2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

büyük hata arkadaşım.... pekmezi süt ürünüyle birlikte almaman daha doğru olur.
nasıl ki ıspanak da yoğurtla yenince, peynir çayla yenince besin değeri düşüyor, onun gibi. bence sen pekmezi ayrı sütü ayrı iç canım.

sebebi ne acaba? ama sen gıda mühendisiydin o yüzden sorgulamayacağım..ayrı ayrı tüketeceğim bundan sonra..sağol canım.ama ıspanağı yoğurtsuz yemeyeyim yav.ben hiç bir şeyi yoğurtsuz yiyemiyorum zaten:a015:
 
yok BABY harnup şart değil diğer pekmezler de olur. ama harnupu daha çok sevdim ve galiba en besleyicisi oymuş. ben şimdi her sabah iki kaşık içiyorum.

bende encok harnupu seviyorum tadı muthis gelio hemde bebislerin heryerine ureme organlarına yani fonksiyonlarınada cok faydaki olur keciboynuzu ilerde problem yasamazlar. ben esime iciriyodum bende iciodum bebis dusunurken ondan getirmistim zaten tr den
 
günaydın arkadaşlar akşam yazdıklarınızı okudum ben iş yerinden giriyorum o yüzden 5'ten sonra servis dışıyım ya ben biraz kilolu hamile kaldım sanırım 68 kiloydum şimdi 72 oldum ve göbeğim geçen hafta sonu sanki birden belirginleşti eşim çok şaşırdı sürekli tedirgin zaten benden daha evhamlı niye böyle birden çıktı diyip duruyo bi sorun yok dimi normal mi diyo biraz şaşkın o da işte AFTABRU senin fotolarına baktım 14+3lük göbişine benim badilerde filan baya belirgin kilomdandır dimi boyum 1.70 tedirgin oldum şimdi
Günaydinnn...
canim hic tedirgin olma..bu gayet normal..kisiden kisiye göbisler farkli büyür..mesela benim ilk hamileligimde karnim 6.aya kadar hic yoktu ve komplekse giriyordum..sonra bir anda vücudum patlayi verdi..simdiyse ikincide karnim 6 aylik gibi..hic canini sikma ..hatta hosunada gitsin..bazi arkadaslarin vücudunda yer fazla ve vücutlari siki oldugu icin karin cok belli olmaz..
 
didecim sebebi sut demir emilimini azaltıyor yogurtta oyle
tvde seyrettim portakal mandalina suyuna pekmez katıp icersek super olurmus demir emilimi ama sutle tamtersi etki yaratıomus
 
Cnim benimde kedim var 5 senedir bizimle ve bizimle koyun koyuna yatar, bende gecirmememe sasirdim, doktor kediniz hic ev disina cikmadiysa hastalikli degildir, temizdir dedi ve risk yikanmamais sebze ve cig etten kapabilecegimden daha azmis:))

Evden hiç çıkmıyorlar şu andakiler de.. Aslında bahçeli eve taşınıyoruz belki bahçeye de salarım arada diyordum.. Ama seneye artık.. İçimi rahatlattın sağol..
 
dide aftabru dioki ıspanagı yogurtla yemeyin.

bende senin gibiyim corbaya bile yogurt katcam nerdeyse :)))
 
arkadaslar bu sac kesmeme isine inanmayin...ben ilk bebegimde kestirdim ve bunlarada hic inanmadim..biliyorum bebeklerimiz icin endiseleniyoruz ama bunlarda tamamen sacmalik..yalniz boyamak ayri birsey..bana hamileyken kaynanam hayvanat bahcesinede gitme bebekte hayvanlara benzer dedi ben deliriyordum..herseyide gayet normal yaptim..hic birsey olmaz...buarada Abtabru sen doktora gitmeyecekmiydin..merak ettim..
 
yaaa AFTABRU...ıspanağı yoğurtsuz düşünemiyorum..nolcak şimdi..hem de yerken ''oh oh bebişim hem kalsiyum hem de demir alıyor''diyordum..huzurlu oluyodum..
 
cok moralim bozuk sacmasapan yemek yapmıslar yine ya bol yaglı bol saclı igrenc lahana corbası
kendime peynirli tost yapıp yiycem ayranla bıktım bu salak memlekettende igrenc yemeklerindende
 
ben şimdi çıkıyorum üçlü test için kan vereceğim. gelince yazarım. yine elim yüreğimde gidiyorum doktora.
 
sakaleynmaster bak düzen laboratuvarının sayfasında uE3 testi için hergün çalışılır sonuç aynı gün akşam 5 te verilir diyor. madem sorun uE3 te gidip o testi versene tekrar.
 
günaydın herkese,
16.haftama girmişim...ne mutlu bana...
bugün iyiyim...akşam c vitamini karışımı yaptım kendime..süper oldu valla..öncesinde sıcak, bol limonlu çorba içtim..inş.ilaç almama gerek kalmadan tam anlamıyla atlatırım..

Haydinnn gözün aydın mercimekim... :)) darısı pazar günü benim başıma..........

elevit ve gynoferon .ayıptır söylemesi ama az önce wc ye koşturdum acayip bir karın ağrısı anlatamam.:bbo:

Aynı durum her sabah bende de mevcuttur.. artık alıstım vallahi :))))

kızlar...
''hamileyken saç kestirirsen çocuğunun aklı kısa olur'' hurafesine inanan var mı?? ya da inanmayıp ta ''ben yine de kestirmiyeyim içim rahat etsin'' diyen var mı??

Kim diyor bunları anacımm yaaa... ne alaka, kel alaka.. sıkılan bir tanesi pırtlamış bu lafı, millette aklına yapıstırmış, laf ola beri gele..

selam kızlar msnimi eklermisiniz pastakokulu hotmail. teşekkürler

Reklam mı almaya başladık topiğe, haberim yokkafamçokkarıştı

hemen kaktüs alıyorum...
BABYMOM, ben de hala çıkarıyorum sabahları. br hafta moladan sonra.... yanlız bu sabah çıkardıklarım yediklerimden çoktu, nasıl oldu anlamadım. hani atalarımız ne demiş "çarşıdan aldım bir tane eve geldim bin tane" di mi EVRİŞ?

Di kuzu.. atalardır bu.. ne dese yeridir..hihoyyyt

dide bilgi için saol canım
çok şaşırdım kaşarda ve susamda ne kdar çok kalsiyum varmış, Evriş diyordu tahinde bol kalsiyum var diye, en çok asma yapragına şaşırdım

Tabiii Evriminnnn şeyinde sakall yokk, ondan inanmıyorsunuz banaaaaaaasenağlama

rica ederim petrik..ben listenin çıktısını aldım her gruptan yiyebileceğim ve kalsiyum miktarı en yüksek olanları belirleyip hafta içerisine dağıtmayı düşünüyorum dengeli bir biçimde
ben normal pekmezi içiyordum..keçiboynuzu pekmezini de süte katıyorum sabahları kornflakes yerken.

Tüm arkadaslar Dide seni uyarmış, bende altını çiziyimm dedimm..

Napıoosssuuunnnnnnnnnnnn sennn!!!! Delirdin miiiiiiiiiiiiiiiiii???? Sütün içinde ne varsa nötrrrledinnnnnn!!!!! İnanmıyorummm sana Didemmm didemm didemmm, sensiz nerelere gideeeemmmmmmmmmmkaydirigubbakcemile2

arkadaslar bu sac kesmeme isine inanmayin...ben ilk bebegimde kestirdim ve bunlarada hic inanmadim..biliyorum bebeklerimiz icin endiseleniyoruz ama bunlarda tamamen sacmalik..yalniz boyamak ayri birsey..bana hamileyken kaynanam hayvanat bahcesinede gitme bebekte hayvanlara benzer dedi ben deliriyordum..herseyide gayet normal yaptim..hic birsey olmaz...buarada Abtabru sen doktora gitmeyecekmiydin..merak ettim..

Sabah sabah güldürdün beni Sarmasık..kaydirigubbakcemile3 Allah ta seni güldürsün be kadın.. hayvanat bahcesii haaaa, ne alem bir kayınvalıden varmışş :))))kaydirigubbakcemile3

cok moralim bozuk sacmasapan yemek yapmıslar yine ya bol yaglı bol saclı igrenc lahana corbası
kendime peynirli tost yapıp yiycem ayranla bıktım bu salak memlekettende igrenc yemeklerindende

Ya kıyamam sana yaa... Benim makarna gibi doguracağım cocugun yanında, sen de tost gibi cocuk doguracaksın herhalde bu gidişle babymmmmkaydirigubbakcemile3
 
Son düzenleme:
günaydın kızlar.. birazdan çıkıcam mutfak alışverişi yapaım bir de ne zamandır güneş görmedim. yürüyüş yapmış olurum. geçmiş anca bitti. peki ben ne hatırlıorum hiç bişi. ya omega 3 cidden bana da lazım galiba. hafıza kaybı yaşıorum. hurafelere ben de inanmıorum ama elimde deil ya doğruysa diye bazen geçior içimden. ben çıkıorum. evde yicek bişi yok.kendinize ii bakın. ayh aftabru doktora gidicekti. gitti mi.yeni foto çok sevimli içten sıcak. tam anne fotosu. :)
 
evriş inanıyoruz tabiki sana neden inanmayalım sen dedin diye ketçap yemiyorum
ama tahinde okadar çok oldugunu görünce şaşırdım açıkçası

aftabru güzel haberlerle gel
 
X