2009 Ağustos Bebişlerinin Cicileri Burada :)











Bu yelek canım kayınvalıdeme ait, o ördü, bende kurdalesi ve de arımaya düğmeleri ile renklendirdim.Tekrar tesekkur ederim annem sana..

oyyy oyy oyy bayıldım ben bunlaraa bebişler cicilerini sağlıklı mutlu günlerde giysinler inş...Rabbim tüm hamilelere evlatlarını hayırlı sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin inş.:Saruboceq:
 
evrişim harika bunlar yaaa özellikle örem yelek ve patikler süperr annenin ellerine sağlık ,birde diğer yelekler çok güzel o yelekler çok kullanışlı oluyomuş öyle duydum bide bizim bebişler sıcaklara gelicek çok lazım olucak güzel günlerde giydir cicileri
 
mercimekim sizin cicileri yeni gördüm güle güle giysin Alanyadanmı aldın yanıtın evetse nerden :)


Evriş oğluşunun saatide pek güzel :)


gypsyesra , kayra42, dide sizin cicilerde şahane. gypsyesra ellerine sağlık epey marifetliymişsin darısı başıma bende bi şeyler örmek istiyorum bebişime 3 aydır bitiremediğim şalım biter bitmez başlıycam inşallah :)
 
arkadaşlar çok özür dilerim..çok yer kapladı.yanyana koydum ama dahamı fena oldu ne?kusurumuza bakmayın artık
ayyyh ne yer kapalaması şekerim,gayette güzel olmus,hepsi birbirinden güzel güle güle kullanasın bebeişin inşallah
Ne güsel işte kuzu.. bende bebişe ıhracat fazlası mallar satan bir dukkandan aldım bunları, tabii tamamen tesaduf buldum :))

Ama neden bu kadar büyük oldu yaaa:1shok:

ayy evrişim ne güzel kocaman kocaman cıkmıs daha bı net gözükmüş işte.ayrıca bayıldım cıtcıtlı badılerıne hele o eşofman takımı harıka kayınvalıdenın ördüğü yelege hele hiç lafım yok ellerıne saglık cok güzel örmüş.bende ördürcem hihoyyyt annem yengem kuzenım hepsi örmek için beklıyorlar
 



evris o beyaz orme yelege bayildim hele o dugmeler cok seker....

Tesekkur ederim kuzular... daha güzelleri sizin olsun inşallah.. Norrraaa, o düğmeleri 3 yüncü gezdikten sonra buldum.. görmemişin oğlu olmuş Norrraa, sonra da böyle sapıtmış işte kaydirigubbakcemile3


Kuzum benim, güzel dostum, canım, ciğerim.. bir tanecik arkadasım, tesekkur ederim Neslim...cümlemizin bebişlerine, hepimizin inşallah.
 
Next e ve Mohtercare e gittim.. sezonun son ındırımının dibinde idi magazalar.. rakamlar normaldi.. ama insanlar bedavaymıs gıbı saldırıyordu, inanılmazdı yaaa, kapış kapıştı magazadakı ürünler:1shok:











Neden bise de böyle güsel seyler yapmıolar.. şunun şirinliğine bak yaaa,bende istiyorumm, fendeeeeeeeeee





 
kizlar bende ctsi bisiler baktim, burda kis sonu son indirimler, cok uygun fiyata mont buldum(4euro:)), baskad bisi klamaisti onun boyuna gore..malum burasi eylul sonundan itibaren soguk oluyor baya, dedim alayim seneye almaya kalksam 4-5 katini odiycem..bide yine cok ucuza body ile esofman alti (2euro:)) buldum..






 
evrişim yine döktürmüşsünnn cicilerii evet bende nexte gitmiştim hatta kırmızı takımlarımı nextten aldım acayip uygun sendeki mavi pantolonlardan bende aldım burda 10 ytl-20 ytl 3 lü takım 30 ytl komik paralar yaa izmirde ne kadar?
 
norracım mont bi harika canlıı capcanlı bayılıyorum böyle renklere bende oğlumun odasını maviden ziyade yeşil tonları düşünüyorum böyle kıpır kıpır yeşillerden güzel günlerde giysin bebişlerimiz cicilerini
 
kızlar lcwaikiki de yüzde 70 indirim var ayrıca chicco da giysi ve ayakkabıda yüzde 40 ..o kadar güzel şeyler varki tavsiye ederim biz kızıma bir sürü cici aldık..
 

Yafrum koymuyorsun kı gorelım, kendi kendimize alıyoruz, buluyoruss bakk Burada asagı yukarı aynı fıyatlar.. ama resmen bıtmıstı dıyebılırım, mıllet canavar gıbıydı ya, keske kamera olsaydı da yanımda cekseydım..

kızlar lcwaikiki de yüzde 70 indirim var ayrıca chicco da giysi ve ayakkabıda yüzde 40 ..o kadar güzel şeyler varki tavsiye ederim biz kızıma bir sürü cici aldık..

Tesekkur ederım arkadasım.. gıdelım bır de oraya bakalım, saolasın.


Norrraaammm... sahane yaa mont.. bedava ya almıssınn, güle güle kullanın ınsallah.
 
eeylemcim sağol canım ama sen çalışıyosun sanırım yani bitirememen normal ben 7-24 evdeyim boş vakit bol yani bu yüzden elde hızlı gidiyor bi bakmışım bitmiş :))
 
kızlar ne kadar güzel şeyler almışsınız bana annemler pek aldırmıyolar yaw bebişime halası bi tane gs li body almış bide 5 tane ağız mendili var o kadar özendim ama hayırlısıyla giydirdiğimiz günleri görelim inşallah
 
kızlar allah aşkına biri sizi durdursunkaydirigubbakcemile kıskandık biz bebişimle bizim henüz bir şeyimiz yok:çok üzgünüm: sanırım cinsiyetinin belli olmamasınında bunda etkisi var galibaCADIARZU aldıklarınız çok güzel hepinizinkine bayıldım güle güle güzel günlerde bebişlerinizle kullanın inşallah:1hug:
 
kızlar lcwaikiki de yüzde 70 indirim var ayrıca chicco da giysi ve ayakkabıda yüzde 40 ..o kadar güzel şeyler varki tavsiye ederim biz kızıma bir sürü cici aldık..

ayy süpermiş , haftaya randevum var inşallah hersey yolundaysa ve bebegımın cinsiyetı kesınlesırse kendımı magazalara atıcam heralde kaydirigubbakcemile3 tavsıyen içinde cok tesekkurler canım a.s.

EVRİŞİM aldıkalrına bayıldım,hele o spor pantalonları müthişşş.güle güle eskıtsın üstünde oğlusun inşalah

NORAA cım mont cok tatlı bencede uygun bulmusken kacırmamak lazım.ben zaten bebegıme alısverıs yaparken 1 yas içinde indirimde bulursam bişeler alırım zaten.ilk 6 ay cok cabuk buyuycekler ve yasına nezaman gırdıklerını anlamaıycaz bıle
 
gypsera ve evriş aldıklarınız çok güzel
evriş arımayalı düğmeler çok şirinmiş
bebim bebişimin kıyafetleri yok daha : ( çok hevesleniyorum ama
 
sagolun teyzeleriii, simdilik son indirimleri takip ediyorum, uygun fiyata ne bulursam alicam minik kelebegin dedigi gibi 1 yas icinde giyebilecegi, ama neredeyse hicbisey kalmamis...
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…