur inşallah dualarımdasın canım

hayırlısı olsun elıfcım bende uzun zamandır buralara giemıyodum annem gelmıstı memleketten bi 12 gün bizdeydı oyüzden pek acamadım netı benımde çok şükür güzel ilerliyor hamıleleıgım şimdilik bişey yok 8 temmuzda kontrol var diğerının cinsiyetını öğrenecegım inşallah bırı erkek demıstı doktor allah nasıp edersebakalım hayırlısı .allah isteyen her kuluna nasıp etsın inşallah

sağolun kızlar ya bizimde bu arala düğün telaşı var hiç bilgisayarı açamıyorum tedaviye başladım lukrin kullanıyorum orfeta canım lukrin transferden 1 ay önce başlanıyo adet olunca adetin heralde tam bilmiyoerm 18. günü transfer oluyor yani benim transfer tahmini temmuzun ortasında

Merhaba elif bence Lucrin kullanıyorum ve sanırım transfer zamanımız yakın tariflere denk gelecek. Allah herkes için hayırlısını nasip etsin....
Bu arada düğün telaşı demişsin şimdiden hayırlı olsun

elifcim nasılsın canım yine görüşemez olduk düğün hazırlıkları nasıl çok yorma kendini sakın.

hayırlısı olsun elıfcım bende uzun zamandır buralara giemıyodum annem gelmıstı memleketten bi 12 gün bizdeydı oyüzden pek acamadım netı benımde çok şükür güzel ilerliyor hamıleleıgım şimdilik bişey yok 8 temmuzda kontrol var diğerının cinsiyetını öğrenecegım inşallah bırı erkek demıstı doktor allah nasıp edersebakalım hayırlısı .allah isteyen her kuluna nasıp etsın inşallah
canım inşallah bebişlerini sağlıcakla kucağına alırsın canım 8 temmuzu iple çekiyorum canım inşallah hayırlısı olur
Merhaba elif bence Lucrin kullanıyorum ve sanırım transfer zamanımız yakın tariflere denk gelecek. Allah herkes için hayırlısını nasip etsin....
Bu arada düğün telaşı demişsin şimdiden hayırlı olsun
amin canım allah hepimize annelik duygusunu tattırır inşallah
elifcim nasılsın canım yine görüşemez olduk düğün hazırlıkları nasıl çok yorma kendini sakın.
evet yaaa hep bişeyler çıkıyo hiç evde kalamıyorum düğün bitti bu seferde yurt dışından mısafirlerimiz geldi hiç dinlenmek yok dün saat gece 1 de eve geldik 12 saatlik yolculuktan sonra bugün de misafirler hiç dinlenmek yok bana senin gebelik nasıl gidiyo canım

kaydirigubbakcemile2 Kızlar bende varım... Transfer:16 ocak.....,test tarihi 28 ocak,.....kısa protokol .....medicana.....eş kaynaklı....1. Deneme....sonuç::CüvCüv: BENİDE EKLEYİN LİSTEYEE a.s.

canım bende heyecan içindeyim cuma günü kontrolüm var ama çok endişeliyim buradan okuduğum şeyler kafama çok takılıyor 11. 12. haftada sonlanan çok gebelik var çok korkuyorum bekliyorum işte yapacak bişeyde yok birde hamileliğimi iş yerine söyledim galiba işten çıkaracaklar beni off yani karmakarışığım işte.tedavi kadar beklemek te zormuş anlayacağın.görüşürüz canım çok yormamaya çalış kendini.

elıf cnm nasılsın
tedavıne baslamıssın bu 3 aylarda allahım dualarımız kabul eder ıns mutlu olursun bebısıne kavusursun cnmm bu arada senın lıstelerın bana hep ugur getırdı basdakı lıstelerı yenılesekmı acaba cnmm ne dersın bende temmuzda baslıcam 7.tedavıme cnmm

canım hayırlı olsun tedavin ben uzun zamandır yazmıyorum.çok nadir giriyorum buraya bi bakıp çıkıyorum.sen de girmiyodun. negatif sonuçtan sonra hiç bişey okuyasım da kalmadı. sen dondurulmuşlar için mi başladın lucrine? transfer için tedavi başladıktan bir ay sonra demişsin kafam karıştı. ben de dondurulmuşlar için tedaviye başlıyacağım. doktor bana 3. adetini görünce gel dedi.ben şu an 3. yü bekliyorum. yani şimdi 3. adet olunca 1 ay sonra mı transfer oluyo?? senin böyle mi oldu?? bu arada benim transferden sonra adetlerim düzensizleşti. normalde düzenli olurdu. ama en son ilaç kullanmadan olamadım.yani bu da gecikir mi diye stresteyim. kafam çok karışık.:uhm:

kızlar selam,
ben uzun zamandır girememiştim geçmişi okudum şimdi.. yeni hamişleri tebrik ederim.ben tedaviye hala başlayamadım... kafa karman çorman...willydi elif kızlar neler yapıyorsunuz? ben beklemeye devam diyorum ama bir yanım da hayır diyo bir yanda birsürü kilo aldım of of hayatım kaçıyo gibi hissediyorum ....bu sarmaldan çıkmak için Allahım bana güç versin istiyorum............bende de dondurulmuşlar var.dondurulmuşlarla transfer olucam ama ona gitmeye bile cesaret edemiyorum...

kızlar bu defa başaracaksınız bilenler hatırlar benimde ilk denemem negatifti şimdi ise dondurulmuş embriyolarla 1 tane bebeğim olacak inşallah darısı başınıza en kısa zamanda inanın çok dua ediyorum hem bebeğime hemde bebek isteyen arkadaşlarıma.

canım bende heyecan içindeyim cuma günü kontrolüm var ama çok endişeliyim buradan okuduğum şeyler kafama çok takılıyor 11. 12. haftada sonlanan çok gebelik var çok korkuyorum bekliyorum işte yapacak bişeyde yok birde hamileliğimi iş yerine söyledim galiba işten çıkaracaklar beni off yani karmakarışığım işte.tedavi kadar beklemek te zormuş anlayacağın.görüşürüz canım çok yormamaya çalış kendini.
canım sakın kötü şeyler okuma fazla deşme olayı kafan rahat olsun pozitif ol inşallah bebişi,n sağlıcakla doğacak arkadaşım insanın düşündüğü konuştuğu herşeyi kendine çekiyormuş bu yüzde ben bebeğimi 9 ayın sonunda sağlıcakla doğurcam de ve buna inan lütfen benim içimden geçen inşallah bebişin sağlıcakla doğcak

Back