- 5 Şubat 2008
- 10.690
- 880
- 43
- Konu Sahibi EvrimKuzey
eftelya üşenmedim baktım hepsine çooook güzeller , mutlu günlerde kullanın inşallah..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım valla benim bi şuçum yok amcamız anneannemiz fln dolduruyor ben öle özendiklerimi alıyorum daha gelecekler var onlarıda eklerim babannemiz bursada oda getiriomuş yarısıda anneannede oda doğunca getirecek anlıyacağın bana bişi kalmıo ama beğendiğin için tşklr cnm allah hepimizin bebeğine uzun ömür versina.s.yani eftelya, söyleyecek söz bulamıyorum. herhalde sen bütün ihtiyaçlarını kapatmışsın mustafa efenin. başak bişey almasan da olur. ne kadar şirin şeyler almışsın :ölehihoyyyt:
valla ben sizi görünce ne kadar yavaş kaldığımı hissediyorum. PİNKY? DİDE? kızlar biz çok geride kaldık. millet bir oda dolusu cici almış. hadi biz de kolları sıvıyalım.
valla canımm erinmeden baktığına çok sevindim çok saol:1hug:eftelya üşenmedim baktım hepsine çooook güzeller , mutlu günlerde kullanın inşallah..
bitanecik arkadaşımm çok saol baktığın için tşk ederim canımın içiii:):1hug:Guzel dostum, teyzesinin tatli oglusuna neler neler almissin boyle masallah kirk bin kere
çok begendim, çok guzeller gerçekten
oyy oyyyy insani heveslendiriyorsun yahuu )
Rabbim iyi gunde saglikli gunlerinde giymesini nasip eyler insallah
saol canım daha iilerin senin bebişinin olsun canım eklemeye çalıştımda olmadı canım yaa ama yinede denerim:1hug:Eftelya ben de üşenmedim tek tek baktım...hepsi birbirinden güzel..tulumların bir harika..2.sırada koyduğun çoraplar var ayakkabılarla birlikte..ne şeker şey onlar yaaa....güle güle giyinsin oğluşun..mutlu günlerde...
bir daha ki sefere grafik ekle var..linki oraya yapıştırırsan resimler çıkar...
tşklr teyzesi erinmeden baktığın için saol cnm benim:1hug:eftelyaaa, hepsi çok güzel kuşum.. Güle güle giysin oğlun..
PETRİK, çok cici şeyler almışsın. hangi mothercare den aldın? optimum outlette de mothercare. çok fazla çeşit yok ve karman çorman bir mağaza ama bazen çok ucuza çok güzel şeyler bulunabiiyor.
ortadakiler varya onlara gerçekten hsata oldum.tam benlik..çok muzip kışkırtıcı havaları var.
canım yorumların için tşk ederim saol canm benima.s.saol Aftabru bakırköy caruseldeki mağazasından aldım büyük bir mağaza çok çeşitvar çok mağaza gezdim en şirinler mohhercare de indiirmdeydi bunlar bi pakette 7 adet var, yeni sezon pahalı biraz, ama eski sezonada bi köşe ayırmışlar
dimi çok şirinler bakıp bakıp gülüyorum : )
PİNKY eline sağlık çok güzel olmuş, bizede babaannemiz örmeye başladı, anneannede bişey yaptırıyor kundak bohça -tatlicadiarzu-
mercimekcim bebişinin papuçlarına bayıldım çok güzeller
gypsesra elbise çok güzel gümüş rengi gibi bu renk de sana yakışır ama evrişin dediği gibi kurdaleyi kullanma bence
eftelya maşallah tüm bebeğinin çeyizi hazır gibi : ) güzel günlerde giysin oğluşun
alırım canım..ayıp ediyosun lafı mı olur...samimiyetle söylüyorum...
spor ayakkabılara bayılıyorum..hele ki erkek çocukta...şöle yandan cepli kapri kargo pantolunlu, üstünde tişörtü, ayaklarda spor ayakkabılar...içinde de boxerı...zıp zıp zıplayan, zaptedemediğim bir erkek çocuk...allah kısmet ederse hayalime adım adım ilerliyorum...
ee ii bari seni kurtardığıma sevindim canım seninkilerde çok güsel allah ii günlerde giydirmeyide nasip etsin tşk ederimm..E artık mimlenmekten kurtuldummm Eftelyanın sayesınde :))) şükürler olsun.
Hepsi cok cok güzel Eftelya, tek tek baktım bende.. kesene bereket.. en güzel günlerde gıydırmen dılegıyle cicilerini.
saol teyzesii en güselleri sizin bebişlerinizin olsun canımma.s.eftelya inanilmaz zevklisin, allah bebisinin yeni cicilerinin icinde kipir kipir oynadigi gunleri gostersin...masallah...
marcimekimmm bittim ayakkabılara yaa nasıl şirin bunlar böle aman allahım yaahihoyyyt
bunların tanesini 2,5 TL'na aldım...:)))
spor ayakkabı hastası olarak ilk ayakkabısının spor olmasını istedim...