Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben bu ay üds mayısta da kpds ve alese gireceğim....bakalaı neeler yapacağız....herkese başarılar..
canım nasıl çalıştın neler yaptın yazsana biraz bi de eğitimde okuyordun demi hangi branş?
canım üds ye hangi kitapla hazırlandın?tavsiye edebileceğin kitaplar var mı?ben de güz döneminde gricem üdsye kısmetse...
arkadaşlar ben ilk defa alese giricem bu sene.başvuru nasıl yapılıyor?nereden yapabiliriz?
arkadaşlar ben de girdim ve 92 aldım. özellikle paragraflarda yüzeysel düşünüp ilk aklınıza gelen cevabı işaretlemeniz gerekiyo. hızlı okuyup hızlı cevaplayın üstüne çok fazla düşünmeyin. bunu yapmak için de biraz pratiklik kazanmanız dolayısıyla da soru çözmeniz gerekiyo. hepsi bundan ibaret..
bu arada tezsiz için 9000 lirayı çok abartmışlar bence. özel üniversitelerde bile 3000 lira civarında. burdaki devlet üniversitelerinde de 500 lira falan. bence yanlış duymuş olabilirsin o fiyatı.
arkadaşlar bu arada tezli yüksek lisans için ales sınırı 60-70 arası değişiyo. tezli yüksek lisans için en önemli şey mülakat sınavı, ales falan formalite. hoca sizi istiyosa alesiniz çok düşük olsa bile kabul edilirsiniz.
arkadaşlar ben ilk defa alese giricem bu sene.başvuru nasıl yapılıyor?nereden yapabiliriz?
cevaplar için teşekkürler arkadaşlar da biliyorum nereler sınav başvuru merkezleri ama benim sormak istediğim şimdi bizim okul çok kalabalık oluyordur başvuru için.ben başka bir okuldan başvurabiliyormuyum?yani illa kendi üniversitememi başvurucam?
92 mi :1shok: naptın sen öyle maşallah :teytey: ben 85 alsam yeter diyorum, tek soru çözmeden 77 aldıysam şimdi çalıştığıma göre 85 yaparım galiba fisfisfis evet ayrıca yüksek için ne not ortalaması önemli ne de ales. asıl önemli olan milakat, sonra ales en son diploma notu.
ya kıslar aleste ne soruyorlar? yani mat2 dediğimiz lanet şey çıkıyor mu integral limit türev falan:) ööf yaa daha össnin acısı geçmedi ki![]()