- 11 Şubat 2009
- 7.805
- 11
- 41
-
- Konu Sahibi EvrimKuzey
evrişşim sen burdasın ilk fikir senden gelsinn senin yorumlara hastayım zatii hihoyyyt
Yafrumm benimm.. sende de ne marifetler varmış, hiç çaktırmıyorsun ama haa.. helal olsun, elbise dikmeler falann.. sengözlerimebaksanab
mercimekimm çok şirinn ayakkabılar yaaa bayıldımmm bende istiyommm teyzesiii onun içinde minicik ayaklar hayali bile muhteşemmm
aftabruu ay ne güzel marifetler varmış sende valla kendine bi hamile elbisesi dikersin artık benim olsa öyle becerilerim hemen dikcemmm
hatta biraz alakasız olcak ama mayısta yiğenimin düğünü var onun için bi elbise modeli buldum diktiricem resmi eklimde bakın bu elbisenin mavi tonlarını düşünüyorum çünkü en sinir olduğum şey bi düğünde gelinden başka beyaz giyendirr,sizce nasıl kızlar fikir verin lütfennnn
[/IMG]
esracim cok tatli bir model, yavruagzi cok hos olur....eger gorumcemde dugunu ertelemez yaparsa haziranda bende kendime abiye bakicam bulamazsam diktiricem..
bunların tanesini 2,5 TL'na aldım...:)))
spor ayakkabı hastası olarak ilk ayakkabısının spor olmasını istedim...
Alllaahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Mercimekkkkkk, bana da al o ayakkabılardannnnnnnnnnnnnn, nası cicilerr yaaaaaaaaaa!!!
Bende de spor ayakkabı koleksıyonu var... sendede mıı varr?? O zaman acımı anlıyorsundur değil miii:1shok:
Nyese bu kadar madara yeter kaydirigubbakcemile3 güle güle kullansın cicilerini kuzuların kuzusu...
mercimekimm çok şirinn ayakkabılar yaaa bayıldımmm bende istiyommm teyzesiii onun içinde minicik ayaklar hayali bile muhteşemmm
aftabruu ay ne güzel marifetler varmış sende valla kendine bi hamile elbisesi dikersin artık benim olsa öyle becerilerim hemen dikcemmm
mercimek ya çok şirin ayakkabılar.. bide ben bu badylere bayılıyorum içinde hep tombiş tombiş bacakları bogum bogum bi bebek hayal ediyorum nedense malum yaz bebekleri çıplak çıplak gezdirces böle....
güle güle saglıkla kullansın bebişin...
mercimekim çok şeker ciciler almışsın hele maviş ayakabılara bayıldık kızımla ay ben yerim onları diyip duruyor annemde kızıma aynı ayakabının sarı kırmızı olanını almıştı bize inat birazcık biz fener annemse cimbomlu olurda hiç umursamadım giydi kızım mis gibi hala saklıyorum burçinede giydiricem anneme süpriz yapıcam
ayakkabılara bayıldım. ben de cmts chiccoda bulursam bir ayakkabı alayım bari.
bodyleri ne kadar ucuz almışsın.
mercimekim, ayakkabılara bayıldım.. bodyler de süper.. yerim yerim..
mercimekim ayakkabi cok seker yaa, bugun benimde elim gitti gitti geldi ayakkabilara, dedim ya sabir bir ay daha...
esracim cok tatli bir model, yavruagzi cok hos olur....eger gorumcemde dugunu ertelemez yaparsa haziranda bende kendime abiye bakicam bulamazsam diktiricem..
çok tatlılar ya bayıldım badilerine.hele ayakkabısı rabbim ömrünü güzel yazsın...
alah razı olsun hepimizin bebeklerine hayırlı ömür versin allah erkek olacak mustafa efemiz olacak teyzesii:) ama beğenmene sevindim:)cnmmmercimekim sağol canım söylemen bile yeter
eftelya ne çok cici almışsınn oyy oyy maşallah hepsi birbirinden güzel güzel günlerde giydir cicileri senin oğlun olcak değilmi?
canım bakıpta yorum yaptığınız için çok tşk ederim çok saol beğendiğin için:)a.s.canım hepsii çook güzelll iyi ve güzel günlerde giysin bebişin
saol canım tşk ederim teysesi en güselleri senin bebişin olsun:)a.s.eftelya ayy hepsi çoook şirinler ya maşallah bebişin saglıkla giysin inş.