Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sagol canım sen hangi aşamadasın
Angel hayırlı olsun arkadaşımm bizden bir hafta öndesiniz herhalde biz de haftaya duyucaz hayırlısıyla bişey sorucam kalp atışlarını nasıl kontrol ediyolar yine vajinal ultrason mu yapıyor doktor?
düne kadar iyiydi. dün midemde yanma oldu ve iki gündürdü acayip uyku hali var. Çok komik ama annem ve eşim iki gündür havalara uçuyor. hamilelik belirtileri başladı diye seviniyorlar. Malum daha keseleri görmedik ya hamişliğime ancak bu şekilde şahit oluyorlar. kaydirigubbakcemile3
sefdaaaaaaaaaaa
bak gördün mü ben sana demiştim bebişlerin sesidir o diye, bak bebiş ses yapıp yaramazlık yapıyormuş sen de kendini üzdün boşa:):) canım şaka bir yana, 2 gün sonra mutlu haberin kesinleşecek inşallah biz de daha çok sevineceğiz.. ama şimdiden de biraz sevinebiliriz değil mi:):)
Elifcim, sen de kendine çok iyi bak, evde yatıyorsun sanırım.. 27sinde musmutlu haberlerini bekliyoruuuuuz..
ben de hala mikrodoz neymiş, nasılmış,başıma neler gelecek araştırıyorum, bazen de gülüyorum kendime, araştırsam da sonuçta doktor ne derse uyguluyorum ya, ama olsun soru sorup öğrenmek en iyisi.. hala dk haplarına devaaam, içim ve dışım hormon doldu artık:)
düne kadar iyiydi. dün midemde yanma oldu ve iki gündürdü acayip uyku hali var. Çok komik ama annem ve eşim iki gündür havalara uçuyor. hamilelik belirtileri başladı diye seviniyorlar. Malum daha keseleri görmedik ya hamişliğime ancak bu şekilde şahit oluyorlar. kaydirigubbakcemile3
evet canım yine vajinal ultason biizm mercimekler kücük ya daha anca duyuluyo ama varya o kalbini gösteriyo dr kütküt atıyo ya daha sesini duymadan sonrada sesini dinliyosun allahım hiçböyle tatlı ses duymadımelimden gelse o anda kaydedicektim allahım herkese yasartsın bu duyguyu inş...........:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
oferta,nevra,kızlar allah razı olsun hepinizden dualarınız için allah hepimizin yüzünü güldürsün inş