sefdacım merhaba
iki kere kanda çıktığınıyazmışsın kaçıncı günler yaptın
bu arada allah tamamına erdirsin darısı bizim başımıza
canım transfer gününü saymazsak eğer ki ben saymadım çünkü transferim akşama doğru olmuştu, o hesaba göre 11.gün yaptırdım değerim 33 çıktı ve bugün yine yaptırdık 15.gün oluyo 147 çıktı,şimdilik iyi dediler inş sağlıklı ilerler
slm canım ne güzel bak değerin yükselmiş hayırlısıyla keseleri görmek nasip olur inşallah :teytey:
kızlar hamileliğim kesinleşti :teytey: haftaya cuma ultrasona girecez inş keseyide görürüz,dualarınız için hepinize teşekkürler canlarım,derviş canım benim senin dediklerin çıktı hep rabbim seninde tez zamanda yüzünü güldürsün,arkadaşlar allah tüm isteyenlerin kucaklarını doldursun.:Saruboceq:
kızlar hamileliğim kesinleşti :teytey: haftaya cuma ultrasona girecez inş keseyide görürüz,dualarınız için hepinize teşekkürler canlarım,derviş canım benim senin dediklerin çıktı hep rabbim seninde tez zamanda yüzünü güldürsün,arkadaşlar allah tüm isteyenlerin kucaklarını doldursun.:Saruboceq:
arkadaşlar hepinizden allah razı olsun çok tşkler,iyiki varsınız, dünyada ne kadar çocuk isteyen varsa allah herkese tattırsın bu duyguyu.inş kucağıma alacağım günleride görürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?