• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 anne adayları

inşallah canım inanki ilkinden daha çok heyecanlıyım allah hakkımızda hayırlısını versin liste başı ben olacağım inşalah uğurlu gelir bizim nisan sayfamız süper gitmişti hatırlarsan yine o güzel listeleri göreceğiz inşallah.

ben kendi tedavimi anlatayım sana adetin ilk günü gittim muayane etti ve hiç bir ilaç vermedi sonra 1 hafta sonra çağırdı tekrar kontrol etti ve östrojen içerikli bir ilaç başladı iki gün sonra tekrar gel dedi dün gittim işte en son crionen jel ,tetra tablet,ve prednol tablet başladı.1 mayısta cuma günü sabah bakaçakmış rahim uygun kalınlığa gelince bebekleri öğleden sonra koyacakmış.yani ilki kadar zor değil önemli olan rahim kalınlığı.

ben kendimi daha ii hissediyorum çünkü ilkinde yapılan gibi fiziksel bir harabiyet olmuyor insanda vücüt toparlanmış ve daha güçlü oluyor belki başarı şansını etkiler bu.

bugün bi arkadaş bahsetmişya bu kullandığımız ilaçlar tutunmayı engelliyomuş şimdi dondurulmuşlarla bu sorunda yok

ben yatıyorum canım malum işe gideceğim uyananmam sonra ben bir transferi yaptırayım ayrıntılı anlatırım o zaman ama şimdilik rahatım heyecan var sadece.

arkadaşlar hadi yeni liste yapalım sil baştan haziran ayında transfer olcaklar hadi bakalım

Elifcim beni de yazar mısın haziran listesine , gerci benim tedavim haziranın sonuna dogru başlıyor, ama olsun haziran annesi sayılmak istiyorum ben de, sanırım eger herşey yolunda giderse temmuz başı transfer olur ama belli olmaz, ben de listede yeralmak isterim.. teşekkürler.. buarada incirlerin gerçekten işe yaradığını düşünmüştüm ve senin hamile olmanı çooook istemiştim, ama hayırlısı, hazirana inşallah.. hep beraber...incirler sayesinde belki benim de çooook yumurtam oluuuuuuuuuuuur:):1rolleyes:

yok canım ben seni listenin en başına ekleyeyim canım ilk hamilemiz sen ol

inşallah öyle olur ama bide hamile kalamazsam liste kötü başlar dur bir sonuçu öğrenelimde öyle liste başı yaparsın beni.

yarın transfer için gideceğim sabahtan bakılacak eğer uygunsa öğleden sonra yapılacak çok heyecanlıyım uyuyamadım bana dua edin ne olur çok ihtiyacım var..

yarın transfer için gideceğim sabahtan bakılacak eğer uygunsa öğleden sonra yapılacak çok heyecanlıyım uyuyamadım bana dua edin ne olur çok ihtiyacım var..

hayırlı olsun oferta tek git çift gel inşallh bu gece mübarek gece Allahım dularını kabul etsinnn emeklerin boşa çıkmasın:CüvCüv::CüvCüv:

kızlar transferim oldu neler çektik bugün anlatamam 1 mayıs taksime almıyor polis yalvar yakar geçtik polis eskortu eşliğinde vardık merkeze sonra bekleyiş akşam beşte bebeklerime kavuştum allahım yardım et bir daha onlardan ayrılmaya dayanamam

Back