Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
elifcim merhaba iyiyim ben günler birbirini kovalıyor işte yavaş yavaş hamilelik belirtileri daha çok hissedilmeye başladı bulantılarım erken başlayacak gibi görünüyor birde o kadar şişim ki nerdeyse 4-5 aylık gebe gibiyim.buda biraz sıkıyor canımı hiçbir kıyafetim üstüme olmuyor gidip yeni şeyler almayada korkuyorum erken diye.5 haziranda kalp sesi için doktora gideceğim bakalım o gün gelsinde içim daha da rahatlayacak.yani bebeği tutturmak yetmiyor diyorlardı da inanmıyordum bundan sonrasıda hiç kolay bir süreç değilmiş yani.sen nasılsın canım tedavi ne zaman başlıyor şimdi.
elif lucrin ne iğnemi
elifcim herşeyin hayırlısı olsun geç olsun ama sonunda mutlu ol canım.şimdiden strese girme.inan çok dua ediyorum senin için.
canım bende duphaston kullandım hep ilaç bittikten 3gün en fazla 4 gün sonra adet olursun.ben normalde adet olamayan biriyim ilaç bitince 3. gün oldum hep
ece1982 tedavin centrumda olacakmış hayırlı olsun.bana biraz bilgi verebilir misin?tedavin ne kadara mal olacak?ve memnun musun doktorundan?ben yeni üye oldum siteye.benimde 2 aşılama ve 1 microm var başarısız geçen.