- 5 Aralık 2008
- 305
- 0
canım çok sevindim yaahepinize günaydın kızlar sanırım oklavayı hak ettimklava:
evet şükürler olsun dün akşam dr.dan hayırlı haberlerle döndüm....bebeğimi gördüm çok küçüktü pirinç kadar ve kalp sesini duymadım ama kalp atışlarını gördüm rabbime şükürler olsun:Saruboceq:
evet şimdilik herşey yolunda dr. taaa 1 ay sonra çağırdı fakat nasıl dayanırım bilmiyorum belli olmaz 15 gün sonra atlar giderim belki yeniden merak edip.....:asigim:
dün 6+3 günlüktük takvimim geriden gidiyor bugün ise 6+4 düz şükür.... yanlız dr. henüz bana test yapmadı herhalde 1 ay sonra yapacak bilmiyorum......progestana devam dedi ve folic plusada devam ha unutmadan son kulllanma tarihi geçmiş folik asit içtiğimi söyledim dr. birşey olmaz dedi içim rahatladı valla....kaydirigubbakcemile2
dualarım sizinle kızlar rabbime binlerce şükür bu kadarını görmeyi bana nasip etti ya bundan sonrasınıda inşallah nasip edecek o benim küçük mucizem çünkü hiç beklemedim anda çaldı kapımızı.........
allah sağlıklı bi şekilde tamamına erdririr inşallah.
ben bişey sorcam en kısa sürede cevaplarsanız sevinirim.bir hafta önce doktora gittin keseyi gördük kalp atışlarını duymak için iki hafta sonra gel ve bi kaç tahlil verdi dün tahlilleri yaptırdık.diyorum ki bir hafta daha bekleyeyim mi bugün sonuçarı gösteriimmi acaba kalp atışlarını duyabilir miyiz şu an 8. haftanın içindeyim (7+2).