2009 anne adayları

valla bilgisayarın başından ayrılamadım kızlaar, çok merak ettim, ayyyyy
sedaaa baktın mııııııııııı

Kızlar yaaaaaaaaaa labratuardan aradılar cıhazları bozulmuş gün içinde çıkacak diyolar ne yapsam baska yerde gidip kanmı versem

valla bilgisayarın başından ayrılamadım kızlaar, çok merak ettim, ayyyyy
sedaaa baktın mııııııııııı

hiç sorma bu gün biraz ağrım vardı ama pc başında oturmaktan ağrım çoğaldı belim kötü oturmaktan. güzel haberi alsamda bebişimi dinlendirsem biraz yorulduk :))

Kızlar beklemeyım bana haber vericekler sonuc cıkınca ben sıze yazarım emsall canım sende bebeğini dinlendır canım cok sıkıldı

Kızlar yaaaaaaaaaa labratuardan aradılar cıhazları bozulmuş gün içinde çıkacak diyolar ne yapsam baska yerde gidip kanmı versem

Haydeeeee olurmu öyle saçmalık madem cihaz bozulmuş senin ve senin gibi sonuç bekleyen hastalarının işlemlerini kendileri başka bi merkezde yaptırmak zorunda bu saate kadar beklettiler şimdide arayıp gün içinde çıkar mı diyorlar saçmalık bu sinir oldum şimdi ben

BENDE SINIR OLDUM SİNİRLERIM BOZULTU TUTAMIYORUM KENDİMİ senağlama

Kızlar beklemeyım bana haber vericekler sonuc cıkınca ben sıze yazarım emsall canım sende bebeğini dinlendır canım cok sıkıldı

neyse canım kusura bakma inşallah hayırlısı olur geç olsun temiz olsun demişler ama merak ettim sen özel bi laboratuvar da mı verdin kanını yoksa devlet hastanesinde falan mı

BENDE SINIR OLDUM SİNİRLERIM BOZULTU TUTAMIYORUM KENDİMİ senağlama

ağlama canımcım inşallah sonunda güleceksin olsun varsın. sen yinede arada bi ara olmayacaksa başka bi yere gönderin kanımı orda işletin sabahtan beri nasıl psikoloji içindeyim sizin yüzünüzden de.

canım bişey söylimmi git eczaneden gebelik testi al tuvalette yap hiç olmazsa ip ucu verir için rahatlar kaç kişinin 8. gün bile çıktı silik çizgi bile olsa hamilesin

özel labratuar canım gelişim tıp kadıköy

Allah Allah ya özel bi laboratuar nasıl olurda sabah 8 de verilen bi hcg sonucu için saat 1 de çıkar der normalde 1 saat sürecek bi işlem onuda geçtim saat 1 diyor 1 de arıyor cihaz bozuldu diyor. yazık parana nasıl özel anlamadım. neyse canım ben şimdi çıkıyorum gelecegim ara ara güzel haberini okuyacagım açtığımda inşallaahhhhhh

canım tutuldum ne diyeceğimi bilmıyorum ben haber vericem sizlere şuanda kolum hiçbieyelrım tutmuyor boşlukta gibiyim

bak bu resimlere bunların hepsi pozitif günlede çatlatma iğnesinden sonra sayıyosun senin 16. gün oluyo

canım yaaaaa
çatlattın bizi deeee...
ağlama yaa, bak göreceksin herşey iyi olacak...bozma moralini... olsun yollasınlar başka yere.. sen bekledikçe ben de burada çatladım..

canım tutuldum ne diyeceğimi bilmıyorum ben haber vericem sizlere şuanda kolum hiçbieyelrım tutmuyor boşlukta gibiyim

tamam tatlım istersen yat uyu biraz zaman geçsin tlf larını yanına al. kendini üzme sonunda güleceksin emin ol öptüm seni kocaman

canım resimlere bak hiçsitres yapma beklemek seni sitres yapar içini rahat tut

emsalll35 sana bişi sorcam canım benim hamişsin die benide şimdik yarın değerim artıcakmı onun derdi sardı dün 11. günümdü ve değerim 92.1 di biliosun acaba normal bi değermi ya ay pc başında beklerken hamiş haberlerini kendimde geliorum aklıma panik oldum ya ya değerim artmazsa die

canımcım senin değerin 11. gün çok çok güzel maşallaahhh yarın degerin iki üç katına çıkmış olur panik yapmana gerek yok. benim 12. gün değerim 37.28 baya düşüktü ve sevinenmiştim bile ama iki gün sonra 143 oldu benim değerim seninkinden çok daha düşük başlamıştı Allah ın izni ile hamilesin tadını çıkart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…