• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Ales İlkbahar Dönemi

bugün başvurumu yaptım umarım 85 alırım da 50tl ye değer :)) ikinci kez girince acıyorum yine verilen paraya :S

sınava griş belgelerini ne zaman gönderecekler? biliyor musunuz arkadaşlar?

kaynak konusunda bende pagem'in tamamı çözümlü çıkmış sorularını aldım. bir de işyerinde boş vakitlerimde çözmek için 7 iklimin deneme sınavını.

benim sınavdan 4-5 gün önce gelmişti. ilk kez giriyorsunuz heralde :) şimdiden beklemeyin yani :)) mayısın ilk haftası gelir.

Ya arkadaşlar benim sorunum ortalamamın düşük olması(2.40). 2. kez gireceğim öncekinden 70 almıştım. Şimdi 80 civarı alsam bir yerlere kapağı atar mıyım? Boşuna çaba sarfediyormuşum gibi geliyor. Çünkü genelde okullar 2.5 ile alıyor. Uff çok pişmanım geçmişe dönsem ortalamamı yükseltmek için elimden geleni yapardım.

2.40 ortalama evet biraz düşük. ama asıl öncelik ales ve mülakat. alesten 85 alırsan ve mülakatın da yüksek olursa girersin tabi. ama alesten 80 in üstü alsan iyi edersin..ortalaman düşük çünkü. benim ortalamam şuanda tam 3.00 . 8.yarıyıldayım, bu dönem biraz daha yükselir, tahminen 3.10 gibi mezun olurum diye düşünüyorum. 77 almıştım geçen alesten şimdi hedefim 85. bence sende yükseltmeye çalış alesini.

Son düzenleme:
neee diploma notu önemlimiydi yaaa :(((
o zaman ben hic basvurmayaayim :(

Yani aslında başvuracağın okula göre değişiyor ortalamanın önemi. Kimisinde ales, mülakat ve üds yüzdesi daha önemli kimisinde ortalama, ama genelde 2.5 olması gerekiyor. Mezun olduğun okula başvurursan daha kolay olur işin. Ama yönetmelikleri bir incele ve vazgeçme en azından dene.

Ya kızlar ben son dakikaya bıraktım işimi yarın halledicem de nasıl başvuru yapıcam.Diğer sitelrde buldum ama hiç bişi anlamadımmirmirmirmir

Ya kızlar ben son dakikaya bıraktım işimi yarın halledicem de nasıl başvuru yapıcam.Diğer sitelrde buldum ama hiç bişi anlamadımmirmirmirmir

meraba canım bankaya para yatırdın mı? İlk girişin mi olacak? Eğer daha önceden girdiysen internetten halledebilirsin parayı yatırdıktan sonra kolayca.

hmm tamam o zaman net hatırlamıyorum ama 40 tl yi vakıfbanka yatırdıktan sonra doldurduğumuz başvuru formuyla birlikte ösym başvuru merkezlerinden birine gidiyoruz, orada onlar bizim bilgilerimizi giriyorlar, foto çekiyorlar bir de ufak bir meblağ da orada ödüyoruz, böyle oluyordu sanırsam.

form diye bir şey yok arkadaşlar. bankaya 40 tl para yatırıyorsunuz. daha sonra ösym bürosuna gidip tc kimlik no.nuzu söylüyorsunuz. kaydınız internet üzerinden büro tarafından yapılıyor. 3tl de kayıtta alıyorlar. başvuru için yarın son gün. --> "3 nisan cuma"

Back