2009 anne adayları

ayyyy hadı canım inşallah hamılesındir bzi heyecanlandırdın bak şimdi mutlaka haberını beklıyoz sabırsızlıkla

inşallah canım valla çok istiyom belki ondan beynim bana oyun oynuyo çünkü bütün belirtiler var

canım bu anlattıklarımla senıde fazla umutlandırmak istemiyom ama basım ağrıyo demişsin ben hamıle oldugumu öğrenmeden önce acayıp bas agrısı çektım canım ve halada devam ediyo özellıkle gecelerı birde bende de göğsüm hemen koyulasmadı 9.haftaya girmeme rağmen halada belırgın bi şekılde koyuluk yok canım sendekı belırtılerle bendekıler aynı gibi duruyo allah hakkında hayırlısı ne ise onu versın arkadasım

valla anlatın böyle havaya giriyom bide adete 4 gün kala lekelenme olmuştu çok az tutunma kanaması gibi zaten o zaman heveslendim ben hayırlısı tabi incir falan bahane allah isterse olur ancak allahım inşallah banada nasip eder sizinde inşallah sağ salin kucağınıza alırsınız

artık önümüze bakalım bidaha test yapmıcam isterse 20 gün geçsin gider direk utrasyonda görürüm

arkadaşlar hadi yeni liste yapalım sil baştan haziran ayında transfer olcaklar hadi bakalım

elifcim çok üzüldüm ama sende demişsin önümüze bakalım inşallah haziranda olacak canım.bide bu arada haziranda yapacakları listelemişsin ben erken davrandım biraz 1 mayıs transfer günüm hayırlısıyla inşallah.mayısta transfer yok mu hiç...birde bendende 1500 tl istediler dodurulmuşlar için senden istenen rakamda normal bence o yüzden.

canım normalde bişey yokki direk hazır embriyoyu koycak 5 dakika bunun için 1.400 fazla değilmi ilaç hariç fiyat bu baksana millet ilaç her şey içinde bir milyar harcamış tabi daha fazla harcayanda var ben bi söyleyip şansımı deneyeyim

canım sen teksin heralde bu aralar tedaviye başlayan yok sanki kimse bişey yazmıyor ama sen gebe kalcaksın bize uğur getircen şimdi senden güzel haber bekleme sırası

haklısın bende şimdi baktım cidden 1000 tl ye ilaç dahil yaptıranlar var evet bizden fazla istiyorlar ama şimdi doktorlada pazarlık yapamamki ben ne derse o hassas mevzu çekinirim doğrusu.

bide bana düşündüğün aydan bir önceki ay gel demişti şimdi ben adet olunca gitcem niye bir ay önce gel deniliyo biliyonmu

canım bi anlatsana bana dondurulmuşlarla nasıl oluyor ne yapılıyor adım adım hadi çok meraklandım şimdi dondurulmuşlarla denicezya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…