Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eğer döllenme mutlaka yumurtladığın gün oluyorsa ben 13.ünde yumurtladım. onu da akıntımdan biliyorum. internette okumuştum akıntı tam yumurta akı gibi olduğu gün yumurtlama günüymüş. işte biz de tam o gün tedbirsiz davrandık. daha doğrusu ben iş işten geçtikten sonra araştırdım acaba riskli bir dönem miydi hamile kalma ihtimalim var mı diye , o zaman öğrendim o gün yumurtladığımı. oysa daha korunacaktık iki ay kadar. hatta ben folik aside başlama kararı almıştım.
neyse iyi ki olmuş bu kaza....
uzun lafın kısası yani benim şimdi 13ünde mi döllenmiş oluyor yumurtam?
merhaba arkadslar bende hamılelıgımı ogrenelı bır hafta oldu allah ızın verırse agustos ayında dogum yapıcam nasıl durumlarınız mıde bulantıları basladımı bebegınızı ultrasonda gordunuzmu paylasalım
merhaba arkadslar bende hamılelıgımı ogrenelı bır hafta oldu allah ızın verırse agustos ayında dogum yapıcam nasıl durumlarınız mıde bulantıları basladımı bebegınızı ultrasonda gordunuzmu paylasalım
o kitaptada dioki ilk 3 ay iliski riskli cunku iliski sırasında kaslar gevsiomus ve rahim kasılıomus icindekini dısına atıomus. bilimsel acıklaması bu iliskinin zararlı olmasının
tebrikler beyza.sağlıklı bi hamilelik dönemi dilerim.merhaba arkadslar bende hamılelıgımı ogrenelı bır hafta oldu allah ızın verırse agustos ayında dogum yapıcam nasıl durumlarınız mıde bulantıları basladımı bebegınızı ultrasonda gordunuzmu paylasalım
agustosta benimde bebeğim olacak ilk anne oluşum biraz korkuyorum yaaa birazda psikolojim mi bozuk bilmiyorum hem istiyorum hem istemiyorum yaaa anlamadım 3 haftalıkmış daha şuan doktorum bana folıc acid başlattı erken mi verdi bilmiyorum herşeyin hayırlısı tecrübesizlik çok kötü..........
agustosta benimde bebeğim olacak ilk anne oluşum biraz korkuyorum yaaa birazda psikolojim mi bozuk bilmiyorum hem istiyorum hem istemiyorum yaaa anlamadım 3 haftalıkmış daha şuan doktorum bana folıc acid başlattı erken mi verdi bilmiyorum herşeyin hayırlısı tecrübesizlik çok kötü..........
mide bulantım şu an yok ilerde olabilir mi yani.anlamadım.bazılarınız şiddetlendiğini yazmış. ben tam 5.0 ım şu an .yani deişçek mi gidişat