• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 anne adayları

canım gebelik iyi gidiyor bir tane kese göründü cuma günüde kalp sesleri için doktora gideceğim hiç bu kadar korku ve heyecanla beklememiştim.işimde bu aralar çok yoğun zaman nasıl geçiyor anlamıyorum gerçi ama çok yoruluyorum minik meleğime bişey olacak diye ödüm kopuyor.rabbim sonumuzu hayır etsin.bende durumlar böyle sen nasılsın nasıl gidiyor hayat

merhaba arkadaşlarım;
uzun zamandır giremedim ama arada bakıp takip ediyorum.gebeliğimin 16+4 haftasındayım.artık kendilerini hissettirmeye başladılar yaramazlarkaydirigubbakcemile,4 gün önce cinsiyetlerini öğrendim.kısmetse bir kızım birde oğlum olacak,kızlar gerçekten çok mutluyum ALLAHım inşallah hepinize nasip edecek.inanın isimleri aklıma gelen arkadaşlarıma tek tek dua ediyorum.(elif,nevra,derviş vs...)inanıyorum allah sizlerinde yüzünü güldürecek.yeni katılan arkadaşlarımızda hoşgelmişler.hepinizin tedavisi hayırlı olsun...gebe arkadaşlarımızada(oferta,penses,smsdt vs..) allah yardım etsin,kucağımıza almayıda nasip eylesin rabbim.öpüyorum kızlar dualarım sizlerle:Saruboceq:

kinder canım hayırlı olsun ilerleyen haftalard daha çok şeyler hissedeceksin... caım bir şey soracağım... sende bankacısın bende ban özelden yazarmısın hangi bankadasın.. ben raporluyum yatıyorum sen ne durumdasın

kinder iyi dileklerin için saol canım bebişlerine çok sevindim bir erkek bir kız rabbim uzun ömür versin onlara.düşünmesi bile çok güzel kucağında olduğu zamanlarda da yaz inşallah bize burdan.

merhaba arkadaşlarım;
uzun zamandır giremedim ama arada bakıp takip ediyorum.gebeliğimin 16+4 haftasındayım.artık kendilerini hissettirmeye başladılar yaramazlarkaydirigubbakcemile,4 gün önce cinsiyetlerini öğrendim.kısmetse bir kızım birde oğlum olacak,kızlar gerçekten çok mutluyum ALLAHım inşallah hepinize nasip edecek.inanın isimleri aklıma gelen arkadaşlarıma tek tek dua ediyorum.(elif,nevra,derviş vs...)inanıyorum allah sizlerinde yüzünü güldürecek.yeni katılan arkadaşlarımızda hoşgelmişler.hepinizin tedavisi hayırlı olsun...gebe arkadaşlarımızada(oferta,penses,smsdt vs..) allah yardım etsin,kucağımıza almayıda nasip eylesin rabbim.öpüyorum kızlar dualarım sizlerle:Saruboceq:

kindercim ne güzel haberler vermişsin.. hem de bir kız, bir oğlan, Allahım nazarlardan saklasın onları, 9 ayın sonunda sağlıkla kucağına alırsın inşallah.. darısı da başımıza, hamilelerin duası kabul olur derler, inşallah o muhteşem duyguyu bizler de yaşarız, iyi dileklerin, duların için çok çok sağol, sen de inşallah hayırlı, sağlıklı bir hamilelik geçir, doğunca da teyzelerine fotograflarını yollarsın minik kuzuların...:nazar::nazar:

canım gebelik iyi gidiyor bir tane kese göründü cuma günüde kalp sesleri için doktora gideceğim hiç bu kadar korku ve heyecanla beklememiştim.işimde bu aralar çok yoğun zaman nasıl geçiyor anlamıyorum gerçi ama çok yoruluyorum minik meleğime bişey olacak diye ödüm kopuyor.rabbim sonumuzu hayır etsin.bende durumlar böyle sen nasılsın nasıl gidiyor hayat

ofertacım hayırlısıyla kalp atışlarını da duyacaksın meleğinin, o şimdi seni heyecanlandırıyor annesi,o kadarcık yaramazlık yapsın, doğunca ısırırsın minik parmaklarını, kollarını:) bu arada dediğim kitabı istersen oku, özellikle hamilelikte çok çok eğlenceli bir kitap;"Anne anne oluyorum" Ayşe Aydın'ın yeni çıkan kitabı.. hamilelikte çok işe yarayacağını düşünüyorum, çok da eğlenceli...

kızlar hepiniz sağolun kindercim maşallah canım inşallah sağlıcakla büyütürsün bebişlerini

orfeta canım sen büyüt göbişini ben sana yetişirim merak etme zaten şimdide 5 aylık gebe gibiyim depresyondayken 10 kilo almışım hiç haberim yoktu kıyafetlerim olmuyora ordan anladım yoksa kimbilir belki 100 kiloyu geçerdim

multişim daha iğnelere başlamadım işte d.k hapına başladım 16 haziranda lıcrin başlıcak hayırlısıyla

kızlar hepimiz inşalla gebe kalırız bu bizim son denemelerimiz olur bi an önce yavrularımızı kucağımıza alırız inşallah

merhaba arkadaşlarım;

sagol canım iyi dileklerın için tesekkür edrım ne güzel yaa allah nazarlardan saklasın benımde gönlümden gecen biri kız diğeri oğlan tabı allah bilir ne verırse hayırlısını versın hiç önemlı değil bende bu pazartesı öğrenecegım inşallah haber edrım buradan

Back