• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 anne adayları

merhaba bende haziranda ilk tüp bebek tedavimi olucam.yarın ganol f ye başlıyorum.uzun protokol.pko hastasıyım.centrum yüp bebek merkezinde olucam

elifcim merhaba iyiyim ben günler birbirini kovalıyor işte yavaş yavaş hamilelik belirtileri daha çok hissedilmeye başladı bulantılarım erken başlayacak gibi görünüyor birde o kadar şişim ki nerdeyse 4-5 aylık gebe gibiyim.buda biraz sıkıyor canımı hiçbir kıyafetim üstüme olmuyor gidip yeni şeyler almayada korkuyorum erken diye.5 haziranda kalp sesi için doktora gideceğim bakalım o gün gelsinde içim daha da rahatlayacak.yani bebeği tutturmak yetmiyor diyorlardı da inanmıyordum bundan sonrasıda hiç kolay bir süreç değilmiş yani.sen nasılsın canım tedavi ne zaman başlıyor şimdi.

merhaba kıslar benımkıde uzun protokol burun spreyıme basladım yarında ıgnelerıme baslıcam
pkoluyum ıhsallah bu sefer kavusurum melegıme

elifcim merhaba iyiyim ben günler birbirini kovalıyor işte yavaş yavaş hamilelik belirtileri daha çok hissedilmeye başladı bulantılarım erken başlayacak gibi görünüyor birde o kadar şişim ki nerdeyse 4-5 aylık gebe gibiyim.buda biraz sıkıyor canımı hiçbir kıyafetim üstüme olmuyor gidip yeni şeyler almayada korkuyorum erken diye.5 haziranda kalp sesi için doktora gideceğim bakalım o gün gelsinde içim daha da rahatlayacak.yani bebeği tutturmak yetmiyor diyorlardı da inanmıyordum bundan sonrasıda hiç kolay bir süreç değilmiş yani.sen nasılsın canım tedavi ne zaman başlıyor şimdi.

ben daha adet olmadım hap içiyom adet olayım diye sonra başlıcaz allahın izniyle bi adet olayımda sonra d.k.h. sonrada lukrin sonra adet adetin 18. günü transfer nerden baksan temmuzu buluyo

elif seninle sanırım aynı zamana denk gelecek tedavimiz, ben şu an son kutu d.k. hapına geçtim, ayın 23ünde de eğer bir terslik olmazsa lucrin başlıyo, çok heyecanlıyım çok, dün gece rüyamda bir oğlum vardı bebek arabasında gördüm onu, kucağıma alamadan uyandım, ama çok güzeldi çok...hayırlısı olsun hepimiz için..

hayırlı olsun canım beraber gün saycaz demekki ama daha ben adet olmadım dubhaston kullanıyorum yarın bitiyo ilaç bittikten kaç gün sonra adet olunuyo bilmiyorum bazıları 10 gün sonra diyo öyle hesap yaparsak ben 15 gün sonra d.k. hapına başlıcam sen benden erken başlamışsın senin transfer haziranda olur heralde

canım bende duphaston kullandım hep ilaç bittikten 3gün en fazla 4 gün sonra adet olursun.ben normalde adet olamayan biriyim ilaç bitince 3. gün oldum hep

elifcim herşeyin hayırlısı olsun geç olsun ama sonunda mutlu ol canım.şimdiden strese girme.inan çok dua ediyorum senin için.

ece1982 tedavin centrumda olacakmış hayırlı olsun.bana biraz bilgi verebilir misin?tedavin ne kadara mal olacak?ve memnun musun doktorundan?ben yeni üye oldum siteye.benimde 2 aşılama ve 1 microm var başarısız geçen.

ece1982 tedavin centrumda olacakmış hayırlı olsun.bana biraz bilgi verebilir misin?tedavin ne kadara mal olacak?ve memnun musun doktorundan?ben yeni üye oldum siteye.benimde 2 aşılama ve 1 microm var başarısız geçen.

canım 4.5 milyar olacak sanırım ilaçlarla.doktorumdan çok memenunum.ben ganol f ye başlayalı 5 gün oluyo.2 haftadırda lucrin kullanıyorum.hergün e2 testini yaptırıyom.ben pko oldugum için çok dikkatli gidiyolar.canım seninde tedavin hayırlı olsun .sizde sorun neydi?benim ilk denemem inşallah gelir bebişim
:ecrin_bebek:

kızlar nasıl gidiyo uzun zamandır giremedım misafirler vardı benım bebekler büyümüş 8 hazıranda cinsiyetlerını öğrenecegız inşallah tekrar görüşmek üzere

maşallah canım hayırlısı olur heralde bi kız bi oğlan olcak demi kesin değilde geçen bakmıştım yazdıklarına

evet canım doktor öyle söyledı fıkır olması acısında asıl 8 hazıranda net olarak öğrenecegız inşallah allah isteyen herkese nasıp eder arkadasım

Back