- 24 Aralık 2008
- 4.030
- 0
- 46
-
- Konu Sahibi EvrimKuzey
mercimekim sizin cicileri yeni gördüm güle güle giysin Alanyadanmı aldın yanıtın evetse nerden :)
evet canım..Kaplumbağa'dan aldım...teşekkür ederiz teyzesi...
Evriş hepsi bir harika...özellikle kayınvalide yeleği..ellerine sağlık...
Norram ne kadar ucuza almışsın...yok fiyata....çıldırcam yaa..güzel günlerde giysin oğluşun...
İnanırmısın müdürden gizli örüyorum ben işyerinde evde hiç örmüyorum desem yalan olmaz kaydirigubbakcemile3evde uyuyasım geliyo çünkü.eeylemcim sağol canım ama sen çalışıyosun sanırım yani bitirememen normal ben 7-24 evdeyim boş vakit bol yani bu yüzden elde hızlı gidiyor bi bakmışım bitmiş :))
Next e ve Mohtercare e gittim.. sezonun son ındırımının dibinde idi magazalar.. rakamlar normaldi.. ama insanlar bedavaymıs gıbı saldırıyordu, inanılmazdı yaaa, kapış kapıştı magazadakı ürünler:1shok:
Neden bise de böyle güsel seyler yapmıolar.. şunun şirinliğine bak yaaa,bende istiyorumm, fendeeeeeeeeee
evrişim cümlemizin kesesine berekett derler ya çocuğa giydirdiğin haram yedirdiğin helal diye biz paso alıyoruz galiba kaydirigubbakcemile5
kızlar çok tşklerr hepimiz güzel günlerde giydirelim siz niye almıyosunuz daha bendemi anormallik var gördüğüm yerde dayanamıyorum alıyorum sizde alın artıkk ve koyun cicilerii