- 3 Ocak 2008
- 9.630
- 144
- 46
Haklısın evriş burda birbirimizi gaza getirip durmayalım. Ne pişiyo fırında :1rolleyes:
Şaka yaptım Burcucumm,bişey pişmiyor.. öle laf olsun diye söyledim,kıyar mıyım ben size
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haklısın evriş burda birbirimizi gaza getirip durmayalım. Ne pişiyo fırında :1rolleyes:
he valla,her ne kadar ben de şu an pc'nin başında malı götürüyorsam da kızıyorum yaaaa.perşembe günü doktordan yürüyüş iznini koparayım,görürsünüz siz...38 bedende bitireceğim hamileliği kaydirigubbakcemile2
:1shok::1shok::1shok: 11 yılı hamıle olarak mı gecırmıs18 çocuklu bir kadından bahsediyordu. Hepsini kendi doğurmuş :) 45 yaşında, hayatının 11 yılı gebelikle geçmiş :))
ayy canım ,benım kuzenımın eşide hamıleyken zayıfladı ama o isteyerek degıl mıde bulantısından 8 ay hıc bıse yıyemedı.81 kıloyla hamıle kaldı cok üzülüyodu 100 ü gecerım dıodu ama tam 10 kılo zayıfladı bıde dogum yaptı 67 ye düştü :roflol: ama oğlu nasıl kuvvetlı nasıl saglıklı.ama doktoru ona demıskı " sen bu kıloyu 2 sene içinde almıssın bebegın depondan cok güzel beslenıyo resmen herseyı stok yapmıssın " demıs :roflol:arkadaşlar ben iyice kafayı yedim.önce eşimi yaş pasta almaya gönderdim tam onu yerken burnuma sıcak ekmek kokuları gelmeye başladı.sonra gittim köpülü ayran yapıp içtim.şimdi de canm meyve yemek istiyor. kendimi şartlamayayım,hamilesin diye her şeyi canın istemez..uydurma şeyler onlar diyorum.ama yok arkadaşlar yok..midem bulanıyor hem de iştahım açık.
bu arada folik asiti 1 tane alıyorum.araştırırsanız o bile günlük ihtiyacımızın üstünde zaten.ama fazlası da zarar değilmiş.
bu hamilelik hiç belli lmuyor benim görümcem mesala çk kiloluydu hamile kalınca hem kilo almaktan korktu hem midesi bulanıyordu.bir şey yemedi içmedi ve hamilelik döneminde zayıfladı.9 aylık hamileyken normal halinden daha zayıftı.kaynar limonlu sular içiyordu zayıflamak için. çok şükür bebişi de sağlıklı doğdu.ama kimse örnek almamalı bence.
Boşver canımcım şimdi sen yürüyüşü falan, 4. aydan sonra yaparsın, allah korusun. Kilonu da verirsin. Hamur işini, tuzu, şekeri, yağı yememeye bak, gerisi lazım bize! KAsma. Bebişlerimiz inşallah sağlıkla gelsinler, zten onların peşinde koşarken ne olduğunu anlamadan inecek göbeklerimiz.
Bu arada ben zaten 40 bedenim. Boyum 1,65 kilom 65. sıl benim düşünmem lazım kara kara, ki, hamur işi yemiyorum..
offf keşke biz de baştan depolasaydık:)
Boşver canımcım şimdi sen yürüyüşü falan, 4. aydan sonra yaparsın, allah korusun. Kilonu da verirsin. Hamur işini, tuzu, şekeri, yağı yememeye bak, gerisi lazım bize! KAsma. Bebişlerimiz inşallah sağlıkla gelsinler, zten onların peşinde koşarken ne olduğunu anlamadan inecek göbeklerimiz.
Bu arada ben zaten 40 bedenim. Boyum 1,65 kilom 65. sıl benim düşünmem lazım kara kara, ki, hamur işi yemiyorum..
Keopscumm kusuruma bakma, ben şaka yapmıştım zaten, seni üzdüysem affına sığınıyorum..
Dide dediğin konuda şu an bir bilgim yok.. cuma günü öğrenirim herhalde.. yazarım buraya..
Kelebek iyi dinlenmeler canım...
iyi akşamlar kızlar.ben 2008 ağutos annesiyim aynı zamanda 2009 a da adayım .nasıl oldu demeyin bizde hala şaşıyoruz.hayırlısı, artık bende katıldım aranıza.bu arada kiloyu takmayın hiç bişey yapmasanız bile veriliyor.ben 13 kg aldım,oğluşum 4,5aylık ve 11 kiloyu verdim bile .üstelik ne diyet ne spor yaptım.
arkadaşlar ben iyice kafayı yedim.önce eşimi yaş pasta almaya gönderdim tam onu yerken burnuma sıcak ekmek kokuları gelmeye başladı.sonra gittim köpülü ayran yapıp içtim.şimdi de canm meyve yemek istiyor. kendimi şartlamayayım,hamilesin diye her şeyi canın istemez..uydurma şeyler onlar diyorum.ama yok arkadaşlar yok..midem bulanıyor hem de iştahım açık.
bu arada folik asiti 1 tane alıyorum.araştırırsanız o bile günlük ihtiyacımızın üstünde zaten.ama fazlası da zarar değilmiş.
bu hamilelik hiç belli lmuyor benim görümcem mesala çk kiloluydu hamile kalınca hem kilo almaktan korktu hem midesi bulanıyordu.bir şey yemedi içmedi ve hamilelik döneminde zayıfladı.9 aylık hamileyken normal halinden daha zayıftı.kaynar limonlu sular içiyordu zayıflamak için. çok şükür bebişi de sağlıklı doğdu.ama kimse örnek almamalı bence.
:1shok::1shok::1shok: 11 yılı hamıle olarak mı gecırmıs
ayy canım ,benım kuzenımın eşide hamıleyken zayıfladı ama o isteyerek degıl mıde bulantısından 8 ay hıc bıse yıyemedı.81 kıloyla hamıle kaldı cok üzülüyodu 100 ü gecerım dıodu ama tam 10 kılo zayıfladı bıde dogum yaptı 67 ye düştü :roflol: ama oğlu nasıl kuvvetlı nasıl saglıklı.ama doktoru ona demıskı " sen bu kıloyu 2 sene içinde almıssın bebegın depondan cok güzel beslenıyo resmen herseyı stok yapmıssın " demıs :roflol: