2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.


Yok Sarmasıgım ayın 27 sınde gideceğim.. daha o yuzden belli değil. gecen hafta gıtmeye nıyetlendım, yuzde 70 lerde falan sans verıldı.. sonra dan surpriz olmasın diye, bir kere de tam öğreneyim dedim. Sabırla bekliyorum işte.. Sende durumlar nası??
 
tazefasulye
benim bazen göğüslerim hiç ağrımıyor sanki hamile değilmişim gibi geliyor zaten 12.haftadan sonra mide bulantılarıda yok denecek kadar azalıyor o yüzden korkma bende her doktora gitmeden önce korkuyorum ama daha sonra bebişimi kıpır kıpır görünce rahatlıyorum
ayrıca biz 17.haftaya değil 18.haftaya griyoruz ya
bu dönemde sessiz sakin bizi yormayan öğrencilere ihtiyacımız var

ya ben çok uykucu olmuşum.sizden ayrıldıktan sonra gidip uyudum şimdi kalktım.bıraksalar akşama kadar uyurum.bi de 3 aydan sonra uyku isteği azalır enerjik olunur deniyordu bende tam tersi oluyor
 

bende haftaya persembe gidecegim..26 si oluyor herhalde..bakalim cok merak ediyorum ne olacak diye..kendi doktorum 14 haftalikken pipi görememisti ama haftasonu nöbetci doktor hic bakmadi..bebekte öyle güzel bir pozisyondaydiki görme..bu arada Evris bana bacaklarinin arasinda bayagi belirgin testislerini gördüm gibi geldi..diger sefer hic belli degildi..tabiki ben doktor degilim..baska birseyle karistirmis olabilirim...budami erkek bilmiyorum artik..
 

ben su an 15+6 yim..yani 16.haftanin sonumu oluyor acaba???bu arada ilk 3 ay bende uyku ve yorgunluk cok oluyordu..ama gündüzleri..buna ragmen geceleri hic uyuyamiyordum..simdiyse gündüz degilde geceleri öyle güzel uyuyorumki sormayin..:CüvCüv:
 
canım merak etme sana kasti olan bişey degil.aynı durum bendede söz konusu o kadar soru sordum ama kmise umursamadı bile.anlaşılan agustos anneleri pek paylaşımcı ve misafirperver degilyasakkelime

TAMAM ARKADAŞLAR BİZ MADEM BU KADAR KÖTÜYÜZ VE SÜREKLİ LAF SOKUP KAÇIYORSUNUZ GELMEZSİNİZ CANINIZDA SIKILMAZ.KAPRİSSE BENDE ONDAN ÇOK.BERBAT BİR GÜN GEÇİRMİŞİM ZATEN.NE GÜZEL YA HERKESİN GÖNLÜNÜ YAPALIMDA BİZİMKİNİ KİM YAPACAK?YAPMAYIN LÜTFEN YA...ŞARTLAR VE DURUMLAR AYNI...

CANIM BENDE ÇOK GERİLDİM ŞAKA GİBİ YA..........

CANIM 16+0 OLUNCA 17 YE BAŞLAMIŞ OLUYORSUN...

 

İnşallah gönlüne göre olur.. ama sen annesin, bir doktordan daha cok hissiyatların kuvvetlidir, öyle gördüysen bence de doğrudur. Benden bir gün önce bebeğinin cinsiyetini öğreneceksin :)) Hadi hayırlısı bakalım.

 
slm kıslar.noldu burda ortalık savaş alanına dönmüşyerimseniben.neyse kıslar sıkmayın canınızı.bçyle durumlarda herkesin biribirine karşı anlayışlı olması lazım.burda 60 küsur kişiyiz 60 kişi aynı anda birbirleriyle konuşamıyacapına göre.....arada unutulan oluyo bunları problem yapmamak lazım.arkadaşların dediği gibi herkes hassas lütfen anlayışlı olalım..
eveeet kıslar bizde bebişimle iyiyiz cok şükür.girip muhabbetlerinize ortak olamıyorum.uzak kalıyırum biraz:çok üzgünüm:.bende haftaya istanbula gidiyorum kıslar 10 eşimin yanında kalıcam.işteee böle.
birde burkocum,ben evrişe kömtü bişi sölemek istemedim ki.eğer beni yanlış anladıysa cok üzülürüm.
 
Ya kayınvalidem var ve sabah müthiş bir baş ağrısıyla uyandım.okul berbattı.izin alıp eve geldim 12 de.alt katta arkadaşım var 5 dakikalık yanına indim ki saat akşam 7 idi.bir geldim eve surat beş karış laf sokmalar.çok ağır konuşuyor bazen ya.ya kaldıramıyorum zoruma gidiyor.çocuk gibi muamele ediyor 27 yaşındayım ve artık alınmaktan öte bir durum bu.daha geleli bu ikinci gün ve baya bir kalacak...
 
comelynin ki bir seninki iki allah bir an önce kurtarsın bu kaynanaların gazabından canım başka ne diyebilirimki gerçekten çok zor ne desen haklısın hem hamile insanın üstüne bu kadar gelinmezkiii
 

Noldu Figen.. anlamadım ben, kim bana ne demiş?? Bu arada hoşgeldin arkadasım.


Ya Kayra.. ne diye bu kadın bu kadar kalıyor senın evınde.. sende o zaman acıkca eşine söyle, hamile kadınsın, burada bile en küçük seye katlanamıyoruz, hele ki evin içinde aman aman aman. Kayra susma, aman o kırılcak bu üzülecek deme.. gözünü seveyim.. bak bunu sakın yapma, gerekirse tatzıslık cıkar.. orası senin evin Kayra..
 
Ya valla herşeyden geçtim yardımı bırak istemiyorum.okulda zaten cılkım çıkıyor çok ağladım bugün ya.eşimede anlatamıyorum çünkü o çok hassas.kırmakta istemiyorum yaşlı insanlar...allahım sabır versin.izmirden geldiler.
Evrim eşim izmirli bu arada benim.kurbanda ordaydık.doğumdan sonra gelince görüşürüz inşallah.şelale bebeğime teyzesi ciciler getirecek.şelale bebek seninki oluyor evrimcim.
Serni canım bitanem çok sağol.allahım bilsin ne diyeyim.benim evimden kırgın ayrılmasınlarda...susarım ben...
 
Evrimcim sözüm ona bana bakmaya geldi.yemek yapıp tezgahın üzerine sıralamaya bana bakma diyorda kendisi...
 
bende ağustosta doğum yapıcam bi aksilik olmazsa..sizlere birşey sorucam arkadaşlar bende zaman zaman çok şiddetli kramplar oluyor adet sancısı tarzında ama daha şiddetli bunlar normalmi sizlerdede oluyormu?
 

canim o sikinti bendede var..ama sadece kaynanam degil kayinpederimde burda..ama martta dönecekler..yani tadinda birakmak lazim..simdi birde görümcem onlari görmeye yatiya gelecek..bu beni biraz yoracak..zaten hic dinlenemiyorum..birazda fazla hareket etsem her yerim tutuluyor..:çok üzgünüm: bir ay bir izin vardi ondada inanin hic dinlenemedim..senağlama
 
bende ağustosta doğum yapıcam bi aksilik olmazsa..sizlere birşey sorucam arkadaşlar bende zaman zaman çok şiddetli kramplar oluyor adet sancısı tarzında ama daha şiddetli bunlar normalmi sizlerdede oluyormu?

hos geldin canim..bu kramflar bendede cok oluyordu ve doktorum bana magnezyum verdi..simdi daha iyiyim..bence sen yinede doktoruna danis...bence seninde vitamin takviyesine ihtiyacin var..
 

Kayracım.. sen bilirsin, içini en iyi sen bilirsin haliyle.. ama içim ezildi, istemem bu kadar üzülesin, ne yalan soyleyeyım,sonucta can tasıyorsun,Alllah yardımcın olsun kuzum benim. Bu arada şelale demişsin bebişe, içinden kız mı geçiyor yoksa?? ve siz bana en güzek hediyesiniz.. siz gelin sadece herseyden daha kıymetlı olacaktır emin ol.

bende ağustosta doğum yapıcam bi aksilik olmazsa..sizlere birşey sorucam arkadaşlar bende zaman zaman çok şiddetli kramplar oluyor adet sancısı tarzında ama daha şiddetli bunlar normalmi sizlerdede oluyormu?

Bu konu ciddi bir konu bence.. en iyisi dr una danısmak, dr a görünmek, birisinde normal olan bu agrı sende sakıncalı olabılır..hıc bekleme derım ben.
 
Evrimcim sözüm ona bana bakmaya geldi.yemek yapıp tezgahın üzerine sıralamaya bana bakma diyorda kendisi...
Ayy!!! sen söyledikce ben kendimi görüp sinir oluyorum..valla benimkide ancak yemek yapar..5 kisinin temizligini hizmetini ben yaparim..o yüzden seni cok iyi anliyorum..ne yapayim az kaldi...dayannnnn!!!
 
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…