Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
babymom çin takvime ile ilgili linki tekrar yollayabilir misin rica etsem.
mide bulantım şu an yok ilerde olabilir mi yani.anlamadım.bazılarınız şiddetlendiğini yazmış. ben tam 5.0 ım şu an .yani deişçek mi gidişat
ayyyy yaaa yanlış yazmışım muhtemel doğumum 18/08/2009 olarak gözüküyormuş
cnm benim çok teşekkür ederim...dr bana dediki 10 gün sonra geldğinde belli olcak dışmı diilkmi diye..keseyi görmek kesinlik vermiyo demekki
Kendi kendime bol bol güldüm bugün. Midem bulanıyor, ben gülümsüyorum, midem bulanıyor, "oh yaşasın yine bulandı" diyorum. Ne hallere sokuyor insanı vallahi. İlk bebeğimi 6 haftalıkken kaybetmiştim. Onda hiç bulantım olmamıştı. Bu bulantılar iyi geliyor bana:sm_cool:
masmavi, arkadaşım, ilk mesajında 3 haftalık demişsin sonrakinde 4 haftalık... anlamadım. ama 18 ağustosta doğum yapman için şimdi en az 5 haftalık hamile olman gerekiyor galiba. valla ben senden bişey anlamadım.
hemen anlatayım kan testim de degerler 7593 gösteriyor doktor ultrasonda 3 hafta bitmiş 4 haftaya yeni girmişsin dedi dün gittim bu arada doktora ultrasonda 0,59 cm olarak gözüküyor dedi buna karşılık 3 hafta bitmiş 4 de yeni girmişsin dedi tüm olay bu
kızlar hiç keyfim yok kocişle biraz atıştık ..Bende canımın sıkıntısından ozamn bebeğide istemiyorum aldıralım dedim.O işe gitti bende oturdum saatlerce ağladım ama hala kötüyüm .