• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 anne adayları

Kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

seda canımmmmmmmm,
Allahım tamamına erdirsin canım benim. Senin adına çooooooooookkkkkkkkkk sevindimsüprizzzzzsüprizzzzz:CüvCüv::emir_bebek::ecrin_bebek:
Keseleri görüncede kaçtane olduğunu söylemeyi unutma canım

sedacım ne güzel bi haber böyle teyyyy:teytey::teytey::teytey::teytey:
valla çok sevindim allah kucağına almayı nasip eder inşallahsırnaşık şey

bebiş istiyoruz birşey soracağım bu ilk iki gün yatmam mı gerekli? Otursam bir sıkıntı olur mu? Ne düşüneceğimi bilemiyorum valla

:nazar: SEVTAPDÜZYOL..transfer=7 kasım..............test tarıhi=20 kasım........... kısa protokolle..................ege ünüverstesi......sonuç=:CüvCüv: :emir_bebek:

:nazar: NADYA81.............transfer=6 aralık...............test tarihi=18 ocak.............uzun protokolle..................internatıonal hospital...sonuç=:CüvCüv: :emir_bebek:

:nazar: BAŞAK35..............kendiliğinden...................kendiliğinden.....................kendiliğinden hamiş...........kendiliğinden..............sonuç= :CüvCüv: :emir_bebek:

:nazar: SORGUSUZ..........transfer=12 ocak..............test tarihi= 24 ocak............ kısa protokolle..................?????????? ...........sonuç=:CüvCüv: :emir_bebek:

:nazar: HOHO...................transfer=31 ocak............. test tarihi= 11 şubat .......... uzun protokolle.................?????????.............sonuç=:CüvCüv: :teytey:

:nazar: B.İSTİYORUZ.........transfer= 5 şubat............. test tarihi=17 şubat........... uzun protokolle.................medicana...............sonuç=:CüvCüv: :teytey:

:nazar: ORFETA................transfer=5 şubat.............. test tarihi=17 şubat............kısa protokolle..................?????????.............sonuç=senağlama :1hug:...yılmak yok yola devam

:nazar: RROSE.................transfer=5şubat............... test tarihi= 17 şubat...........uzun protokolle.................bahçecide..............sunuç=:CüvCüv: :teytey:

:nazar: SEDA YILDIZ..... transfer=05 şubat..............test tarihi= 17 şubat.............dondurulmuşla.................kıbrıs T.B.M............sonuç=:CüvCüv: :teytey: .....(5.DENEME) azimli ve güçlü annemiz

:nazar: SEYDAHANCER....transfer= 6 şubat............. test tarihi=18 şubat............kısa protokolle.................?????????.............sonuç=:CüvCüv: :teytey:

:nazar: ZEYNEP26............transfer= 9 şubat............. test tarihi=21 şubat............ uzun protokolle...............smyrna art.............sonuç=?
:nazar: SABAHIM.............transfer=9 şubat................test tarihi=21 şubat.............dondurulmuşlarla.............????????..............sonuç=?
:nazar: TURSER...............transfer=10 şubat............. test tarihi=22 şubat............ uzun protokolle................özel umut.............sonuç=?
:nazar: PRENSES2020......transfer=11şubat............. test tarihi=23 şubat............. kısa protokolle................????????..............sonuç=?
:nazar: ANGEL...BABY.....transfer=13şubat...............test tarihi=25 şubat..............uzun proyokolle.............gelecek T.B.M.......sonuç=?
:nazar: OZLENOZLEM.......transfer=17 şubat..............test tarihi=27 şubat.............kısa proyokolle...............medicana.............sonuç=?
:nazar: KAMİLE.................transfer=16şubat............. test tarihi= 1 mart............... dondurulmuşlarla............????????..............sonuç=?
:nazar: ORBİSS.................transfer=17 şubat............ test tarihi= 1 mart............... dondurulmuşlarla............????????.............sonuç=?
:nazar: AYSUN76..............transfer=21 şubat.............test tarihi= 5 mart.................uzun protokolle...............centrum ............ sonuç=?
:nazar: DERVİŞ.................??????????????.............????????????????...............uzun protokolle............... anatolia..............sonuç=?
:nazar: WİLLYDİ................??????????????.............????????????????...............uzun protokolle...............cebeci tıp............sonuç=?
:nazar: İREMNAZ...............??????????????.............????????????????.............. kısa protokolle.................ege inüvestesi.....sonuç=?
:nazar: MULTİTEL..............??????????????.............???? ???????????............... uzun protokolle.................9 eylül................sonuç=?
:nazar: SEFDA..................??????????????.............??? ????????????............... kısa protokolle................??????????.........sonuç=?
:nazar: DERVİŞ.................??????????????..............???????????????............... uzun protokolle...............??????????.........sonuç=?
:nazar: ELİF23...................??????????????..............???????????????................uzun protokolle...............smyrna art...........sonuç=?
:nazar: SERİFE80..............??????????????..............???????????????............... dondurulmuşlarla............acıbadem.............sonuç=?
:nazar: ESHA84.................??????????????..............???????????????...............???????????????...........?????????...........sonuç=?

Son düzenleme:
tamam canım inşallah sırasıyla keseleri kalp atışlarını duyarsın sonrada sağlıklı bir şekilde doğurursun
dikkat ettiysen çoğul kullanıyorum canım

Sedacım tebrikler canııım, çok sevindim, açtığın güzel başlıkta da yazmıştım , tekrar tebrikler.. azmin sonu bu değil mi? bize de cesaret verdin gerçekten de... ohh be rahatladım sabahtan beri çatlamıştıım buarada..

nekadar güzel haberler hepinizi çok ama çok tebrik ediyorum darısı başımıza

arkadaslar benim bugün transferimin 8. günü.idrarda cizgiyi görünce kan testi yaptirdim 69 cikti.yani hamileyim

canımmmmmmmmm.
Harika bir haber. Bu kadar erken çıktığına göre bebişler var gibi. Allah tamamına erdirsin canım. Ve o günleri bizlerinde görmesini nasip etsinhihoyyyt:CüvCüv::nazar::nazar::teytey::teytey:

arkadaslar benim bugün transferimin 8. günü.idrarda cizgiyi görünce kan testi yaptirdim 69 cikti.yani hamileyim

Canım hayırlı olsun.Siteyi iyi ki ziyaret ettim.Çok güzel haberler var.İnanın bugünlerde bu haberler beni çok motive ediyor.Sizlerin adına inanın çok sevindim.Allah sonuna kadar yüzünüzü güldürsün.Darısı diğer bekleyenlere olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
burda bi uğurlu liste varmışşşş, herkes hamiş kalıyomuşşş:sm_cool:

benide yazın çabukkkkkkkk aşılama olcam bu ayyyy:sm_cool:delikafadulden kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Back