2009 anne adayları

arkadaşlar dün yumurtalarım toplandı.11 yumurta toplamışlar.doktorum 30 dan fazla yumurta oldugunu söylemişti bu duruma şaşırdım.bugün aradılar 7 tanesi döllenmiş.yarın bölünmeleri için arayıp bilgi vericekler.inşallah hepsi 1. kalite olurlar.benim için dua edin çok ihtiyacım var.

canım hayırlı olsun inşallah çok güzel bebeklerin olacak stres yapma sakın ne kadar rahat olursan o kadar bebeğine iyilik yaparsın

kinder ne güzel haber bu Allah tamamına erdirir sağlıkla kucağına alırsın inşallh

ece hayırlı olsun maşallh yumurtan çok çıkmış inş dileklerine kavuşursun bol bol su içmeni önermişlerdir bol bol su iç trasnferden sonra bile kasıklarda hafif ağrıu devam ediyor meraklanma

penses bende merak ettim aynı zamanlarda tedavi görüyorduk galiba

kızlar benimkilerin cinsiyetleri daha belli değil bakalım nasip

teşekkürler ofetra ve xxnil.sizlerde bebişlerinizi saglıcakla kucagınıza alırsınız inşallah.benim tansferim yarın 1 de.dualarınızı eksik etmeyin

kızlar bugün bebişlerimi almaya gidicem çok heyecanlıyım.ama asıl zor dönem şimdi başlıyor bekleme dönemi.hadi hepiniz bana dua edin

kızlar yeni liste yaptım yeni liste diye topik açtım bakarsanız sevinirim..
umarım yeni liste uğur getirir hepimize...

ececim inşallah allah yüzünü güldürür çanım sonucu merakla beklicez inşallah gebe kalırsın

kızlar ben transferin ikinci günündeyim yatıyorum ama sürekli pozisyon degiştiriyorum sonrada suçluluk duyuyorum.beni hareketler konusunda biraz bilgilendirir misiniz?

Elif tedavin başladı mı? seninle aynı zamana denk geliyordu benim 2. tedavim değil mi? ben 24ünde başlıyorum

Elif tedavin başladı mı? seninle aynı zamana denk geliyordu benim 2. tedavim değil mi? ben 24ünde başlıyorum

canım ben yarın lucrine başlıcam heralde dr la randevum var

elif nerelerdesin kıssssss huuuuu hatun

canım kardeşimin mezuniyet töreni vardı annemlere gittim iki haftadır yoktum siz ne yapıyonuz

orfeta sen ne yapıyon annelik nasıl gidiyor inşallah herşey yolundadır kendine ve yeğenime iyi bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…