- 17 Ekim 2008
- 2.687
- 0
-
- Konu Sahibi EvrimKuzey
hihoyyyt hihoyyyt evet aldım bebeişime bı kac parca bişe.ama pcye yükleyemedım.hafıza kartını taktıtıgımız sey bozuk.koçiş aksam gelırken baska bıtane getırcek veeee hemen yükliycemmAlısverıs durumları basladıgına gore topik şenlenecek demek ki.. şaşasınnn o saman :)))
evriş aldıkların çook güzel döktürmüşsün
minik kelebek haftaya eminönüne gidiyorum chiccoyada bakarım saol tarif için, ortak renklerden alırım bişeyler, gecelik sabahlık emzirme sütyeni lahusa çamaşırı almayı düşünüyorum eminönünden
oooo evrişcim yine coşmuşsun.... aldıkların çok güzel bayıldım hepsine..... bende sabırsızlanıyorum sizinkileri gördükçe özeniyorum valla... ama az kaldı 10 gün sonra dr. gidicez cinsiyetini öğrenirsem atıcam kendimi mağazalara bende eklerim sonra resimlerini bol bol....
hepinizin eşyaları çok güzel... telkırma, esra, vs..... güle güle kullanın.... bayıldım hepsine....
bu arada evriş sana birşey sormak istiyorum..... burdaki fiyatları karşılaştırmak açısından gerçi bizim burda herşey pahalı ama neyse.... şu mavi takımları kaça aldın?
evriş aldıkların çook güzel döktürmüşsün
minik kelebek haftaya eminönüne gidiyorum chiccoyada bakarım saol tarif için, ortak renklerden alırım bişeyler, gecelik sabahlık emzirme sütyeni lahusa çamaşırı almayı düşünüyorum eminönünden
Bu arada Evriş çok zevklisin, gypsesra ne çok şey almışın fuardan, güzel günlerde kullanın..
arkadaşlar dün bütün gece sizin cicilere baktım. kızlar ne kadar güzel şeyler almışsınız öle.... örenlerin de ellerine sağlık. eşimin annannesi de başlamış bembeli alacalı bir yelek örmeye, dün kayınvalidem söyledi. annem de örüyordur şimdi ama hiç bahsetmiyor. iki düşükten sonra çok temkinli yaklaşıyorlardı. ama artık pek çok engeli atlattığımıza göre o da keyfine bakabilir. kadıncağız korkudan patik bile alamıyordu. mayısta yurtdışına tatile gidecekler, herhalde çok güzel şeyler alır oradan. gerçi aynıları burada da var ama herhalde oralarda daha ucuza bulunabiliyor. örneğin nora, ne kadar ucuza almış o montu. bayıldım.EVRİŞ senin de next ten ve mothercare den aldıklarının fiyatları uygunmuş galiba, istanbuldan daha ucuz bile olabilir. bayıldım özellikle de şu tek paçası kıvrılmış pantalonlara...
[/U]
bugün burçinime aldıklarım şimdilik kutusuyla çektim sonra tek tek eklerim 15 parçalı çok şeker bir takım barış bebeden aldım fiatı uygun geldi fazla araştırmadım evriş sen bilirsin canım 60 tl sonradan farkettim mina da biraz ilerideymiş oraya bakmadım aslında pembesini alacaktım magza görevlisi kızımıda görünce senin ikincide büyük ihtimalle sarı olur siz kırmızısını alın degişiklik olur deyince kırmızı aldık
kızlaaaar öldürecem sizi..ya nasıl güzel şeyler onlar..bayıldım hepsine..o addas yakkabılar telkırmanın mıydı? yerim ben onları..evriş yine ayakkabı almışsın..senin kaç çift ayakkabın var tahminlerimi aşıyor artık..gadın burun aspiratörünü bile almış..norra o çiçekli çıtçıtlı body en beğendiğim oldu..çok güzelmiş..başakçım o takımı bir dağıtıver de görelim anam..yok doğuma kadar açmam diyorsan o ayrı.
esra mavi tulum çok tatlı..çıldırdım yaaa.hepsi çok güzel..ben de kızıma aldıklarımı ekleyeyim..hele biri tam kız cicisi girl yazıyor önün de..bir daha erkek erse doktor artık başlarım ben bu işe yaa
Evriş..aldıklarınız çok güzeller..güle güle giyinsin Kuzey efenduuu....
Telkırma..yerim ben o pıtış ayakkabıları..pıtış ayaklarını...
evet Başak şöle şu seti çıkarıp seriver de bi görelim.....
Aftabruuuuu......senin cici fotolarını da görmek istiyorum....