2009 anne adayları

elifciğim sağol canım. Umarım bizlerinde isimlerinin sonunda bebişli resimler olur

kullanıcı paneline gir seçenekleri düzenle var orda oku ikinci bölümde

Elif emsallll duydunuzmu değerim 59 nasıl bu bnım 5. Deneem dı hıc hamıle kalamamıştım allahım dualarımı kabul ettı sonunda basşlık acıcam hıkeyemı herkes okusun ve umutlarını yıtırmesın

:teytey::teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

ben söyledim sana demi maşallah canım allah kucağına almayı nasıp etsin

canım kocaman başlık aç süslü püslü o kadar bekledik demi tadını çıkaralım ya nası sevindim ya inşallah darısı diğer isteyenlerin başına

canım benim tebrik ederim ayyyyyyyy çok sevindim gerildim sabahtan beri ya sonunda geldi güzel haberler

Kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ohhhhhhhhhhhhhhhh beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee güzelim bitirdin beni sabahtan beri ben bundan adım kadar emindim biliyorsun :))) canımm Rabbim tamamına erdirsn inşallahhhh gözün aydın canım değerin iyi merak etme benim değerim çok daha düşüktü bebişin sana tutunmuş sıkıca Annesiiiiiii

ben artık işime gücüme bakabilirim artık sedacım senin haberi bekleyeyim derken valla saldım işleri

canımmmm benim yaaaaa maşallahhhhh Rabbim nazardan saklasın inan bana deli gibi sevindim :)) günlerdri konuşuyoruz ben çok emindim ve sana sürekli merak etme bebişin gelecek dedim şimdi heyecanlısın ama sonucu aldıktan sonra heyecanın her daim sürecek gittikçe artacak demiştim hatırlarsan ve sürekli dua ettim senin için. delirdim yaa sahabtan beri Allah a şükürler olsun canımmmmmmmmm. şimdi sıra SERA96 da oda senin gibi sevinecek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…