• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 anne adayları

penses,egelii saolun kızlar burda bizimle olduğunuzu bilmek güzel gerçekten.dualarınızı eksik etmeyin bizden.

elifcim sen yarın sabah tekrar yapsana testi inşallah canım istediğin gibi çıkar sonuç.rabbim küçük mucizeni sana vermiştir inşallah.

süper inşallah güzel haberler verirsin yarın sağlık ocağında yapmanda iyi.dua edeceğim sana bu gece.

yakında halk polikinliği varda eğer uygunsa diyorum orda yaptırırım

elıfffffffffffffffffffffff
sen hamılesın arkadasımmmmmmm bugun ıdrarda gordun neden kanda yaptırmadın yaaaaa
sabahtan gıdıyosun hemen kanda baktırıyosun senden guzel haber beklıyorum yarın canımmm

allahım ne olur hamıle olsun yaaaaaaaaaaaaaaa

canım şüpeli diyorlarya bekleyince çıkıyo ikinci çizgi diye bende heycan yaptım böyle uykularım kaçtı

canım şüpeli diyorlarya bekleyince çıkıyo ikinci çizgi diye bende heycan yaptım böyle uykularım kaçtı

neden olmasın cnm yaaa valla bende 6 yıllık evlılıgımde yuzlerce yaptım ertesı gunde hep bakardım ama senın gıbı sonradan ıkıncı cızgı bende hıc cıkmadı hayırlısı cnm muhakkak ıhmal etmıyosun tamammı sabahtan kan ver gırıp bakıcam sonucuna sımdı yatmam lazım ıyı geceler cnm

optummm

seda dondurulmuşların transferi için dr benden 1.400 lira istedi sen ne kadar vermiştin

seda dondurulmuşların transferi için dr benden 1.400 lira istedi sen ne kadar vermiştin

1.000Euro cnm o zamankı kurla yaklasık 2.250TL dııı senınkı gayet ıyıymıs valla hcg takıplerım fılan derken 3.000 TL gectı nerdeysee

Son düzenleme:
canısı inşallah hepimiz birgün anne olcaz ama zamanına daha var demekki hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim ikimizede

anasını babasını evden atan evlat olcağına olmasın zaten peygamber efendimiz ahir zaman çocuğu olmayanlar üzülmesin demiş bişey vardıda unuttum sonunu

Eliiiif hamilesin hamilesin değil miiiiiiiiiiiiiiiiii? incirler işe yaradı sanırım.... haber ver bizeeee

Back