Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı olsun sefda
Allahım kucağınada almayı nasip etsin
canım tebrık ederım allah analı babalı büyütsün inşallah bizlerede dua et oldu mu arkadasım
kızlar hamileliğim kesinleşti :teytey: haftaya cuma ultrasona girecez inş keseyide görürüz,dualarınız için hepinize teşekkürler canlarım,derviş canım benim senin dediklerin çıktı hep rabbim seninde tez zamanda yüzünü güldürsün,arkadaşlar allah tüm isteyenlerin kucaklarını doldursun.:Saruboceq:
zağol canım allah razı olsun dua edin olurmu hamişlerin duası kabul olur
kızlar hamileliğim kesinleşti :teytey: haftaya cuma ultrasona girecez inş keseyide görürüz,dualarınız için hepinize teşekkürler canlarım,derviş canım benim senin dediklerin çıktı hep rabbim seninde tez zamanda yüzünü güldürsün,arkadaşlar allah tüm isteyenlerin kucaklarını doldursun.:Saruboceq:
ayyyy inşallah arkadasım ağzın bal yesın banada öyle gibi gelıyo inşallahda öyleyımdır çok istiyorum allah biliyo ama çok istemekten de korkuyorum arkadasım 1in altında çıkar diye düşünüyorum bende neden öyle oldu pek anlamadım doğrusu canım