2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Kızlar hamiş resmimi ekledim göbüş sayfasına. Bana da bakın :CüvCüv:

http://www.kadinlarkulubu.com/bebeg...-agustos-anneleri-gobus-sovumuz-baslasin.html

yawww arkadaşlar, Biriniz de çıkın diyin ki "unda bilmem ne kadar kalsiyum varmış, 3 puaça yemekle 1lt süt içmiş gibi olurmuşuz, yok efendim, un demir açısından da çok zenginmiş...." falan filan.
ben en çok unlu şeyler yemeyi seviyorum. bütün gün sadece hamurişi yesem olmaz mı? çooook seviyorum hamurişlerini yawwwwww

Sorma Aftabru ben de hamura pek düşkünüm. Millet ekşi mi yiyosun tatlı mı diye soruyor, ben "hamur" diye cevap veriyorum.

Merhaba arkadaşlaaar,
Geçen gün oturup 2009 ekim annelerini okudum çok hoşuma gitti, siz de ara sıra bakın isterseniz. O kadar uykuları var ki, ellerini kıpırdatacak halleri yok, listelerini daha yeni yeni yapıyorlar. Cinsiyetten bahseden yok, SATlar Muhtemel doğum tarihleri vs. baş mevzular arasında :) Çok hoşuma gitti, gerçi biz o zamanları geçeli çok olmadı ama inanın bana çok zaman geçmiş gibi geldi. Bizim artık o ilk aylardaki gibi uykuya düşkünlüğümüz azaldı, göbüşler biraz çıktı, iştah açıldı vs. vs. birçok değişiklik oldu... Neyse, işte böyle...

Zaman nasıl akıp gidiyor değil mi, bir gün gelecek doğumdan gelenleri saymaya başlıcaz. "Aaa Helin doğurmuş, Evrişin sancıları başlamış, Aftabru gözün aydın doğurdun sonunda" diyeceğiz.:Saruboceq:
 
sağol tayzesi onu toparladıkta biz sürünüyoruz .bu saat oldu açlık falan hissetmiyorum ne yapacam ya .karnımdakinide düşünmem lazım sadece su meyve suyu falan istiyor canım bende onları içiyorum
 
ben çıkıyorum sanırım yatacağım hiç halim yok hepinize iyi akşamlar kızlar.Kendinize iyi bakın
 
Teşekkürler evriş bilgilendirmelerin için norraa sanada teşekkürler. Evriş unutmadan göbekinde pek güzelmiş maşşallah:)

Eylemim, asıl ben tesekkur ederim.. o senin güzelliğin, saolasın.

dogru soyluyosun evriscim ama inan evin halini once ve sonra diye gorunce kadina hak verdim, yildizlar cikiyodu sonunda heryerden:))) neyse allahtan 2 haftada bir gelmeyi kabul etti, burda kadinlar karaborsa gidiyor:)) bulmak cok zor valla gelmeseydi bi daha zor bulurdum baskasini:)))

Karaborsa temızlıkcı haa.. burada elini çarpsan kadın var.. sende haklısın, kıyamam sana.

macide
çok geçmiş olsun canım.şok oldum okuyunca canım.genetik tanını mutlaka yaptır iki defa tekrarlayınca genetik bozukluk varmı diye araştırıp çözüm buluyorlar

evriş
canım elimden geldiğince herkesin sorusuna cevap vermeye çalışıyorum.önde olmamın böyle bir avantajı var.

Bu konuda da sana ne kadar tesekkur etsek azdır Helinim.

merhaba kızlarrrrr...
- macidecim çok geçmiş olsun. allah bir daha yaşatmasın inşallah. sağlıklı bir gebelik diliorum sana.
- esrako o baş ağrısından bende de var 1 haftadır. sanki başımın üstünü kazıolar.yatınca özellikle yataktan kaldırıyor. migren mi bu.benim başım hiç ağrımazdı.ilaçta kullanmıorum. heralde haftalarla ilgili :)
- göbişimle dalga geçin bakalım. fotojenik deil göstermio kendini :) 2 hafta sonra görürsünüz.bu arda benim iştahım baya bi kapandı. ilk zamanlar herkes kusup kio verirken ben kilo alıordum . şimdi herkes kilo alıor ben veriorum.
- tazefasulye hoşgeldinnn izmireeee...hayırlı uğurlu olsun yeni evin. inşallah en mutlu günlerini yaşarsın.
- evriş senin göbişin de sivri. ama aftabrunun da öleydi kız çıktı. senin ki bu yüzden kafamı karıştırıor. içine ne doğuor ...
- testleri ii gelen arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun hepinize. cinsiyet öğrenenler de vardı şimdi okudum ya ama not almam lazım hem baş ağrısı hem gebelik büzüşmesi miydi :)şakkıdı
bir kızımız daha oluordu. kızlar kapışılcakkk.erkekler çoğaldı baya.kız bulamıcak oğlumuza benneyaptımki

Lalim, içimden erkek geçiyor.. Hayırlısı bakalım.. ayın 27 sınde öğreneceğiz bakalım.

aftabrum benim cici doktor dediki türkiyede kadınların kalsiyum hapı alması çok gereksizmiş zaten içtiğimiz suyun içinde yeterince varmış ayrıca vücutta ciddi eksikliği varsa demir ve vitamin almak gerekiyormuş aksi durumda bu ilaçlar vücuda yük getiriyormuş bende ne verirlerse leblebi gibi içiyom ayrıca benim gibi soda içmeyi seven arkadaşlar bazı marka sodalarda sodyum oranı çok fazlaymış buda ödeme sebep oluyormuş markaları karşılaştırarak en az sodyum içereni bulmak gerekiyor bulan olursa banada haber versin beypazarına baktım ben çok yüksekti ve yine ayrıca o poğaçaların içinde ne üdüğü belirsiz yağların sana hiçbir fayda getireceğini sanmıyorum mideni nasıl rahatsız etmiyor inanamıyorum ama tabi evde yapsan bol sütlü içine peynirli olabilir en fazla kilo yapar oda senin gibi zarif ve ince bir hamileye dokunmaz ve sonunda EVRİŞŞŞ NERDESİNNNNN aftabruyu kurtar benden

kaydirigubbakcemile3 Yerim seni yaa... Defne çok güldürdün beni, sende çok yaşayasın inşallahhkaydirigubbakcemile3

eylem gunde iki kuçuk bardak falan içebilirsin yada evrisin dedigi gibi bir kupa falan. bir arkadas liste vermis o iceceklerden tuketmiyorsan sayet.
hersey bir yana canın istedi diyelim gunde 4 bardakda içsen bir guntabi hergun değil birsey olmaz aslolan canın ceken seyi yemen içmen bence. tabi canın rakı çekmeyecek yani:))

Nerden düşürdün aklıma şimdi rakıyı yahu delikafadulden şaka tabi canım :CüvCüv:

Ya Eylem.. dur kıpırdama.. canı Rakı çeken ilk hamile olarak seni literatüre alacağız .. dur bekle :roflol: Ne alemsiniz yaaa :)))

Cinsiyet öğrenen hatunlar gözünüz aydın.lal ben sana erkek demiştim tutturdum.evriminde erkek görün bakın.test sonuçları güzel çıkanlarada hayırlı olsun.
Hepimizi allah tamamına erdirsin...

Kayracım.. ıkı hafta sonra netlesecek.. bakalım gercekten de ne cıkacak.. bende cok merak ediyorum ama en basından beridir sen böyle diyorsun, bende senın gıbı dusunuyorum.

ben grip olmuşum kırgın dökkün öyle dolanıyorum canımkafamçokkarıştı

Çok geçmiş olsun Sakaleynn.. kuzuna da çok geçmiş olsun canım.

Kızlar hamiş resmimi ekledim göbüş sayfasına. Bana da bakın :CüvCüv:

http://www.kadinlarkulubu.com/bebeg...-agustos-anneleri-gobus-sovumuz-baslasin.html
Sorma Aftabru ben de hamura pek düşkünüm. Millet ekşi mi yiyosun tatlı mı diye soruyor, ben "hamur" diye cevap veriyorum.
Zaman nasıl akıp gidiyor değil mi, bir gün gelecek doğumdan gelenleri saymaya başlıcaz. "Aaa Helin doğurmuş, Evrişin sancıları başlamış, Aftabru gözün aydın doğurdun sonunda" diyeceğiz.:Saruboceq:

Ahhh ahh Aida.. bakalım bakalım.. o günleri de görelim inşallah, hepimizin ki yaşayalım inşallah.. Yalnız bu "hamur" cevabını pek bir beğendim kaydirigubbakcemile3

sağol tayzesi onu toparladıkta biz sürünüyoruz .bu saat oldu açlık falan hissetmiyorum ne yapacam ya .karnımdakinide düşünmem lazım sadece su meyve suyu falan istiyor canım bende onları içiyorum

Allah yardımcın olsun, insanın canı ıstemeyınce de gercekten bir seye benzemiyor bu yeme ıcme işi.. tez zamanda iyileşesin inşallah.
 
merhaba kızlar cinsiyetler belli olmus epey hayırlı olsun.
geçmişi okumaya calıştım elimden geldiğince oda beni çok yordu.maşallah hızınıza diyecek yok.genel olarak sağlığınız iyi sanırım.çoğunluk güzel haberle dolu.
bende uzun zamandır bebeğimi görmeye gitmedm özledim sanırım.16 haftası dolunca gideceğim.şubat sonunda yanı dr bana 6 hafta sonra gel demişti ancak ben 7 hafta yapıp cinsiyetini kesin olarak öğrenmek istediğim için sabredebilirsem şubat sonuna gideceğim.bugun bulantılarımda azaldı sankı insallah tekrarlamaz.aftabrunun bulantısıda bitmiş ve kayra ve 16 haftalık olan diğer hamişlerinde.bu ay sonunda benimde tamamen geçecek ve bebeğim için sağlıklı bir şekilde besleneceğim günleri sabırsızlıkla bekliyorum.
 
hadi bakalım gelgit bulantı bitsin bebiş beslensin.büyüsün kocaman olsun inşallah...
 
evrimcim bugüne kadar cinsiyet tahminlerimde göbişe bakarak hiç yanılmadım ama...sendede yanılmayacağım ve sen bana şeker alacaksın...
 
SEN YÜREĞİ KOCAMAN BİR KADINSIN.TEŞEKKÜR EDERİM.EVET YAŞADIĞIM OLAYDAN DOLAYI ÇOK EKİLENDİM SANIRIM.BUGÜNDE DEVAM ETTİ VE HALA ÇOK FENA BAŞIM AĞRIYOR.AMA YÜCE RABBİM SIKINTININ YANINDA MÜKAFATIMIDA ÇOK BEKLETMEDEN GÖNDERDİ.TEŞEKKÜR EDERİM.
RABBİM BEBİŞLERİMİZİ MERHAMETİYLE KORUSUN...

CANIM BENİMa.s.O SENİN YÜREĞİNİN BÜYÜKLÜĞÜ Kİ, HERKESİN İÇİNDE GÜZEL OLANLARI ÇEKİP ÇIKARIYORSUN. ALLAH GÖNLÜNÜN MURADINI VERSİN ARKADAŞIMa.s.

ben grip olmuşum kırgın dökkün öyle dolanıyorum canımkafamçokkarıştı

Geçmiş olsun canım. Yapabilirsen her sabah portakal greyfurt sık kendine. Çok iyi geliyor.

Zaman nasıl akıp gidiyor değil mi, bir gün gelecek doğumdan gelenleri saymaya başlıcaz. "Aaa Helin doğurmuş, Evrişin sancıları başlamış, Aftabru gözün aydın doğurdun sonunda" diyeceğiz.:Saruboceq:

Ayy içim bir tuhaf oldu:asigim::1rolleyes:KK70:iyeceğiz değil mi gerçekten? Allah hepimize göstersin o günleri sağ salim:Saruboceq:


Bu arada İzmirli kızlar size iki sorum olacak.

1-Kaçamak randevu için şöyle cam gibi ultrasonu olan bir yer arıyorum. Sizin doktorlarınızınkiler nasıl?

2- Şöyle atom karınca gibi, leb demeden leblebiyi anlayacak bir temizlikçi kadınınız var mı? Varsa özelden numara vs. verir misiniz bana?
 
iyi aksamlar kizlar...nasilsiniz??:CüvCüv:cinsiyeti belli olan annelerimizi tebrik ediyor rahatsiz olanlarada gecmis olsun diyorum...yazdiklarinizi okumaya calistim ama cevap yazamadim...ne yapayim teyzeleri oglum cok hasta..senağlama burada salgin var cocuklarda ve sabahtan beri atesini düsürmeye ugrasiyorum..simdi biraz daha iyi ama bende ölmüs durumdayim..bu arada haftasonu nöbetci doktora gittim kramflarim icin(bacakta ve popoda olan) ve doktor bana belki bel fitigi felen olabilir bir ortopedi uzmanina görün dedi..bakalim artik su aralar hic vaktim yok..ayrica cinsiyetinide sordum ve 16.haftadayim..ama adam cok erken dedi ve bakmadi bile sinir oldumm.:eek:klava:..artik kendi doktoruma kaldi..
 
aidaa
doğum yaptığımız günleride görüp heyecanla haber bekleyeceğimi günlerde gelecek değilmi?inşallah canım doğum yapanları kutladığımız günleride hep beraber görürüz

gelgit
benim haftada bi kaç kere sabahh midem bulanıyor.ama artık ahaftada bi kaç güne indi.oda eskisi gibi değil.ama iştahım açık.aftabru gibi hamur işlerini çok seviyorum ama hergün de yememek için kendimi tutuyorum.
 
evrimcim bugüne kadar cinsiyet tahminlerimde göbişe bakarak hiç yanılmadım ama...sendede yanılmayacağım ve sen bana şeker alacaksın...

Kayram,kuzumm.. şeker kurban olsun sanaaaaaaaa.. lafı mı olur şekerinnn, ne demek :)))



CANIM BENİMa.s.O SENİN YÜREĞİNİN BÜYÜKLÜĞÜ Kİ, HERKESİN İÇİNDE GÜZEL OLANLARI ÇEKİP ÇIKARIYORSUN. ALLAH GÖNLÜNÜN MURADINI VERSİN ARKADAŞIMa.s.Geçmiş olsun canım. Yapabilirsen her sabah portakal greyfurt sık kendine. Çok iyi geliyor.
Ayy içim bir tuhaf oldu:asigim::1rolleyes:KK70:iyeceğiz değil mi gerçekten? Allah hepimize göstersin o günleri sağ salim:Saruboceq:
Bu arada İzmirli kızlar size iki sorum olacak.
1-Kaçamak randevu için şöyle cam gibi ultrasonu olan bir yer arıyorum. Sizin doktorlarınızınkiler nasıl?

2- Şöyle atom karınca gibi, leb demeden leblebiyi anlayacak bir temizlikçi kadınınız var mı? Varsa özelden numara vs. verir misiniz bana?

Sen şehrin hangi tarafındasın Burkom... ona göre yardımcı olmaya çalısayım temizlikçi konusunda..

Dr için ise cam gibi ultrason dersen çok iyi görüntü veren dr um var benim.. ama bildiğim kadarıyla (tam emin değilim ama) 4lü ultrason değil, yalnız makınelerı son model, orası kesın, ben bebişimi karşı lcd ekranından ızleyebılıyorum.. ve de çok çok şeker bir adamdır.
 
bu arada evris senin gögegi yeni gördüm ve benimkini andiriyor..ama benim gözüm senin gögüslere takildi..:1shok: Maasallah tas gibi olmuslar..kiskandim valla..:eek:klava:
 
iyi aksamlar kizlar...nasilsiniz??:CüvCüv:cinsiyeti belli olan annelerimizi tebrik ediyor rahatsiz olanlarada gecmis olsun diyorum...yazdiklarinizi okumaya calistim ama cevap yazamadim...ne yapayim teyzeleri oglum cok hasta..senağlama burada salgin var cocuklarda ve sabahtan beri atesini düsürmeye ugrasiyorum..simdi biraz daha iyi ama bende ölmüs durumdayim..bu arada haftasonu nöbetci doktora gittim kramflarim icin(bacakta ve popoda olan) ve doktor bana belki bel fitigi felen olabilir bir ortopedi uzmanina görün dedi..bakalim artik su aralar hic vaktim yok..ayrica cinsiyetinide sordum ve 16.haftadayim..ama adam cok erken dedi ve bakmadi bile sinir oldumm.:eek:klava:..artik kendi doktoruma kaldi..

ben de bel fıtığı var.belim bacaklarım popom çok ağrıyor.geceleri ağrıdan uyuyaamıyorum.bazen tutuluyor yürüyüp doğrulamıyorum bile.bel ağrısı bacağa vuruyor bende.sağ bacağımı çekemem bazen.yürüyüş şeklim bozulur bacağımı çekip atmaktan zorlandığım için.oturduğum yerden sandalyeden doğrulamam iki büklüm kalırım bir kaç saniye sonra doğrulurum.ortopedi değil beyin cerrahları bakıyor bu işe.yada fizik tedavi.birde şimdi sana tomografi çekmeden tam tanı koyamazlar.bende tomografi sonucu koymuştu tanıyı.hamileykende çekilemezsen.fizik tedavicilerde jimnastik hareketleri öneriyorlar.bununla ilgili kılavuzlar veriyorlar.çok geçmiş olsun canım
 
kayra
kendini daha iyi hissediyorsun inşallah canım.üçlü için ne zaman gideceksin.ben kan verdim yarın sonucumu alacağım ama çok heyecanlıyım kızlar
 
ben de bel fıtığı var.belim bacaklarım popom çok ağrıyor.geceleri ağrıdan uyuyaamıyorum.bazen tutuluyor yürüyüp doğrulamıyorum bile.bel ağrısı bacağa vuruyor bende.sağ bacağımı çekemem bazen.yürüyüş şeklim bozulur bacağımı çekip atmaktan zorlandığım için.oturduğum yerden sandalyeden doğrulamam iki büklüm kalırım bir kaç saniye sonra doğrulurum.ortopedi değil beyin cerrahları bakıyor bu işe.yada fizik tedavi.birde şimdi sana tomografi çekmeden tam tanı koyamazlar.bende tomografi sonucu koymuştu tanıyı.hamileykende çekilemezsen.fizik tedavicilerde jimnastik hareketleri öneriyorlar.bununla ilgili kılavuzlar veriyorlar.çok geçmiş olsun canım

tesekkürler canim aydinlattigin icin..ben eger cok calisirsam yerimden dogrulamiyor ve her yerim tutuluyor..diger hamileligimde bu sorun yoktu bunda ortaya cikti..bu arada sende bel fitigi oldugu icin normal dogumda yapamazsin herhelde..biraz zor oluyor..
 
X