Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim hayalim bi kız bi oğlandı inşallah senin öyle olur
elifcim hadi bekliyorum senide göbek büyütmeye...
merhaba arkadaşlarım;
uzun zamandır giremedim ama arada bakıp takip ediyorum.gebeliğimin 16+4 haftasındayım.artık kendilerini hissettirmeye başladılar yaramazlarkaydirigubbakcemile,4 gün önce cinsiyetlerini öğrendim.kısmetse bir kızım birde oğlum olacak,kızlar gerçekten çok mutluyum ALLAHım inşallah hepinize nasip edecek.inanın isimleri aklıma gelen arkadaşlarıma tek tek dua ediyorum.(elif,nevra,derviş vs...)inanıyorum allah sizlerinde yüzünü güldürecek.yeni katılan arkadaşlarımızda hoşgelmişler.hepinizin tedavisi hayırlı olsun...gebe arkadaşlarımızada(oferta,penses,smsdt vs..) allah yardım etsin,kucağımıza almayıda nasip eylesin rabbim.öpüyorum kızlar dualarım sizlerle:Saruboceq:
canım gebelik iyi gidiyor bir tane kese göründü cuma günüde kalp sesleri için doktora gideceğim hiç bu kadar korku ve heyecanla beklememiştim.işimde bu aralar çok yoğun zaman nasıl geçiyor anlamıyorum gerçi ama çok yoruluyorum minik meleğime bişey olacak diye ödüm kopuyor.rabbim sonumuzu hayır etsin.bende durumlar böyle sen nasılsın nasıl gidiyor hayat
merhaba arkadaşlarım;
uzun zamandır giremedim ama arada bakıp takip ediyorum.gebeliğimin 16+4 haftasındayım.artık kendilerini hissettirmeye başladılar yaramazlarkaydirigubbakcemile,4 gün önce cinsiyetlerini öğrendim.kısmetse bir kızım birde oğlum olacak,kızlar gerçekten çok mutluyum ALLAHım inşallah hepinize nasip edecek.inanın isimleri aklıma gelen arkadaşlarıma tek tek dua ediyorum.(elif,nevra,derviş vs...)inanıyorum allah sizlerinde yüzünü güldürecek.yeni katılan arkadaşlarımızda hoşgelmişler.hepinizin tedavisi hayırlı olsun...gebe arkadaşlarımızada(oferta,penses,smsdt vs..) allah yardım etsin,kucağımıza almayıda nasip eylesin rabbim.öpüyorum kızlar dualarım sizlerle:Saruboceq: