• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 anne adayları

elif canım beklemek çok zor biliyorum ama az kalmış sabır canım dualarla geçir zamanını,ağrın falan olursa sakın üzülme biliyorsunuz benim ne çok adet belirtilerim olmuştu her defasında diyodum artık olmaz diye,ama demekki olunca oluyomuş halada bazı geceleri şiddetli adet ağrısı çekiyorum.inşallah bu sene herkes hamile kalacak:ecrin_bebek:

zağol canım allah razı olsun dua edin olurmu hamişlerin duası kabul olur

kızlar hamileliğim kesinleşti :teytey: haftaya cuma ultrasona girecez inş keseyide görürüz,dualarınız için hepinize teşekkürler canlarım,derviş canım benim senin dediklerin çıktı hep rabbim seninde tez zamanda yüzünü güldürsün,arkadaşlar allah tüm isteyenlerin kucaklarını doldursun.:Saruboceq:

sırnaşık şey:teytey::nazar:kaydirigubbakcemile3
canım hayırlı uğurlu olsun, sağlıklıca gelsin bebiş hayırlısıyla...çok çok sevindim sefdacım, Allah tamamına erdirsin... kendine de bebişe de iyi bak, baaaaak bebiş sesidir o dediiiim bebiş sesiiiiymiş canım benim...:içelim:

bize de dua edin hamile arkadaşlar, hamilelerin duası kabul olur derler....
sabırsız Elif Sabırsız Eliiiiif hemen ne diye test yapıyosun, sen üzülmüyorum diyosun ama bebiş etkilenecek Allahallah.. kızcem artık sana...yapma başka sabret yahu..

kız elif test mi yapmışsın kıss daha erken deilmi şöle 10 yada 11. gün yap tam sonuç o günlerde silik çıksada pozitif acele etme canım

kızlarrr uzun süredir giremiyorum.. bu bebişler annelerini çok yorgun bırakıyorlar...hamiş olan arkadaşlarımı gönülden tebrik ederimmmm. negatif sonuç alanlarda hiç yılmasınlarr ...test sonucunu bekleyen arkadaşlar sakın erken test yapıp morel bozmayın. emin olun herşey 12.gündee. idrar testi yapıyoruz silik çıkıyor ama bazılarında çıkmıyor.. morel bozmak yok
elif canım az kaldııı hamilesinnn..öpüyorum hepinizi

sefda tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin inşallah:emir_bebek::lepi::lepi:

Elif canım sende çok erken yapmışsın moral bozmak yok. Allahımın izni ile sende hamişsin canım

kızlar hamileliğim kesinleşti :teytey: haftaya cuma ultrasona girecez inş keseyide görürüz,dualarınız için hepinize teşekkürler canlarım,derviş canım benim senin dediklerin çıktı hep rabbim seninde tez zamanda yüzünü güldürsün,arkadaşlar allah tüm isteyenlerin kucaklarını doldursun.:Saruboceq:

kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile2 cnm hayırlı olsun...allah analı babalı büyütsün...inş. kucağına almayıda nasib eder rabbim...kalbini ferah tut her şey güzel olacak cnm...delikafadulden

elifcim nerelerdesın ben dün dayanamadım kan testı yaptırdım sakın sen yapma benım yaptıklarımı ama moral bozmuyorum yaa herseye rağmen verecek allah sen naptın canım erken idrar testı ne oldu bugün yapacaktın sonucu bildir olurmu bu arada benımde aslında senın dediğin gibi persembeymıs test günüm yanı ayın 26sı dediler fakat 25inde de yaptırmanın bi skaıncası yok dediler çıkabiliyomuş kanda 11.gün

birde dün hemsire arkadasıma sordum bu kan değerı denılen sey nasıl oluyo normal gebe olmayan bi insanda diye o da 1in altı olmalı normal insanda o şekılde oluyo senın 1in az üzeri dedi ve azda olsa umut verdı bana canım inşallah dahada yükselır

penses bana öyle geliyorki sen hamilesin çok erken yaptırtığın için öyle çıktı hem hamile olmasan 1'in altında çıkar gibime geliyor ...

ayyyy inşallah arkadasım ağzın bal yesın banada öyle gibi gelıyo inşallahda öyleyımdır çok istiyorum allah biliyo ama çok istemekten de korkuyorum arkadasım 1in altında çıkar diye düşünüyorum bende neden öyle oldu pek anlamadım doğrusu canım

ayyyy inşallah arkadasım ağzın bal yesın banada öyle gibi gelıyo inşallahda öyleyımdır çok istiyorum allah biliyo ama çok istemekten de korkuyorum arkadasım 1in altında çıkar diye düşünüyorum bende neden öyle oldu pek anlamadım doğrusu canım

çok erken yaptında ondan şekerim daha rahminde hücreler bölünecek kana karışacak hem kana karışması içinde 9 ve 10 gün arasında oluyormuş hemşire arkadaşının tecrübesi vardır yoksa niye umutlandırsın ki seni dimi.:1hug:

Back
X