Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağolun kızlar ya bizimde bu arala düğün telaşı var hiç bilgisayarı açamıyorum tedaviye başladım lukrin kullanıyorum orfeta canım lukrin transferden 1 ay önce başlanıyo adet olunca adetin heralde tam bilmiyoerm 18. günü transfer oluyor yani benim transfer tahmini temmuzun ortasında
canım inşallah bebişlerini sağlıcakla kucağına alırsın canım 8 temmuzu iple çekiyorum canım inşallah hayırlısı olurhayırlısı olsun elıfcım bende uzun zamandır buralara giemıyodum annem gelmıstı memleketten bi 12 gün bizdeydı oyüzden pek acamadım netı benımde çok şükür güzel ilerliyor hamıleleıgım şimdilik bişey yok 8 temmuzda kontrol var diğerının cinsiyetını öğrenecegım inşallah bırı erkek demıstı doktor allah nasıp edersebakalım hayırlısı .allah isteyen her kuluna nasıp etsın inşallah
amin canım allah hepimize annelik duygusunu tattırır inşallahMerhaba elif bence Lucrin kullanıyorum ve sanırım transfer zamanımız yakın tariflere denk gelecek. Allah herkes için hayırlısını nasip etsin....
Bu arada düğün telaşı demişsin şimdiden hayırlı olsun
evet yaaa hep bişeyler çıkıyo hiç evde kalamıyorum düğün bitti bu seferde yurt dışından mısafirlerimiz geldi hiç dinlenmek yok dün saat gece 1 de eve geldik 12 saatlik yolculuktan sonra bugün de misafirler hiç dinlenmek yok bana senin gebelik nasıl gidiyo canımelifcim nasılsın canım yine görüşemez olduk düğün hazırlıkları nasıl çok yorma kendini sakın.
kizlar bende varim 7. tedavim olacak ne olur cevap yazin hic kimseden cevap alamiyorum sevgiler
sağolun kızlar ya bizimde bu arala düğün telaşı var hiç bilgisayarı açamıyorum tedaviye başladım lukrin kullanıyorum orfeta canım lukrin transferden 1 ay önce başlanıyo adet olunca adetin heralde tam bilmiyoerm 18. günü transfer oluyor yani benim transfer tahmini temmuzun ortasında
canım sakın kötü şeyler okuma fazla deşme olayı kafan rahat olsun pozitif ol inşallah bebişi,n sağlıcakla doğacak arkadaşım insanın düşündüğü konuştuğu herşeyi kendine çekiyormuş bu yüzde ben bebeğimi 9 ayın sonunda sağlıcakla doğurcam de ve buna inan lütfen benim içimden geçen inşallah bebişin sağlıcakla doğcakcanım bende heyecan içindeyim cuma günü kontrolüm var ama çok endişeliyim buradan okuduğum şeyler kafama çok takılıyor 11. 12. haftada sonlanan çok gebelik var çok korkuyorum bekliyorum işte yapacak bişeyde yok birde hamileliğimi iş yerine söyledim galiba işten çıkaracaklar beni off yani karmakarışığım işte.tedavi kadar beklemek te zormuş anlayacağın.görüşürüz canım çok yormamaya çalış kendini.