günaydın
kızlar kan verdım sonucum saat 1 de beklemek cok zor
çok geç çıkacakmış yaawww nasıl beklenir ki o saate kadar :)) ben burda meraktan çatladım senin halini düşünemiyorum bile. kendi sonucumu aldığım gün geldi aklıma ben 1. buçuk saat sonra almıştım ama o kadarçık zaman bile geçmemişti. eşime hadi gidelim market falan gezelim yoksa zaman geçmez dedim dr.dan sonucu duyana kadar ağladım güldüm içim daraldı. sıgarayı bırakmıştım tedavi süresince ver bi sıgara içeyim yoksa çıldıracagım dedim eşime ya bebek varsa dedi kaldım öyle.bi ara hastaneyi ayağa kaldırasım geldi hadiiiiiiii ben burda bittim diyee :)))
öle hissetmeyle olmuyo şeker çünkü ben dün yatak döşek yatıodum sonuç gelene kadar ağlayıp zırlıodum ama eşim telefonla aradı bebişlerimiz turp gibi die sakın kötü düşünme canım benim
HADİ KIZLAR MERAK EDİYORUM SONUÇLARI
evet canım cok gec ama ben ıntenetten bakıyorum süreklı sonucuma oyle dıyorlar ama bazen erken çıkabiliyor sonuc kötu galiba hıc bişii hissetmıyorum galiba olmadı ınsan hıssederdı dımı
KIZLAR hamileyimmm değer 133 nasılll
bu kötü haberi vermeye hiç ellerim varmıyor ama yaklaşık bir saat önce kan sonucumu aldım ve ne yazıkki negatif.gebelik oluşmamış.buradan tüm kalbimle tüm arkadaşlarıma dua etmeye devam edeceğim.sizlerin güzel haberleri benide biraz olsun mutlu edecek.
evet canım cok gec ama ben ıntenetten bakıyorum süreklı sonucuma oyle dıyorlar ama bazen erken çıkabiliyor sonuc kötu galiba hıc bişii hissetmıyorum galiba olmadı ınsan hıssederdı dımı
bu kötü haberi vermeye hiç ellerim varmıyor ama yaklaşık bir saat önce kan sonucumu aldım ve ne yazıkki negatif.gebelik oluşmamış.buradan tüm kalbimle tüm arkadaşlarıma dua etmeye devam edeceğim.sizlerin güzel haberleri benide biraz olsun mutlu edecek.
seda canım nerdesin çıktımı sonuç saat 12 oldu hiç sesin soluğun çıkmadı merak ettim seni sessiz kalma yaz arada bi
KIZLAR hamileyimmm değer 133 nasılll
Teşekkür ederım kızlar çok heycanlıyım sonuca az kaldı ınsallah güzel haberlerle dönerim sizlere (Dervis, Emsall, Elif23 )kızlar desteklerınız için teşekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?