- 3 Aralık 2008
- 5.501
- 0
- 43
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:1hug: canımm ben sana demıstım hersey yolunda gıdıcek die.evet kesınlıkle katılıyorum Allah sıgınıp dua etmekten baska pek birşey gelıyo elımızden.inan senı adınada dıger arkadaslarımızın adınada cok sevındım.cogu lkekelenmelı gecırıyorlardı ve ben hepsınınde hayırlı haberlerle döencegıne ınanmıstım.cok sevınclıyım suan inşallah bende hayırlısıyla haftaya kalp atısını duyarım sevıncımı sizlerle paylasırım :1hug:minik kelebek çok mutluyum. bi problem yokmuş. her konuda Allaha güveneceksin onu anladım. beni Rabbim sınadı inş hayırlısıyla çıkmışımdır. beni listeye ekleyebilirsin 23 ağustos görünüyo şimdilik.
merhaba arkadaşlar,ben de ağustos annesiyim gruba yeni katıldım.bebişim henüz 7 haftalık.herkese hayırlı bi hamilelik dönemi diliyorum
aftabru merhaba.doktordan sonra mutlaka yaz. ben en son tam 7 haftada gittim doktora.7+5 'te nasıl oluyor merek ediyorum.bana 12. haftada gel dedi.çok mu uzun bu ara?bakalım doktorun sana ne diyecek.güzel haberlerle dön inşallah..
masmavicim kafamıza gore bakamıyoruz sen dogum tarihini yazıosun gunn ay yıl ve sat yazıosun ona gore bakıyoruzz. yada link vermistim ordan kendin bakıp soyluosun listeye eklioruz sekerherkese tekrar merhaba bu cin takvimi nedir ? herkesi yazmışsınız beni neden yazmadınız bende burdayım beni unutmayın !!!!
aftabru merhaba.doktordan sonra mutlaka yaz. ben en son tam 7 haftada gittim doktora.7+5 'te nasıl oluyor merek ediyorum.bana 12. haftada gel dedi.çok mu uzun bu ara?bakalım doktorun sana ne diyecek.güzel haberlerle dön inşallah..
arkadaşlar şu soruyu çok soruyorum ama,şimdi benim son adet tarihim22 kasım,.daha küçüktür diye doktora gitmedim.sizce nezaman gideyim.bi tarih verirseniz sevinirima.s.
babymom bu arada sen anlıyosun bu işlerden bi ağustos anneleri listesi olurda bakalım kaç kişi olduk.bundan sonra cok kişi eklenmez heralde...merak ettim kaç kişi olduk die.CADIARZU
reglin 1 hafta 10 gun gecsin oyle git simdi gorunmez bosuna panik yasarsın
benide taaa 1 ay sonra çağırdı bende en son 6+3 de gitmiştim..... ama ben dayanamayıp haftaya cumartesiye randevu aldım aradan 15 gün geçmiş oluyor ozaman nasipse 8+4 olacağız meleklerimiz çok hızlı büyüyor her gidişimizde epey büyüyorlar maşallah.....
aftabru hadi bakalım hayırlı haberlerle dön dr.dan.... sen daha önce gitmişmiydin kalp atışlarını falan görmeye yoksa ilkmi gideceksin......
listemiz epey kalabalıklaştı hoşgeldiniz kızlar nüfusta patlama olacak yazın valla....
cin takvimi listemiz
1 - babymom - kız
2 - NILUFERSAHH - erkek
3 - tuana3434 - kız
4 - aftabru - kız
5 - dide - erkek
6 - petrik - erkek
7 - basak35 - erkek
8 - desdona - erkek
9 - defnedamla - kız
10 - Lalece - erkek
11 - perlin - kız
12 - norraa - erkek
13 - gamze_hlm - kız14 - tazefasulye - kız
15- evriş- erkek
16-milkshake-kız
hoş geldin milkshake, iyi olmana sevindim. kanaması olan tüm arkadaşlardan sırasıyla güzel haberler geliyor, ne güzel.
ben bugün 13:10 da doktora gidiyorum. gelir gelmez yazarım neler söylediğini.
esrako, mm olarak önemli değil de azcık büyümüş olarak görmek istiyorum onu o yüzden. şöyle bi kafası neresi poposu neresi doktor söylemeden anlayayım istiyorum. çok sabırsızım galiba. hoş görsek de pek bişeye benzetemeyiz şimdi, yaratık gibi oluyorlar. netten baktığım kadarıyla hiç bebeğe filan benzemiyor şu vakitler.... şöyle bi 7 aylık filan olduğum günleri de görsem ne güzel olur.
kızlar bişey sorcam benim ne midem bulanıyor ne başım dönüyor ne canım bişey istiyor bu normalmi
bide sigara içiyordum şimdi 1 tane içiyorum günde yaaa doktorda bişey demedi 4.haftalık henüz bişey olurmu ???