2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

niye herşeyi bu kadar yanlış anlamaya meyilisin anlamadım arkadaşım ben daha yeni girdim siteye sadece cvp gelmeyince ben tanıdık kişilerin birbirine yazdığını sandım olabilir bakarak anlıcam ben zaten kimseye bana yaz yaz demedim sağolun çok ama çok yardımcı oldun nazıda burda kimseye yapmam ben anladın mı sen üzerine alınma tanımadıma hiç yapmam

aman bu kadar anlayışsız insanların arasındada kalmak istemem ben sadece sen kimsin ki beni kovcaksın ya

ama hayatım 2 sayfadır süreklı yazmıssın tamam kapatalım konuyu.kımsenın kımseyı kovdugu yok.bi yalnıs anlasılmadır gıdıyo.şimdi burda bı mahkeme kurup kım haklı kım degıl bunu tartısmıycaz heralde.
bak sende hamılesın bızde,germeyelım kendımızı.cok kısı oldu bı mrb demeden soru soruyo sonra vay efendım cvplamadık die kıyamet kopuyo ortamın tadını kacırıp gidiyo.yanı bız butranın sorumlusu degılız her gelen sanıyokı karsısında 7/24 soru cvplamak için bekleyen insanlar var.yok böyle bıse herkez bılgısı varsa cvplar ayrıca müsaitse tabı .zaten 2 gundür arkadaslardan haber alamadık telaslandık sonucda bız 3 aydır yazısıyoruz sende bırazcık bızı tanımayı denesen cok daha iyyi anlarsın aslında.burası bızım tapulu malımız degıl sadece paylasım alanımız.
bence artık tartısmayı bırakalım kımse kımseyı üzmesın.başa saralım ve hos geldın dıyelım kac haftalık hamılesın canım
 
BHUK canım, niye bu kadar hırpalıyorsun kendini durduk yere? Kimsenin sana birşey dediği yok. Bak sorunu olan arkadaşlar var sana kaç kere izah edildi. Sorularına neden cevap verilmemiş olacakğı ile ilgili kaç tane mesaj yazıldı. HAALA aynı şeyleri yazıyorsun. Madem bu gruba dahil oldun o zaman önce bir grubun havasına bak neler oluyor, ben neredeyim, insanlar ne yapıyor, sorunu olan arkadaşlar için bir-iki teselli cümlesi yazdın mı mesela? Sen bu grubun sürecine dahil et kendini, sana cevaplar da gelecektir arkadan. Ben de mesajlarıma cevap alamadım son zamanlarda ama oturup ağlamadım, kimseye de kızmadım. ÖNCELİKLİ OLANLAR VAR ŞU SIRALAR. Kimse seni çağırıp baş köşeye oturtmayacak, sen kendine yer açacaksın.İnternet ortamında yazışmak, hele ki kalabalık gruplarda, böyle bir şey canım. İnan kimsenin senle bir zoru yok.
 
bhuk iyisin değilmi bi problem yok yani belki eşinle aile için felan sıkıntı yaşıyo olabilirsin öyle bi durum varsa bizlerle paylaş arkadaşım ama bu kadar saygısızca yorumlar vs yapman hiç hoş değil,bir de eğtimci olduğunu yazmışsın tam tersi örnek teşkil etmen gerekn bir meslektesin kendini toparla arkadaşım sıkıntıların varsada tez zamanda çözebilmen dileğiyle..
 
babycim bu kadar sıkıntı yaşadığını ben bilmiyordum çok üzüldüm bazı hamişler çok sıkıntılı geçriyorlar sende onlardan biri olmuşsun neyseki atlatmışsın kayınvalidenin yakın olması çok büyük avantaj bugünlerde öyle lazım oluyorki birileri..dönüş zamanınızı bellimi aşağı yukarı tarih varmı?buluşulsa ne harika olur vallhi heyecan sardı havalarda ısınır şöle istiklalde bi yürüyüş mesela galatasaryda limonlu bahçe var bilmem gittnizmi harika bi yerdir..hepimizin toplandığını hayal edemiyorum ay harika yaaa gel bi an öncede programı yapalım hihoyyyt

petrik nerde oturuyosunuz semt olarak? belki oralardada doktor vardır bildiğim çünkü o kadar çok doktor araştırdımkiii öğrendim çoğunu diyebilirim şutarafagitti

ilgin için saol esracım Bahçelievlerdeyim işimde evimde burada, bende 5 doktor gezdim ama çok kıl gördüm kendimi kaydirigubbakcemile3 ısınamadım doktora buda önemli değilmi doktoru sevmek güvenmek, ben biraz ilgi güler yüz istiyorum, böbreğimde problem oldugunu biliyor hiç sormuyor idrar yolu enfeksiyonunu takip etmesi gerekmiyormu 3 kez ben hatırlattım yalnışmı düşünüyorum fisfisfis
 
gypsyesra , babymom bende hapuşunca çamaşırım nemleniyor bende de kaçakmı var acaba kaydirigubbakcemile3

yok yok normaldir arkadaşım. bende de var aynı sorun. hatta istifra ederken o kadar çok öğürüyordum ki iççamışırımı değiştirmek zorunda kalıyordum. bence çok normal. mesanemize baskı var sonuçta.

Nazancım, geçmiş olsun arkadaşım. Keşke bizimle paylaşsaydın. Eminim daha rahat olacaktın. Keşke kendi kendine değil, gelip bize ağlasaydın. Birbirimize destek olmayacaksan neden buradayız? Lütfen bizi bir daha habersiz bırakma. Bİr kaçımıza da cebini verirsen iyi olur. Hatta herkes birilerine versin cebini bence.

Bence Naz'ın çok iyi arkadaşım. Hiç dert etme.. İnanıyorum ki, hiç bir problem çıkmayacak. Amniyo sonucun gayet güzel çıkacak. Ana - kız birlikte daha çooook şeyler yaşayacaksınız..

Bir de AFTABRU aynı senin rahatsızlığın testini istedi doktor. "1 düşüğün varmış, neden zaman kaybedelim, testi yapalım, içimiz rahat olsun" dedi. Açıkçası bu karara sevindim ama, gene de para tuzağı olarak görmekten alamıyorum kendimi.

İşte benim gibi ayaklarıyla derdi olan biri daha :)) Bana yıllarca, başta annem olmak üzere herkes, ayaklarımın ne kadar komik göründğünü söyleyip durdu. Çünkü ayaklarım çok kemikli. Resmen hobbit ayağı gibi. Bu yüzden de hiç oje sürmez, ayaklaıma bakmazdım. Sonra bir gün pedikür yaptırdım, kırmızıları sürdüm, parmak arası terliklerimle piyasaya çıktım. Açık ayakkabı giymekten de çekinmedim. Dalga geçenler (annem, eşim vs) "şahtın, şahbaz oldun" demekten geri kalmasalar da, hiç aldırmadım. Aynen devam ettim. Ve enteresandır, annemler dışında herkes ayaklarımı çok beğeniyor :) Şimdi bebişten dolayı çok eğilmek istemediğim için sürmüyorum ama, kışın da kimse görmese de ojesiz gezmiyorum. 25 yaşımdan sonra ayaklarımla yakınlaştım :)


saol arkadaşım. ben de paylaşmak isterdim ama ağlamaktan bilgisayar başına geçemedim. yoksa eminim hepiniz bana çok güzel moral verecektiniz ve geceyi rahat geçirecektim. gerçi saolsunlar işyerindeki arkadaşlar da çok destek oluyorlar. herkes türlü türlü hikaye anlattı moral verdi. ama gönül ferman dinlemiyor. iyice ağlamadan kendine gelemiyorsun. kendime geldiğimde de amniyosentez oldum zaten ve o gün öylece yattım kalkmadım hiç.

senden de kanda pıhtılaşma tetsi mi istedi doktor? bence de yaptırmanda fayda var. genetik olanı değil ama, o çok pahalı, şimdilik gereksiz. önce kanda pıhtılaşma değerlerine trombosit zamanına filan bakıyorlar. aynı gün de çıkıyor sonuç. hem de çok ucuz. digeri yani genetik olan bir ay sürüyor.

buarada ben ayaklarımı orjinal oldukları için hep çok sevmişimdir. ama ilk kırmızı ojemi gelin olduğumda pedikürden sonra sürdüler. öyle hayran hayran bakmışım gibi eşim "ilk defa oje süren küçük kızlar gibisin" demişti. gerçekten de öyleydi ama. bana ilk parmakarası terliği de eşim aldı. onun ısrarıyla giydim. şimdi hep kırmızı ojeli ve parmakarası terlikliyimdir yazları. hatta hemen bir ayak foto ekleyebiirim.
 
evet canım, annemin ayakları 39, kızkardeşiminki de 38. ben artık malzemeyle dünyaya geldiğim için ailenin en minyonuyum, kemiklerim çok incedir. ablam 3 aylıkken annem bana hamile kalmış. bi de tiksintileri çok olunca hiç bişey yiyememiş. e zaten depodakileri ablam tüketmişti, durum böle olunca 39 ayaklı anneden 35 ayaklı kız doğmuş işte.

ay sen şaka yapmışsın sanırım.. ama ben çok hassasım çok takarım böyle şeylere... ya benim bebeğim de gelişemezse...senağlamagerçekten bi alakası olabilir mi... fisfisfis

bu arada ben kenan imirzalıoğlu hastasıyım. hep oğlumun bi tarafı ona benzesin istedim.... sanırım ayakları benzemiş... :roflol:bizim ailedede yok hiç büyük ayaklı ama oğlumun ki kocaman... şimdiden 12-24 ay çorabı giydiriyorum...:roflol:
 
Bugünlerde yeni ay tutulması mı vardı neydi, herkes bir gergin, iş yerimde de ortam yüksek gerilim hattı gibi. Çocuklar sapıttı, kavga edenler, ilaç içenler,... Benim üstüme de çok geliyorlar. Gökyüzünü bir incelemek lazım. Ters bişeyler var :)

Ben daha hala doğru dürüst hareket hissetmedim kıslar. Ne zaman başlayacak bu tekmeler allasen??
 
Ben geldım kızlar ya lütfen yapalım bunu cooook guzel olur valla ya cok ıstıyorum görüntü evet bıraz ılgınc olur ama olsun göbüşlü göbüşlü takılırık işde fenamı ne güzel hem yuz yuze sohbet ederdık benım işlerımde yenı9 anca bıttı babymım istanbulamı gelıyosun yupyyyyyy o zaman artık bı topık acarık ıstanbullu güzel hamişler dıye bıde buluşma tarihi çaktıkmı eke süper olur valla dımı kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
 
aftabru canım çok çok geçmiş olsun bozma moralini ve kendine çok iyi bak
forma girdim hemen aşşağıdaki isimlere baktım senin ismini görünce çok sevindim herkes seni o kadar çok merak ettiki anlatam
inşallah helindende biran önce ses çıkar
 
nolmuş aftabruya ben kaçırdım yine... bi dönüp de okuyayım.. geçmiş olsun canım inşallah önemli bişey değildir...
 
BHUK canım, niye bu kadar hırpalıyorsun kendini durduk yere? Kimsenin sana birşey dediği yok. Bak sorunu olan arkadaşlar var sana kaç kere izah edildi. Sorularına neden cevap verilmemiş olacakğı ile ilgili kaç tane mesaj yazıldı. HAALA aynı şeyleri yazıyorsun. Madem bu gruba dahil oldun o zaman önce bir grubun havasına bak neler oluyor, ben neredeyim, insanlar ne yapıyor, sorunu olan arkadaşlar için bir-iki teselli cümlesi yazdın mı mesela? Sen bu grubun sürecine dahil et kendini, sana cevaplar da gelecektir arkadan. Ben de mesajlarıma cevap alamadım son zamanlarda ama oturup ağlamadım, kimseye de kızmadım. ÖNCELİKLİ OLANLAR VAR ŞU SIRALAR. Kimse seni çağırıp baş köşeye oturtmayacak, sen kendine yer açacaksın.İnternet ortamında yazışmak, hele ki kalabalık gruplarda, böyle bir şey canım. İnan kimsenin senle bir zoru yok.

ağzına sağlık AİDA cım. inşallah bhuk bu yazdıklarını da yanlış anlamaz. ama çok güzel ifade etmişsin bu forumların nasıl bişey olduğunu. BHUK da yeni ya bence daha alışamadı foruma. bende başlarda çok acemiydim, herkes bana ticker yapmayı öğretsin istiyordum ama millet arasında yazışıyordu. bi de ben teknoloji özürlü olduğum içim kafa yemiştim ticker yapana kadar. amasaolsunlar tüm arkadaşlar çok yardım etmişti. çünkü ben onları hiç suçlamamış ve alınganlık göstermemiştim. eninde sonunda da yardım gelmişti. şimdi ise bakın, iki gün yazmadım diye doktorumu bile aramayı düşünmüşler. bu işler biraz sabır ve emek istiyor di mi?

ay sen şaka yapmışsın sanırım.. ama ben çok hassasım çok takarım böyle şeylere... ya benim bebeğim de gelişemezse...senağlamagerçekten bi alakası olabilir mi... fisfisfis

ayyy yok güzelim, tabi şaka yaptım. ha doğruluk payı da vardır tabi ama ben gelişmedim demek istemedim. gayet de güzel geliştim, sadece biraz minyonum ailenin diğer bireylerine göre.öyle pigme filan da diil yani, 1:60 a 50 kilo filanım normalde. zekamın da maaşallahı vardır. sen hiç üzülme. hem neden ki? sen de daha yeni doğum yapmıştın?

Bugünlerde yeni ay tutulması mı vardı neydi, herkes bir gergin, iş yerimde de ortam yüksek gerilim hattı gibi. Çocuklar sapıttı, kavga edenler, ilaç içenler,... Benim üstüme de çok geliyorlar. Gökyüzünü bir incelemek lazım. Ters bişeyler var :)

Ben daha hala doğru dürüst hareket hissetmedim kıslar. Ne zaman başlayacak bu tekmeler allasen??

AİDAcım hiç dert etme, ben senden daha öndeyim 18.haftamdayım ama hala hissetmiyorum. 20.haftada başlarmışız hissetmeye. bazılarımız daha erken hissedebiliyor ama sorn yok, geç olsun da güç olmasın. zaten benimki şimdi 172 gr bişey. nesini hissedeceğim allahaşkına? yarım kilo kıyma kadar bile yok sıpa.
 
günaydın kızlar,
ben geldim. birkaç gündür giremedim. sizi habersiz bırakmak istemezdim ama inanın girecek gücü bulamadım kendimde. moralim çok bozuldu pzts akşam üçlü test sonuçlarımı alınca. adeta şok oldum. salı günü sabah doktoruma gittim ve hemen amniyosentez yapılmasına karar verdik. dün sabah da amniyosentezim yapıldı. sonuçları ilk aldığımda yıkılmıştım adeta, bütün gece ağlamıştım. ama ertesi gün doktorumla konuştuktan sonra , bir de üstüne amniyosentezimi yapan profla konuştuktan sonra moralim çok düzeldi. sizi moralim bozukken huzursuz etmek istemedim. amniyonun ilk etap sonucunu pzts günü alacağım. detaylı sonuç için 2-3 hafta bekleniyormuş. ama trizomy lere 3 günde bakılıyormuş. benim trizomy21 rsikim 1/77 çıkmıştı üçlüde. oysa ikilim gayet iyiydi. ikiliyi yapan prof yaptı amniyoyu ve ikilinin daha güvenilir olduğunu söyledi. uzun uzun beğeği yine inceledi usg de. "eğer test sonucunda down sendromu çıkarsa bu bebekte ben hayrete düşerim" dedi. herşeyi çok normal görünüyor dedi. benim de şimdi içim daha rahat. çok fazla da hikaye duydum üçlü test sonucuna göre yıkılıp amniyodan temiz çıkanları. ben de onlardan biri olayım diye dua edip bekliyorum kızlar.
buarada sakaleyni çok merak ettim. onun sonucu çıktı mı?

canım ben hiç bilmiyorum bu üçlüde neye bakıyolar falan... neden yıkıldın ki... bebeğin durumu iyi değilmiymiş.. inşallah diğeri temiz çıkar.. bol bol dua edelim de herşey yolunda olsun.. kötü haberlerle karşılaştırmasın rabbim... üzülme canım.. bebişini de üzme.. herşey yolundadır inşallah... :emir_bebek:a.s.
 
gerçekten kalp kırmak istemiyorum ama bir tek bana yazın dmekle bana yazılanları dönüp okursan gerçekten neden böyle yaptımı anlarsın yazdıklarım yazılanlara cvp tı sadece ben bulup yazmadım sağol
 
ARKADAŞLAR BAŞKA Bİ TOPİKTEN ÇEKMİŞ OLDUĞUM KOPYAYI SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTERİMkötükedihüsoARTIK YAVAŞ YAVAŞ BÜTÜN HERHESİN BEBİŞLERİNİN CİNSİYETLERİ BELLİ OLDU ZANNIMCA YADA EN GEÇ 1-2 HAFTAYA KADAR KESİNLEŞİR. BİZ DE YENİ BİR KONU AÇIP BEBİŞLERE ALDIĞIMIZ KIYAFETLERİ PAYLAŞALIMMI NE DERSİNİZ. ÇOK ZEVKLİ OLUYO DA BANA GÖRE....:içelim:
 
gypsyesra , babymom bende hapuşunca çamaşırım nemleniyor bende de kaçakmı var acaba kaydirigubbakcemile3

petrik olabilir bende pecete tepiliydi Allahtan kurtardık camasırı sen yinede dikkat 2 kez basıma geldi cok utandım ilk defa burda acıkladım :)))

gyps canım evet gercekten zor gunlerdi ama geldi gecti cok sukur.

Aftabrum demek anneannesiyle teyzesine cekecek NAzimiz. benim kızkardesim 36-ben 37 gorumcem 37 cok narin ayaklıyızdır . amam annem 35 ve taraklı kayınvaldem 38-9ve taraklı cok korkuyom nenelerine cekecek diye bana da halasına ve teyzesine benzese ii olur :)))ayak bakımından yani :))
 
behiyecim ilahi sana :)) zten bizim oyle bi topigimiz var gulum benim

bhukcum uzatma lutfen cok rica ediorum bak herkes yazısıyo sen hala laf yetistirmeye calısıyosun .lutfen yazısalım ama bu sekilde deil
 
ayyy yok güzelim, tabi şaka yaptım. ha doğruluk payı da vardır tabi ama ben gelişmedim demek istemedim. gayet de güzel geliştim, sadece biraz minyonum ailenin diğer bireylerine göre.öyle pigme filan da diil yani, 1:60 a 50 kilo filanım normalde. zekamın da maaşallahı vardır. sen hiç üzülme. hem neden ki? sen de daha yeni doğum yapmıştın?



AİDAcım hiç dert etme, ben senden daha öndeyim 18.haftamdayım ama hala hissetmiyorum. 20.haftada başlarmışız hissetmeye. bazılarımız daha erken hissedebiliyor ama sorn yok, geç olsun da güç olmasın. zaten benimki şimdi 172 gr bişey. nesini hissedeceğim allahaşkına? yarım kilo kıyma kadar bile yok sıpa.

ya benim oğlum 5.5 aylık ve ben 3 aylık hamileymişim.. 3 aydır hep emzirmiştim... bide oğlumda hemen kilo alıp göbeğim belli olmuştu... ama bunda 3 aylık olmuşum hala ne göbeğim belli ne de 1 gr aldım... o yüzden korktum... inşallah iyidir...

benim oğlum biraz irice olduğu için ben 15. haftada falan hissetmeye başladım.. çok aşırı hareketliydi... şimdikini öğrenmeden içimde bişeyler kıpırdıyodu ben gaz sanıyodum meğer bizim sığanın kıpırtılarıynış... ikincide daha rahat hissedilirmiş.. bu da çok hareketli olacak sanırım...
 
BHUK bıtanem kımse kımseyı kovamaz !!! öncelıkle hepimiz birbirimiz için buradayız sakın kendını uzme bıtanem bı yanlış anlaşılma olmustur sakın sakın bebişini ve kendını üzme tamammı bıtanem


kızlar bu arada suanda yatagımda yatıyorum leptopda kucagımda valla super yaaaaaaaaaaaaaaaaa
 
X